Marihuanos legalizaciją. Narkomafija bus "prieš"

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-11-22 13:48:16, skaitė 445, komentavo 4

Marihuanos legalizaciją. Narkomafija bus

Marihuanos legalizaciją. Narkomafija bus "prieš" arba Narkomanas riebus nebūna

Aš nei teisininkas nei advokatas. Nieko nebaigęs - jei vienu žodžiu. Aš neraginu neskatinu nekurstau ir neneigiu. Ir nepropaguoju. Nereklamuoju. Tai tik mano nuomonė.

Skaitau visokius įstatymus.

Ir man įdomūs kai kurie teisiniai aspektai. Pvz narkotikų vartojimas.

Apie narkomanus vartojančius alkoholį ir tabaką nesiplėsiu. Šiaip nerūkau 10 metų. Atsikratyti narkotiko tabako priklausomybės padėjo bulgariški vaistai TABEX. Per penkias dienas nušokau nuo dviejų pokelių per parą iki nulio cigarečių. Padeda ne visiems. Reikia labai norėti. Ir svarbiausia po metimo nebandyti nė mažiausio dūmelio. Įspėju dar kartą. Metę padedant TABEX nebandykit įtraukti nė mažiausio dūmelio. Tada neužsikabinsit... Čia kaip alkoholis. Metei gerti - net neragauk.

Ant manęs prognozuoju prasidėsianti puolimą. Narkomafija yra  prieš marihuanos legalizavimą Lietuvoje. Nes tada didžiuma pinigų sutekės per vaistines į biudžetą.  Narkomafijai liks nulis pajamų. Todėl visokie Ragelskiai pasamdyti narkomafijos įrodinės legalizacijos trūkumus ir pasakos apie legalizacijos bėdas. Nekreipkit dėmesio. Kiekvienas galime turėti nuomonę ir ją laisvai reikšti.

Kaip mes žinome, Kanados ir Olandijos teritorijoje jų įstatymai leidžia rūkyti marihuaną. Apie Slovėniją daug nežinau.

Oriai. Oriai parūkyti gali 36mln kanadiečių. Legaliai apsvaigti 17mln olandų. Slovėnija ir visi turistai atvyke į šias valstybes. Kiek musulmonų kuriems Alah alkoholį priskyrė prie Charam (Nuodėmė - arab.) o marihuanos nedraudžia rūkyti kažin ar kas suskaičiuos. Susiskaičiuoja milžiniški skaičiai.

Gal Kanada ir jos gyventojai yra kažkokie prastesni už lietuvius? Gal Olandijos ekonomika yra blogesnė už Lietuvos?

Lietuviai? Lietuviai atvykę į šias valstybes irgi gali rūkyti marihuaną nepažeisdami jokių vietinių įstatymų. Teisėtai ir teisiškai. O ką Lietuvos policija? Lietuvos policija nieko negali jiems padaryti už rastas draudžiamas medžiagas kraujyje ar plaukuose. Nes narkotikai buvo rūkomi laikantis tuo metu toje teritorijoje galiojančių įstatymų.

EEŽT išteisino Vasiliauską dėl lietuvių genocido, nes Vasiliauskas nepažeidė tuo metu Lietuvos teritorijoje galiojiusių TSRS įstatymų. Ir šiaip TSRS invazija į Lietuvą nėra pripažinta įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu neteisėta ir neteisiška.

Tai labai paprasta. Jeigu tu duosi parodymus prieš save liudydamas jog rūkei Lietuvoje - tau pritaikys BK 259 str. už vartojimą iki 2 metų. Bet jei tu tą patį veiksmą padarysi Slovėnijoje - tau nieko nebus. Apie vairavimą dabar nekalbu. Bet noriu atkreipti visų dėmesį į vieną narkomafijinės valstybės bruožą. Matoma plika akimi.

Štai šios dienos:

https://i.postimg.cc/zGNFDLCz/Screenshot-2018-11-22-12-17-46.png

Paskaitykit pirmadieninius kriminalus. Juose rašoma kaip buvo tikrinami vairuotojai. Ir koks sutapimas. Tikrinami nuo vieno vienintelio narkotiko - ALKOHOLIO. Gineikaitės kraujas buvo tikrinamas ieškant tik alkoholio. Jei Gineikaitė būt prieš važiuodama surūkiusi storą "kasiaką" marihuanos ir jos kraujas būt tikrinamas ieškant tik alkoholio, šiandien Gineikaitė dirbtų savo pareigose be jokių sukrėtimų.

Dar vienas narkomafijinės valstybės aspektas. Vairuotojas gali neleisti tikrinti jo kraują dėl narkotikų. Pasakykit man, kas tai per fokusas? Joks narkomanas apsvaigęs nuo psichotropinių medžiagų neduos imti kraujo. Jeigu tai leidžia įstatymas. Geriau jau "stiprus girtumas"

Alkoholis branginamas ribojamas pardavimo laikas ir mažinamas pardavimo vietų skaičius. Narkotikai? Man atrodo, jog gaudomi tik Taboro konkurentai. Kad visi važiuotų į jau tarptautiniu brendu pripažintą narkotikų prekybos vietą. Juk patogu. Atvežti prekę į vieną vietą ir pasiimti pinigus vienoje vietoje.

Na ar nors vieną įtikinau kokius narkotikus vartoti skatina valdžiagyviai ir Lietuvos  prievartos struktūros? O dėl žolės, tai kitaip nebus. ES teritorijos yra susisiekiantys indai. Ir teisės aktai taip pat.

KAIP REIKIA DARYTI:

2015 metais Anglijoje ir Velse įsigaliojo naujos taisyklės, papildžiusios jau anksčiau galiojusį draudimą vairuoti vartojus bet kokių narkotikų. Sukūrus naujus mobiliuosius narkotesterius, policija dabar gali tikrinti vairuotojus, juos sustabdžius tiesiog šalikelėje. Vairuotojai baudžiami 5,000 svarų bauda, iki šešerių mėnesių kalėjimo bei draudimu vairuoti mažiausiai vienerius metus, jei prietaisu aptinkamas bent vienos iš aštuonerių ribojamų narkotinių medžiagų, įskaitant kanapes ir kokainą, bei aštuonerių receptinių vaistų ribojamų kiekių viršijimas.

Skandinavijos šalys, į kurias dažnai lygiuojamės, ir šioje srityje pirmauja. Danijoje šiemet 1200 nubaustųjų už vairavimą apsvaigus nuo narkotikų jau pradėjo reabilitacijos kursus. Tai vienas iš privalomų reikalavimų nubaustiems asmenims norint atgauti vairavimo teises.

Vokietijoje bausmė už narkotikų vartojimą nustatyta kraujo tyrimais:

  • Nuo 250 iki 1500 € bauda
  • 1 - 2 mėnesių draudimas vairuoti ir 4 taškai Flensburge
  • Teisių išdavimo įstaigai - 400 €, MPU IDIOTENTEST kursai: 1000 €, šlapimo mėginių ir plaukų analizės išlaidos: 200-600 €, bendros išlaidos: 1600-2000 €).
  • Iki vienerių metų testavimas  (šlapimo mėginių) dėl  vairuotojo pažymėjimo grąžinimo.

Sekanti nagrinėjama tema bus SEKSAS...