Gera būti negru Lietuvoje. Moterys iš Švedijos yra žemesniame tolerancijos hierarchijos lygmenyje, nei negrai iš Afrikos?

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://plus.google.com/u/0/11... 2015-06-25 12:39:03, skaitė 4639, komentavo 0

Gera būti negru Lietuvoje. Moterys iš Švedijos yra žemesniame tolerancijos hierarchijos lygmenyje, nei negrai iš Afrikos?

Nei verkti, nei juoktis. 

Panašu, kad tolerancija jau užvaldė ir Lietuvos teismus. Todėl jie teisia, matyt, atsižvelgdami į nerašytinę tolerancijos hierarchijos lentelę, kurioje baltosios moterys iš  Švedijos bei kitų Europos kraštų stovi ant gerokai žemesnio laiptelio, nei negrų kilmės juodaodžiai afroeuropiečiai iš Nigerijos. Todėl pastariesiems jas lupti leidžiama nebaudžiamai.

Nežinau, kodėl tyli feministės? 

Jų globotines ir seseris iš Skandinavijos viešose Kauno vietose muša per veidus seksistiniai mačistai iš Afrikos, o tolerancijos pakirsti teismai nemato reikalo skirti bent simbolinės baudos. 

Negi jų nuomone čia viskas gerai?


Šitas Nigerijos pilietis, studijuojantis Kaune, girtas kumščiu į veidą rodė savo dėmesį taip pat Kaune studijuojančiai švedei. Kultūrų mainai, škia ir skant

Tarkime, nesu didelis feministas bei vyrų ir moterų identiškumo idėjos šalininkas, bet net ir mano mačistinės ideologijos pakąstos smegenys suvokia, kad tokia situacija yra skandalas ir absurdas.

Nes labai jau primena tuos viduramžinės luominės visuomenės santykius reguliavusius LDK statutus, kuriuose buvo numatytos skirtingos bausmės privilegijuotų ir neprivilegijuotų luomų atstovams už tuos pačius nusikaltimus.

Suprantama, kad anais laikais kilmingas svetimšalis bajoras nebūtų baudžiamas už drįsusios atmesti jo meilikavimą valstietės sumušimą smuklėje, bet tai kad laikai lyg ir kitokie?

O gal negrų kilmės juodaodžiai afroeuropiečiai su Nigerijos pasais tolerantiškoje Lietuvoje turės šlėktų statusą ir kitokį bausmių už įžūlius nusikaltimus reguliavimą?

Link to judame, panašu...