Jungtinės Tautos paskelbė Lietuvos valstybės vardu pradangintos Deimantės Kedytės tarptautinę paiešką

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/jungti... 2020-04-17 06:05:00, skaitė 1465, komentavo 17

Jungtinės Tautos paskelbė Lietuvos valstybės vardu pradangintos Deimantės Kedytės tarptautinę paiešką

Lietuvos Respublikos vardu iš savo senelių namų 2012 m. gegužės 17 d. ankstų rytą užlaužtomis kojomis išnešama Deimantė Kedytė (vėliau jai suteikė Stankūnaitės pavardę).

Na, kovotojai su Rusijos, Kinijos, Baltarusijos ir visomis kitomis išorinėmis ir vidaus grėsmėmis, laikykitės – šį kartą Lietuvą išgarsinsite ne mažiau, negu slaptasis prezidento Valdo Adamkaus kalėjimas.

Deimantės Kedytės interesams JTO atstovauja Rusijoje registruotas advokatas prof. dr. Stanislovas Tomas pagal jos tėvo draugo Kazimieto Juraičio įgaliojimą.

„Noriu pranešti, kad Jungtinių Tautų Priverstinių dingimų komitetas, kuris veikia pagal Lietuvos pasirašytą Tarptautinę konvenciją prieš priverstinius dingimus, paskelbė tarptautinę Deimantės Kedytės (Stankūnaitės) paiešką. Jos pavardė ieškomų asmenų sąraše yra įrašyta pirmu numeriu JTO svetainėje. Jungtinės Tautos Deimantę dingusia, kadangi per 1 metus Lietuvos Vyriausybė nesugebėjo įrodyti, kad ji gyva ir sveika“, - informavo S. Tomas.

Šią informaciją iš Jungtinių Tautų Lietuvos vyriausybė gavo jau prieš keletą dienų, tačiau, kaip matome, tyli kaip nugaišusi žuvis.

Pasak S. Tomo, Lietuva yra pirma valstybė iš Europos, patekusi į tokį sąrašą.

Jūsų dėmesiui balandžio 16 d. „Aktualus skambutis“:

Su S. Tomo kreipimusi į LR Teisingumo ministrą Elviną Jankevičių, kuriame prašoma iš ministerijos svetainės pašalinti šmeižikišką informaciją, galima susipažinti ČIA.