Valdančiąją LSDP mėginama paversti homoseksualizmo plėtros aktyvistų įkaite. Socialdemokratų patriarchas skambina pavojaus varpais

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://plus.google.com/u/0/11... 2015-07-01 09:50:45, skaitė 4222, komentavo 0

Valdančiąją LSDP mėginama paversti homoseksualizmo plėtros aktyvistų įkaite. Socialdemokratų patriarchas skambina pavojaus varpais

Netikėtas smūgis homoseksualizmo plėtros judėjimui smogtas iš ten, iš kur jie mažiausiai tikėjosi atkirčio. Nebeapsikentęs to, ką jis mato vykstant pasaulyje ir Lietuvoje, prabilo socialdemokratų patriarchas Aloyzas Sakalas.

Atviru tekstu perspėjantis savo bendrapartiečius - į kokį liūną juos bandoma nutempti:

"[LGBT bendruomenė ] ... nėra jau tokie visų engiami avinėliai, o bendrija, veikianti pagal specialią strategiją. Ši strategija išdėstyta Marshal Kirk ir Hunter Madsen knygoje „Po puotos, kaip Amerika nugalės savo baimę ir neapykantą gėjams“. Ši knyga dar vadinama HS biblija... [...]

Antroji strategijos stadija – „blokavimas“ (jamming). 

Kirk ir Madsen teigia: „Turime neleisti, kad apie mus būtų kalbama neigiamai. Bet kokia nuomonė, nepritarianti mūsų gyvenimo būdui, turi būti nutildyta, o jos reiškėjai paskelbti “blogais” žmonėmis.

Ilgainiui heteroseksualai turi būti įtikinti, kad jų neigiami jausmai homoseksualų atžvilgiu yra ne taisyklė, o išimtis, ir kad taip galvoja tik jie, o likusioji visuomenės dalis – priešingai. 

Taip jų neigiamus jausmus homoseksualų atžvilgiu pakeis kaltės jausmas dėl savo pažiūrų“. 

Ir, pagaliau, trečioji stadija – „atvertimas“ (converting). 

Tai minčių, emocijų ir valios pakeitimas panaudojant žiniasklaidos svertus. Ir toks pakeitimas, kad HS priešininkų mintys būtų priimamos su pašaipos gaidele. 

Kirk ir Madsen pateikia konkretų pavyzdį: „Mes turime rodyti siužetus, kur, pavyzdžiui, prieš homoseksualus pamokslą rėžia mažas, piktas, storas kunigas, o kuklus ir simpatiškas gėjus klausosi tokio pamokslo ir šypsosi“. Ar kas dar gali abejoti, kad žmonių simpatijos bus ne kunigo naudai.

... tai, kas vyko tada Amerikoje, vyksta dabar ir Lietuvoje. .... nujautrinimo stadija beveik baigėsi, prasideda antroji, blokavimo stadija.

Mėginama net valdančiąją LSDP padaryti [LGBT judėjimo] įkaitu.

Manyčiau, kad tiek LSDP, tiek ir kitos partijos neturėtų pulti stačia galva į [homoseksualizmo plėtros  aktyvistų] glėbį, bet itin apdairiai vertintų [tų aktyvistų] veiksmus."


Globaliojo pidorasingo instrukcija atvirai platinama ir nuo nieko nelepiama.
O kam slėptis, jeigu tu esi valstybinės ideologijos dalis?

Gerbiamas A.Sakalas visiškai teisus. Antroji minėtos klastingos strategijos stadija Lietuvoje jau įpusėjo. 

O įžūlesni LGBT veikėjai, palaikomi kvailesnių tolerastų, jau bando diegti ir trečiosios stadijos elementus.

Atvirai sakant, Lietuvai būtų labai į naudą, jei socialdemokratai pagaliau prisimintų, jog jų istorinė paskirtis bei funkcija buvo ir yra atstovauti ir ginti silpną daugumą prieš galingą mažumą - samdomo darbo žmones prieš stambųjį kapitalą. 

O ne stumti galingos ir tarptautiniu mastu organizuotos seksualinės mažumos interesus, laužant daugumos visuomenės šeimos tradicijas bei gyvenimo būdą.

Ačiū gerbiamam A.Sakalui, kad dar kartą apie tai priminė.