Japonija atsisako dalyvauti globaliame farse pavadinimu "COVID-19 isterija". DABAR JIE VISI MIRS!!!

Autorius: Antanina Strumilienė Šaltinis: https://www.facebook.com/strum... 2020-04-23 04:21:00, skaitė 8786, komentavo 1

Japonija atsisako dalyvauti globaliame farse pavadinimu

 Šį straipsnį Estijos farmacininkui priklausančių 15min.lt durnalistai ir iki ausų apsimelavę "faktų tikrintojai" apskundė feisbukui kaip "melagingą", dėl to feisbukas apribojo dalinimąsi straipsnio nuoroda.

Mano gi nuomone, straipsnyje esanti informacija yra labai naudinga Lietuvos visuomenei: vienos iš labiausiai išsivysčiusių pasaulio šalių pavyzdys yra labai teigiamas ir blaivina Koronės viruso isterijos ir SPECIALIAI SUKELTOS panikos pažeistas smegenis. Dėl to publikuoju straipsnio kopiją ir kviečiu toliau aktyviai dalintis šia informacija.

Būkime sveiki ir nepasiduokime MELO INDUSTRIJAI!
---

Kodėl Japonija neskelbia nepaprastosios padėties ir neįveda karantino? Priešingai - Japonija nuėmė karantiną švietimo įstaigose, kuris buvo paskelbtas prieš tris savaites, ir nuo 1 balandžio - Japonijoje šią dieną prasideda Mokslo metai - visi vaikai eis mokytis įprastu režimu.

Visame pasulyje šiuo metu tik ir kalbama apie higieną, rankų plovimą. Valstybių prezidentai ir miestų merai moko tautiečius plauti rankas, neliesti rankomis veido, nespausti rankos susitikus, neapkabinti vienam kito, kuo dažniau drėgnai šluostyti patalpas, kviečia teisingai maitintis.

Japonijoje viskas kitaip.

1. Tie, kas lankėsi Japonijoje, tikriausiai atkreipėte dėmesį, kad nuo japonų arba išviso nesklinda joks kvapas, arba kvepia tik virtuve arba kažkokia švelnia vos juntama parfumerija.

Reikalas tame, kad japonai - švaros pedantai. Maudytis tris kartus per dieną po dušu jiems yra norma. Du kartai - minimumas. Plauti rankas palietus bet kokią smulkmenėlę - norma.


Maudynės karštose versmėse ar viešose pirtyse - viena mėgstamiausių japonų laisvalaikio pramogų


Klasikinės japoniškos pirtys nepasikeitė per šimtmečius

2. Japonai dažnai keičia drabužius, apatinius rūbus jie keičiasi po keletą kartų per dieną. Tai - norma.

3.Japonijos papročiai neleidžia liesti žmogaus. Rankos paspaudimas, apkabinimas ar prisilietimas laikoma labai intymiais dalykais ir tai leidžiama tik artimiausių žmonių rate.

Visiems gyvenimo atvejams tinka tik japoniškas nusilenkimas.

4. Distancijos laikymasis. Japonai visada išlaiko atstumą tarp žmonių.Tiek laukdami eilėse prie bankomatų, tiek laukdami viešojo transporto jie atsistoja taip, kad niekas nekvėpuotų jiems į nugarą.

Jei leidžia sąlygos, skiriamasis atstumas visada būna daugiau nei metras.

5. Ne tik epidemijų metu, bet ir visada, ištisus metus, Japonijoje dezinfekuojamos viešosios erdvės.

Pavyzdžiu, eskalatoriaus turėklai, juostos ir laipteliai Japonijoje specialiu automatu dezinfekuojami po keletą kartų ištisą parą.

6. Visoje tualetai Japonijoje nemokami, bet juose - neįtikėtina švara. Tualete bet kuriuo paros metu Jūs galite su muilu nusiplauti rankas ir susitvarkyti, tualetuose yra spec. įranga ir pakeliamos aikštelės, kur Jūs nevaržomai galite pasikeisti apatinius drabužius, kojines ir pilnai persirengti.

7. Beveik visose Japonijos maisto parduotuvėse įrengtos kriauklės su muilo dozatoriais.

8. Visi maisto produktai Japonijoje išfasuoti ir hermetiškai supakuoti. Net bulvės supakuotos polietileniniuose maišeliuose.

Pavyzdžiui, japonišką šokoladą atidaryti ne taip jau ir paprasta, nes jis hermetiškoje kapsulėje, o ne apvyniotas folga.


Bakalėjos parduotuvė Osakoje

9. Jeigu japonas susirgo, jis visada dedasi kaukę, kad neapkrėstų kitų žmonių. Visada. Japonijoje tai jokia ne gėda ir niekas nebadys Tavęs pirštais.

10. Japonai nemėgsta keliauti už savo šalies ribų. Išorinis pasaulis jiems atrodo per daug agresyvus, keistas ir pavojingas.


Tokijo metro

11. Japonija pasižymi labai aukšta produkcijos kokybe ir labai trumpais produktų galiojimo terminais. Reikalavimui maisto produktams Japonijoje griežčiausi pasaulyje.

Japonai, vartodami maistą, nenaudoja jokių šildymo prietaisų ar agresyvių apdorojimo būdų, kad maistas ilgai stovėtų. Daugybę japoniškų produktų galima valgyti žalius, šaltus, be jokio pavojaus sveikatai.

12. Japonai labai judrūs. Jie bėgioja, žaidžia judriuosius žaidimus, sportuoja, o tai leidžia jiems sulaukti garbingo amžiaus. Japonija - ilgaamžių šalis.

13. Japonai išrankūs maistui, neturi antsvorio. Pamatyti gatvėje apkūnią japonę moterį gana sudėtinga.


Tradicinių švenčių proga pasipuošti tautiniais drabužiais Japonijoje yra savaime suprantama

Tai, ką šiuo metu visas pasaulis išgyvena, vadindamas tai karantinu, Japonijoje yra kasdienė gyvenimo norma. Už tai Japonijoje nereikia skirti baudų, nes japonai - aukštos civilizacijos, sąmoninga, intelektuali tauta, nuo pat gimimo to paties mokanti savo vaikus kiekvieną jų gyvenimo sekundę.

Galima pastebėti ir dar vien įdomų dalyką. Europietės moterys, atvažiavusios į Japoniją ir pragyvenusios ten ilgesnį laiką, pagal savo metus atrodo žymiai jaunesnės.

Japonų moterų jaunystė slepiasi ne vien jų genuose. Visa aplinka: klimatas, maisto produktai, gyvenimo stilius, kosmetika, bendravimas, kultūra nepaprastai paveikia kiekvieną Japonijoje gyvenantį žmogų.