Į ES atvykstančių nelegalų padaugėjo 26%, bet ES ruošia Dublin IV susitarimą ir naują migracijos bangą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2020-04-18 11:49:00, skaitė 923, komentavo 1

Į ES atvykstančių nelegalų padaugėjo 26%, bet ES ruošia Dublin IV susitarimą ir naują migracijos bangą

Per tris šių metų mėnesius, lyginant su praėjusių metų tuo pačiu periodu, nelegalių imigrantų skaičius išaugo 26%, bet ES tai nei kiek nejaudina. COVID-19 karantino metu Briuselio biuroktratai kuria Dublin IV susitarimą, kuris skirtas sukelti dar didesnę nelegalios migracijos bangą.

Frontex pranešimas

 

Metai iš metų auga nelegalių imigrantų į ES skaičius. Per pirmuosius tris šių metų mėnesius nelegalių migrantų atvykimų į Europos Sąjungą skaičius padidėjo 26%. Palyginti su tuo pačiu 2019 metų laikotarpiu, jų padaugėjo 24 500, pranešė Europos sienų ir pakrančių apsaugosagentūra „Frontex“ kovo mėn. 17 dieną atnaujintame migracijos pranešime. Pagrindiniai atvykimo maršrutai pažymėti schemoje.

Į ES atvykstančių nelegalų padaugėjo 26%, bet ES ruošia Dublin IV susitarimą ir naują migracijos bangą

COVID-19 šešėlyje ruošiamas Dublin-IV susitarimas, atversiantis ES duris naujai migrantų bangai

Euronews pranešė, kad balandžio 17 dieną EK pirmininkė Ursula von der Leyen Europos parlamente atsiprašinėjo Italiją, kad šiai šaliai nebuvo suteiktą parama koronaviruso krizės metu.

Pandemijos akivaizdoje EK buvo neveiksni. Visiška ES elitų nesekmė kelia klausimą apie tai, kuo užsiiminėjo ES funkcionieriai už uždarų durų. Dabar apie tai sužinojo visuomenė. Stefan Schubert portale  kopp-report.de rašo, kad Ursula von der Leyen sukūrė papildomą migracijos paktą Dublin IV. Jo diegimas grasina sukelti naują migracijos bangą, kuri pirmiausiai bus nukreipta į Vokietiją.

Per Dublin IV atvirų sienų ideologija taps privaloma visoms ES valstybėms. Tiems, kas bandys priešintis ES diktatui dėl nelegalių imigrantų priėmimo, gręsia 250000 eurų baudos už atsisakymą primti per prievartą paskirtą kiekvieną atėjūną. Tai, autoriaus nuomone, primena mafijos reketą.

Naujas ES migracijos projektas nukreiptas kontroliuoti nacionalines valstybes, kurios nebegalės pačios kontroliuoti nelegalią migraciją. Schubert nuomone, ES veikia kaip mafiozinė struktūra.

Dublino III susitarimas numatė, kad pirmojo atvykymo šalis yra atsakinga už prieglobsčio suteikimo procedūrą. Vokietijos kanclerė Merkel pati pasikvietė 2,5 milijono prieglobsčio prašytojų, kurie nebuvo atlikę prieglobsčio prašymo procedurų. Dabar savo šalies naikinimo praktiką su EK pagalba ji nori primesti visoms ES valstybėms. Su Dublin IV sutartimi ES priverstinai primes neteisėtą imigraciją.

Pagrindinės MIP, kaip savo laiku primetant JTO migracijos paktą, bando nuslėpti nuo gyventojų lemtingus elitų sprendimus per Dublin IV susitarimą palengviti nelegalią imigraciją. Iki šiol Italija, Graikija ir Ispanija dėjo pastangas, kad ją sumažinti. Įvedus Dublin IV susitarimą, jis panaikins bet kokį stimulą šioms valstybėms saugoti savo sienas. ES sutartis šioms šalims leis tiesiog perkelti savo problemas į šiaurę. Elitų siekis - naikinti nacionalines valstybes ir centralizuoti ES. Tam tarnaus ruošiama Dublin IV sutartis.

„Angela Merkel ir ES siekia pilnai sunaikinti nepriklausomą Vokietiją“, - reziumuoja Stefan Schubert.

Nuorodos:

https://rmx.news/article/article/frontex-illegal-border-crossings-in-eu-up-26-year-on-year

https://ru.euronews.com/2020/04/16/eu-parliament-ursula-corona

https://kopp-report.de/im-schatten-von-corona-droht-dublin-iv-eu-forciert-neuen-migrationssturm/