Epidemijos paskelbimas dar vienas būdas apvogti Lietuvą? PASKAIČIUOKIM

Autorius: Mindaugas Tamasauskas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-04-24 19:03:00, skaitė 1376, komentavo 25

Epidemijos paskelbimas dar vienas būdas apvogti Lietuvą? PASKAIČIUOKIM

Kaip vakar dienos proteste prie LR Seimo dalyvavęs, iš pirmų lūpų noriu papasakoti kiek kitokią įvykių versiją, kuri man tik įrodo žiniasklaidos polinkį skleisti dezinformaciją, šmeižtą ir tikrąją propagandą (kokiu tikslu - galima tik spėlioti):

Nei vieno iš straipsnyje minimų veikėjų aš nežinau ir elektroninėje erdvėje neseku jų dėstomų kažkokių sąmokslo teorijų apie plokščias žemes, driežažmogius, nusileidimus mėnulyje, trumpus ar obamas. Esu tos pačios nualintos tautos atstovas, kuriam elementari matematinė logika (apie ją vėliau) yra svarbiau už televizorių ir kitų labai oficialių informacijos šaltinių skleidžiamą absurdą. Kaip supratau vakar - esu toks ne vienas. Mūsų, kaip nekeista, labai daug Lietuvoje. Verslininkų, darbuotojų, medikų, aviacijos bei turizmo atstovų... Tų, kurie prarado pajamas, darbus, gyvenimo būdą ir laisvę.

Skirtingai nei ponia žurnalistė teigia, proteste vakar dalyvavo ne 10 automobilių, o apie 300. Va policijos ekipažų, saugojusių Seimą nuo taikaus triukšmo buvo apie 10. Automobilių skleidžiami signalai truko pusę valandos. Tie 10 ekipažų buvo nepajėgūs užtildyti tokio kiekio susirinkusių, nors stengėsi. Jų aš nekaltinu. Žmonės tiesiog dirbo savo darbą.

Kaip aš ten patekau? Nei twiterių, nei telegramų neturiu. Draugai paminėjo, kad prie Seimo planuojama taiki, nenusižengianti įstatymui akcija prieš tą marazmą, kurį vadiname KARANTINU. Žinoma sutikau.

Kodėl? Štai čia esminis klausimas. Jei paskaitėte iki čia, reiškia prisimenate apie elementarią matematinę logiką, kuriai paklūsta visi Visatos dėsniai. Taigi:

Jokios sąmokslo teorijos. 2020.04.21. statistikos duomenimis, pateiktais visose oficialiosiose žiniasklaidos priemonėse, Lietuvoje buvo 1350 užsikrėtusių COVID 19. Ką tai reiškia? Pasiimu skaičiuotuvą ir matau, kad tai 0.045% tautos. Po velnių!!!

Tam, kad paskelbti epidemiją, atimti iš visų verslus, uždaryti visus namuose, sužlugdyti šalies ekonomiką, prisiskolinti 5.4 milijardo, oficialiai reikalingi 5% sergančiųjų. Tai reiškia 111 kartų daugiau nei yra dabar. O mes jau daugiau nei mėnesį karantine!!! 111 dienų nuo vakar kasdien turėtų susirgti po 1350 žmonių ir per tą laiką nei vienas nepasveikti, kad galėtume paskelbti epidemiją!!! O mes jau virš mėnesio karantine

Ponia žurnaliste, to gal žurnalistikos fakultete nemoko, bet juk tai 7-os klasės kursas. Ir jums tikrai atrodo, kad visi ten susirinkę buvo sąmokslo teorijų vedini? Nors ką aš čia klausiu..? Jūs juk vykdote įsakymą, kaip ir policija.

Su visa pagarba, Mindaugas