Prie koronaviruso nagus prikišo Sorošas, o Lietuva dabar rems jo ideologiją skleidžiančias MIP!?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2020-04-19 09:11:00, skaitė 1575, komentavo 2

Prie koronaviruso nagus prikišo Sorošas, o Lietuva dabar rems jo ideologiją skleidžiančias MIP!?

Tarptautinis nusikaltėlis Džordžas Sorošas prikišo nagus prie patogeninių virusų kūrimo Uhanio biolaboratorijoje (video). Jis finansavo jos veiklą (video 15:10 min.). Būtent šioje laboratorijoje buvo izoliuoti virusai iš šikšnosparnių, kurie, gali būti, po rekombinacijų su ŽIV viruso fragmentais tapo SARS-CoV-2 ir pasklido po pasaulį.

(15:10) Šorošas finansavo Uhano laboratoriją. Uhano laboratorijos puslapyje nurodoma, kad ši laboratorija siūlo genų terapiją, gamina virusus ir jų produktus, o tarp projekto finansinių šaltinių yra nurodomas „Boyu“ fondas, kuris 2011 metais investavo į laboratoriją 1 milijardą USD. „Boyu“ fondo partneriu buvo Sorošo fondas.

https://youtu.be/YBS-pdldxkA

Prancūzų virusologas, Nobelio premijos laureatas Luc Antoine Montagnier, kuriam ši premija suteikta 2008 metais už atrastą ŽIV virusą, pareiškė, kad SARS-CoV-2 sukurtas laboratorijoje.

„Jis ne natūralios kilmės, tai molekulinių biologų darbas“, - mano mokslininkas. Montagnier nieko nekaltino ir nežino, kas galėjo „surinkti“ naują virusą. „Gali būti, jie norėjo sukurti vakciną prieš AIDS“, - pasakė jis.

Prie koronaviruso nagus prikišo Sorošas, o Lietuva dabar rems jo ideologiją skleidžiančias MIP!? (video)

Fox News pranešė, kad JAV pradėjo „plataus masto“ tyrimą, ar SARS-CoV-2 nepabėgo iš Uhano laboratorijos. Pranešime sakoma, kad JAV žvalgybos tarnybos renka informaciją apie šią laboratoriją ir pasklidimą viruso, kuris 2013 metais buvo atrastas pasagasnūkių šikšnosparnių išmatose. Ankstesnės mano publikacijos šiuo klausimu:

Vos tik kovo 16 dieną Lietuvoje buvo paskelbtas karantinas, jau sekančią dieną užsienio kapitalo MIP pradėjo reikalauti iš vyriausybės kompensacijų. Aš manau, kad šitoms Sorošo ideologiją skleidžiančioms fake-news nepriklauso jokią kompensacija. Tai yra parazitai, o parazitus reikia dezinfekuoti, o ne maitinti.

P.S. S.Skvernelio vyriausybė jau spėjo pamaitinti šiuos fake-news parazitus. Pas juos vyriausybė užsakė COVID-19 karantino skelbimus. Dž. Sorošas, užkrato bendrakūrėjas, apsidžiaugs!

Nuorodos: