Inga Stumbrienė apie atostogas Graikijoje: „Viską suplanavo vyras“

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-11-25 20:41:14, skaitė 695, komentavo 1

Inga Stumbrienė apie atostogas Graikijoje: „Viską suplanavo vyras“

LDiena.lt Negaliu atsistebėti Pakso įvaizdį tvarkančia piaro agentūra - jam neįtikėtinai pasisekė, kad jo dukrelė nesusigalvojo pasilikti sau mergautinės pavardės.

Dabar gi dauguma žmonių tiesiog nesuveda, kad reguliariai šūdportaliuose ir gliance pozuojanti barbė Stumbrienė - tai nuversto LR p-rezidento Rolando Pakso duktė Inga Paksaitė.

O gal tai konservatoriai moka pinigus šūdportaliams, kad jie rodytų šitą parazitinio elitizmo dyvą ir taip griautų Pakso, kaip "tautos atstovo" autoritetą?

Nors ką ten griauti, kai iš to autoriteto tik "kalnai kelmuoti, pakalnės nuplikę" teliko.
---

Spalio 5-ąją atšventusi 35-ąjį gimtadienį, verslininkė Inga Stumbrienė su vyru Aivaru sumanė atitrūkti nuo kasdienių darbų ir vykti pailsėti į saulėtąją Graikiją.

Anot moters, netikėta mintis apie kelionę kilo jos vyrui Aivarui. Šis išrinko ir suplanavo visą, 4 dienas trukusią, kelionę.

„Iš pradžių planavome daryti didelę gimtadienio šventę namuose, tačiau likus kelioms dienoms, nuomonę pakeitėme. Aivaro iniciatyva, abu išsirinkome ir leidomės į nedidelę romantišką kelionę“, – portalui lrytas.lt pasakojo Inga Stumbrienė.

Vaikus palikę auklei, jiedu leidosi tyrinėti dar neatrastų Graikijos kampelių. Šį kartą aplankė Santorini salą bei grožėjosi jos kraštovaizdžiu.

„Aplankėme visą Santorini salą. Net nesitikėjau, kad ten gali būti taip gražu. Ji paliko mums nuostabų ir neišdildomą įspūdį. Visą dieną su vyru laipiojome uolomis. Ten nebuvo jokių takelių, todėl kelionė buvo nelengva, tačiau labai norėjome pasiekti gražiausią salos viršūnę. Buvo labai smagus potyris“, – įspūdžiais dalijosi moteris.

Taip pat didelį įspūdį paliko ir aplankyta Graikijos sostinė Atėnai. Ten, anot Ingos, juodu sužavėjo miesto architektūra.

„Didelį įspūdį paliko ir Atėnai. Nuostabus kontrastas, kai susilieja antikinės ir šiuolaikinės kultūros detalės miesto architektūroje“, – pasakojo Inga.