Lietuvos grėsmė nacionaliniam saugumui – Kinija gelbėja Lietuvą!

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/liet... 2020-03-26 10:10:00, skaitė 734, komentavo 3

Lietuvos grėsmė nacionaliniam saugumui – Kinija gelbėja Lietuvą!

Vasario mėnesį VSD ir karinė žvalgyba kasmetinėje ataskaitoje įspėjo apie kylančias grėsmes iš Rusijos, Kinijos ir Baltarusijos

Žinoma, kad VSD buvo ir yra „teisi“: Kinija jau Lietuvai skyrė šimtus tūkstančių nemokamų kaukių ir pirštinių. Bet tai dar ne viskas – Saulius Skvernelis pranešė, kad iš Kinijos į Lietuvą atvyksta daugiau nei 300 tūkstančių testų ir reagentų.

Kinija Lietuva

Daugiau nei 300 tūkstančių. Tiek testų ir reagentų yra lėktuve, kuris ką tik pakilo iš Changsha Huanghua oro uosto Kinijoje ir skrenda į Lietuvą. Vilniuje turi nusileisti šį vakarą.

Tikrai gera žinia. Sutelksime pajėgumus ir galėsime periodiškai testuoti visus medikus. Taip pat ir kitus mūsų žmones, kurie dirba priešakinėse karo su koronavirusu linijose. Ir, žinoma, tai galimybė visiems likusiems, kurie jaučia simptomus ir nori žinoti atsakymą.

Virusas jau šalies viduje. Neturime jokio kito pasirinkimo. Reikalausiu, kad būtų vykdomas testavimas maksimaliomis apimtimis, – pranešė Saulius Skvernelis

Vienintelis šiai dienai iš LR Valstybės didžiųjų politikų dar nepraradęs sveiko proto yra S. Skvernelis. Kai Kinijoje tik buvo prasidėjusi koronaviruso pandemija, jis Lietuvos vardu skyrė 100 000 eurų paramą. Tuomet iš Sauliaus Skvernelio visi šaipėsi, bet šiandien matome, kad jo politinis sprendimas Lietuvai šiandieninėje situacijoje yra labai naudingas.

Ar Landsgrybių ir Grybausėdos „hunta“ su savo „halujais“ ir toliau vadins Kiniją Lietuvos grėsme?!!

Egidijus Paulauskas