Tai štai kodėl jie taip siekia Nepilnamečių apsaugos nuo žalingos informacijos įstatymo pakeitimo ir veržiasi lytiškai auklėti mūsų vaikus!

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2020-03-22 21:57:00, skaitė 1387, komentavo 4

Tai štai kodėl jie taip siekia Nepilnamečių apsaugos nuo žalingos informacijos įstatymo pakeitimo ir veržiasi lytiškai auklėti mūsų vaikus!

Policija sučiupo homopedofilų gaują, tvirkinusią berniukus Facebooke - bet kur nuteistų homopedofilų pavardės?

Maža mums koronoviruso nešiotojų - dar vienos baisios ligos* aukos įsisiautėjo! Delfyje Dainius Sinkevichius praneša itin netolerantišką, galima net sakyti - absoliučiai homofobišką naujieną:

Policijos pareigūnų atliktas slaptas tyrimas atskleidė lietuviškame Facebooke aktyviai veikusį homopedofilų tinklą: 

- keturi homoseksualūs ir biseksualūs vyrai tvirkino dvylikametį berniuką iš Žemaitijos. Maža to, vienas jų vaiką grasino išprievartauti, jeigu šis nesutiks patenkinti jo iškrypėliškų aistrų. Ne ką mažiau šokiruoja ir tai, kad vienas šių vyrų – valstybės tarnautojas, iki šiol dirbantis Nacionaliniame visuomenės sveikatos centre.

Visi baudžiamojon atsakomybėn patraukti vyrai feisbuke buvo susikūrę netikras paskyras – prisistatydavo ne savo vardais ir pavardėmis.

Kad būtų išaiškintos visų homoseksualinių gruobuonių asmens tapatybės, policijos pareigūnams teko kreiptis ne tik į telekomunikacijų bendroves, bet ir į socialinio tinklo „Facebook“ vadovus.

Homopedofilų gaują sudarė ir už nusikaltimus prieš vaiką buvo nuteisti:

Bare padavėju dirbantis Martynas P., Didžiojoje Britanijoje gyvenantis ir fabrike dirbantis skuodiškis Petras P., valstybės tarnyboje Nacionalinio visuomenės sveikatos centre dirbantis Lukas R. ir Klaipėdos bendovėje vadovo asistentu dirbantis Ignacijus Eugenijus K.

Būtent pastarasis Facebooke šiurpino atsisakiusį susitikti berniuką, kad būtinai jį pagaus, nusiveš į mišką ir išprievartaus už tokį nepaklusnumą homopedofilo užgaidoms! 

Panašiai elgėsi ir kiti vyrai – jie troško kuo greičiau su vaiku susitikti ir turėti intymių santykių. Ne tik trumpalaikių susitikimų automobilyje, bet ir ilgalaikių kartu gyvenant – vienas vyrų svajojo su juo turėti intymių santykių prie jūros ar – šiam ruošiant pamokas. Siekdami suvilioti ir ištvirkinti berniuką iškrypėliai siuntinėjo jam savo pimpalų bei išangių nuotraukas, masturbacijos vaizdo įrašus. 

Taigi, vykdė tai, ką šiais laikais nekurie vadina "lytiškumo ugdymu" ir "tolerancijos pamokomis".

---
Kokios gi bausmės susilaukė už pimpalo sučiupti homopedofilai, pasikėsinę į vaiką?

Nei verkti, nei juoktis.

Teismas Ignacą K. (gim. 1985 m.), Martyną P. (gim. 1989 m.) ir Didžiojoje Britanijoje laikinai gyvenantį skuodiškį Petrą P. (1976 m.) pripažino kaltais ir skyrė jiems ....tik laisvės apribojimo bausmes – per 8 mėnesius jiems uždrausta bendrauti su nukentėjusiuoju pripažintu berniuku, taip pat jie įpareigoti bausmės laikotarpiu dirbti arba užsiregistruoti Užimtumo tarnyboje. 

Praktiškai toks pat nulinis nuosprendis buvo paskelbtas Lukui R. (gim. 1994 m.) – jis irgi pripažintas kaltu ir teismas jam skyrė ... vienerių metų laisvės apribojimo bausmę – nurodė ir toliau dirbti valstybės tarnyboje Nacionalinio visuomenės sveikatos centre bei taip pat uždraudė bendrauti su jo tvirkintu nepilnamečiu berniuku.

Pala, bet tai juk tai, kas įvardinta, išvis NĖRA jokia bausmė? Už TOKĮ nusikaltimą prieš vaiką? 

O gal aš kažko nesuprantu? Gal tai, ką tie vyrukai išdarinėjo su tuo dvylikamečiu berniuku nūnai kaip nors kitaip vadinasi? Lytiškumo ugdymas ar pan.? Gal todėl teismas leido sau perdėm nekreipti dėmesio į rūsčias BK nuostatas? 

Panašiai, kaip kitas teismas LRT vadovei leido reklamuoti netradicinius seksualinius santykius vaikišku metu ir be jokių perspėjimų apie nederamą turinį, nors Nepilnamečių apsaugos nuo žalingos informacijos įstatymas tai kategoriškai draudžia. Motyvas ir tuomet buvo panašus - neva nuo pažangos atsilikusio įstatymo nuostatų pažangūs žmonės gali ir nepaisyti.

Tai čia, matyt, panašiai. 

Tačiau gerokai svarbesnis yra kitas šio nusikaltimo aspektas, kurį taikliai pastebėjo ir pabrėžė žurnalistas:

iš esmės buvo padėtos neeilinės teisėsingumo pramonės bei žinių industrijos pastangos tam, kad nuslėpti nuo visuomenės šį kraupų nusikaltimą ir apsaugoti NUTEISTUS nusikaltėlius nuo išviešinimo!

Daugybę policijos pareigūnų pastangų atėmęs ir ne vieną tūkstantį eurų valstybei kainavęs ikiteisminis tyrimas baigėsi kaip ir prasidėjo – apie jį visuomenei taip ir nebuvo pranešta, o baudžiamąją bylą teismas išnagrinėjo net nekviesdamas atsakomybėn patrauktų vyrų į teismo posėdį: kadangi tyrimo metu visi jie pripažino kaltę, sutiko su valstybinį kaltinimą palaikiusio prokuroro pasiūlyta bausme, todėl teisėja bylą išnagrinėjo rašytinio proceso tvarka.

O jų pavardės viešumoje taip ir nepasirodė! 

Susimąstykite, gerbiamieji - teisme žmonės yra nuteisti už seksualinį nusikaltimą prieš VAIKĄ, o jų vardai kažkodėl yra slepiami? 

Kai kitais atvejais spauda momentaliai ištrimituoja dar tik ĮTARIAMŲJŲ pavardes, o jau apie nuteistųjų asmenybės slėpimą net kalbos nėra, jei tai pilnamečiai asmenys.

Bet šį kartą kažkodėl yra kitaip. 

Bene Lietuvoje gimsta nauja "neliečiamųjų kasta", kurios nariams de facto nebaudžiamai leidžiama tvirkinti mūsų vaikus, o po to, kai visgi jie nepažangių pareigūnų 
būna sučiumpami už pimpalo kaišiojimą ne ton vieton, jiems pagalbon atskuba pažangūs teisėjai bei dar pažangesni žiniasklaidos vadukai - kurie tiesiog nuslepia nuo žmonių homopedofilų vardus.

Vienžo, saugokitės, mielieji. Ir saugokite savo vaikus. Ne tik nuo koronoviruso, bet ir nuo kitokių, ėė, pažangos apsėstų ligonių* 

---
*- homopedofilijos