„10 milijonų žmonių nužudys mikrobai". Kodėl Bilas Geitsas kaltinamas sąmokslu dėl koronaviruso. Viktorija Venk

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2020-04-26 21:48:00, skaitė 1129, komentavo 2

„10 milijonų žmonių nužudys mikrobai

Kol JAV kaltina Kiniją koronaviruso „išradimu“, pačioje Amerikoje, o kartu ir kitose pasaulio šalyse, aptarinėjamos visai kitos konspirologinės teorijas.

Šiomis dienomis Donaldas Trumpas nustojo finansuoti Pasaulio sveikatos organizaciją. Įdomu tai, kad vienu iš pagrindinių jos privačių rėmėjų yra milijardierius, „Microsoft Corporation“ įkūrėjas ir turtingiausias žmogus pasaulyje, Billas Gatesas. Vienas didžiausių filantropų pasaulyje ilgą laiką buvo susijęs su vakcinų kūrimu. Jis sukritikavo Amerikos prezidento žingsnį ir pažadėjo toliau duoti pinigų PSO ir finansuoti vakcinos nuo koronaviruso sukūrimą.

Tuo pat metu aplink Geitso pavardę JAV ėmė rastis sąmokslo teorijos apie jo asmeninį suinteresuotumą pandemija. Daugiausia jas skelbė dešinieji ir Trampo rėmėjai. Tačiau pastaruoju metu kaltinimai pasigirsta taip dažnai, kad net įtakingas liberalų leidinys „The New York Times“ rašė apie juos, gindamas Geitsą nuo atakų.

„Šalis“ aiškinosi visus „už“ ir „prieš“ šioje „sąmokslo teorijoje.“

1 versija. Geitsas sukūrė koronavirusą

Pirmoji priežastis, dėl kurios Bilas Geitsas kaltinamas sukūrimu „Covid-19“, yra jo paties žodžiai, ištarti 2015 m. Prieš penkerius metus per kalbą visuomenei jis pasiūlė, kad jei per ateinančius dešimtmečius kažkas nužudys dešimt milijonų žmonių, tai bus labai užkrečiamas virusas, o ne karas.

„Ne raketos, o mikrobai. Iš dalies tai atsitiks dėl to, kad mes labai daug investavome į branduolinį atgrasymą. Mes labai mažai investavome į epidemijų prevencijos sistemą. Mes nepasiruošę kitai epidemijai", - tada sakė milijardierius.

Tuo pat metu Bilo Geitso fondas 2019 metų spalio mėnesį rėmė dideles kovos su epidemijomis pratybas, vadinamas „Įvykis 201“. Ten buvo madeliuojamas planetos užkrėtimas naujo tipo koronavirusu, kuris perduodamas iš šikšnosparnių.

201 įvykio scenarijus yra toks: „Kyla naujas zoonozinio koronaviruso, perduodamo iš šikšnosparnių kiaulėms ir toliau žmonėms, protrūkis, kuris galų gale tampa veiksmingai perduodamas iš vieno žmogaus į kitam, o tai sukelia rimtą pandemiją. Patogenas ir liga, kurią jis sukelia, daugiausia yra modeliuojami pagal SARS (atipinę pneumoniją), bet jis labiau perduodamas žmonių bendruomenėje su lengvais simptomais“.

Kaip teigiama scenarijuje, per 18 mėnesių nuo koronaviruso mirs 65 milijonai žmonių.

Событие 201 сценарий

Priminsim, kad jau gruodžio mėnesį Uhane pasirodė būtent koronavirusas, kuris, remiantis labiausiai paplitusia versija, perėjo iš šikšnosparnių. T. y. sutapimas yra tiesiog stulbinantis.

Komentuodamas šį sutapimą Amerikos Johns Hopkins institutas, kuris taip pat finansavo pratybas, teigė, kad „mes dabar neprognozuojame, kad protrūkis nCoV-2019 nužudys 65 milijonus žmonių“.

Antroji priežastis netiesiogiai susijusi su Geitso veikla. Jis su žmona Melinda turi fondą. Jis buvo įkurta prieš 20 metų. Pagrindinė veikla yra palaikyti ir tobulinti sveikatos sistemą, įveikti badą neturtingose ​​šalyse. Per du dešimtmečius pora tokiai labdarai išleido 54 milijardus dolerių.

Tarp tų, su kuriais fondas bendradarbiauja, yra Britanijos Pirbraito institutas, tiriantis naminių gyvūnų virusus. Prieš porą metų šie anglų mokslininkai užpatentavo susilpnintą koronaviruso štamą, kuris žudo vištas.

Toliau konspirologai vysto mintį taip: kadangi koronavirusus sukūrusį institutą finansavo Geitsas, reiškia jis galėjo už jo pinigais sukurti „Covid-19“.

Trečioji priežastis yra ta, kad Bilas Geitsas ir jo žmona aktyviai finansuoja Pasaulio sveikatos organizaciją (PSO), kuri pasaulio bendruomenei tapo paskutinės instancijos tiesos skelbėja dėl koronaviruso. Praėjusiais metais sutuoktiniai milijardieriai padengė beveik 10% organizacijos biudžeto.

Tuo pat metu PSO iškėlė „Covid-19“ į pandemijos rangą, jos rekomendacijos tiesiogiai sąlygojo griežtas karantino priemones, kurios šiandien įvestoms daugelyje pasaulio šalių.

Tai yra, sako konspirologai, Geitsas galėjo pridėti savo ranką prie koronaviruso pandemijos dėl kai kurių savo tikslų.

Trampo pėdsakai atakoje prieš Geitsa

Svarbu pasakyti, kad vienas iš žinomų Bilo Geitso kaltintojų kuriant koronavirusą yra Donaldo Trampo žmogus. Buvęs JAV prezidento patarėjas Rogeris Stone'as neatmetė milijardieriaus ryšio su „Covid-19“ protrūkiu.

„Ar Bilas Geitsas suvaidino kokį nors vaidmenį sukuriant ir išplatinant virusą yra atviras klausimas karštose diskusijose. Turiu konservatyvių draugų, kurie sako, kad tai juokinga. O kiti tuo visiškai įsitikinę. Aš tikrai žinau štai ką: jis (Bilas Geitsas. - Red.) ir kiti globalistai neabejotinai naudoja jį (koronavirusą. - Red.), kad priverstų žmones skiepytis ir implantuoti mikroschemas, kad pažymėti tuos, kurie buvo testuoti“, - sakė Rogeris Stone'as.

Tai yra Trampo bendražygiai pasisako apie Bilo Geitso veiklą, švelniai kalbant, nepalankiai. O finansinė milijardieriaus parama PSO tiesiogiai prieštarauja JAV prezidento požiūriui.

  • JAV išmoka PSO biudžetui 400–500 mln. USD per metus, o Kinija - 40 mln.;

  • Organizacija nesugebėjo patikrinti „patikimų“ pranešimų apie padėtį Uhane, kurie prieštaravo KLR valdžios institucijų teiginiams;

  • Iš pradžių organizacija neatsižvelgė į pranešimus apie galimybę koronaviruso pernešimo nuo žmogaus žmogui.

Dėl to, Trampo nuomone, laikas buvo prarastas, o situacija su viruso plitimu smarkiai pablogėjo.

Tą dieną, kai JAV prezidentas paskelbė nutraukiantis PSO finansavimą, Geitsas parašė tokio turinio tvitą: „Sustabdyti Pasaulio sveikatos organizacijos finansavimą pasaulinės sveikatos krizės metu yra pavojinga. Jų darbas sulėtina COVID-19 plitimą, o jei jis bus sustabdytas, jokia kita organizacija negali jų pakeisti. Pasauliui reikia PSO dabar labiau, nei bet kada anksčiau “, - parašė Bilas Geitsas.

Билл Гейтс Твиттер

Atsitiktinai ar ne, keliomis dienomis anksčiau Baltųjų rūmų tinklalapyje pasirodė peticija, pavadinta „Kviečiame Bilo ir Melindos Geitsų fonde atlikti tyrimą dėl medicininio aplaidumo ir nusikaltimų žmoniškumui“.

Peticijos autoriai rašo, kad „2019 metų spalio 18 dieną, likus vos kelioms savaitėms iki koronaviruso epicentro paskelbimo Uhane, įvyko du pagrindiniai įvykiai. Vienas iš jų yra „201 įvykis“, antrasis - „Pasaulio karių žaidynės“, kurios vyksta Uhane. Nuo tada buvo pradėtas pasaulinis proveržis dėl vakcinų ir biometrinio stebėjimo srityje “.

Петиция против Билла Гейтса

„Pirmame plane yra Bilas Geitsas, kuris viešai pareiškė apie savo suinteresuotumą „dėl gyventojų skaičiaus mažinimo“ 10–15% juos skiepijant (žemos kokybės vakcinomis, sukeliančiomis nevaisingumą. - Red.). Geitsas, UNICEF ir PSO jau buvo patikimai kaltinami tyčiniu Kenijos vaikų sterilizavimu, naudojant latentinį hCG antigeną stabligės vakcinose. Kongresas ir visi kiti valdymo organai nevykdo savo pareigos atlikti išsamų ir viešą tyrimą “, - rašo peticijos autoriai.

Peticiją jau pasirašė 339 tūkstančiai asmenų, nors tereikia 100 tūkstančių, kad ją išnagrinėtų Baltuosiuose rūmuose.

Tai yra trampistai įtaria milijardierių tuo, kad jis, prisidengdamas koronavirusu, nori atlikti naują žmonijos skiepijimo etapą, kuris drastiškai sumažins gimstamumą sukeldamas nevaisingumą.

Nevaisingumas yra vienas iš šalutinių žemos kokybės vakcinų padarinių.

Lygiagrečiai prieš kelias dienas Bilas Geitsas, tarsi patvirtindamas jam priskirtus globalius planus, paskelbė straipsnį prancūzų laikraštyje „Le Monde“.

Ten jis pareiškė, kad G20 šalys turėtų išleisti daugiau pinigų koronaviruso vakcinos sukūrimui ir būsimai gamybai. Be to, tikintis, kad visą pasaulį reikės skiepyti iškart - net ir tos šalys, kurios to negali sau leisti. Priešingu atveju „Covid-19“ vėl grįš į klestinčias šalis.

2 versija. Geitsas nėra niekuo kaltas, Trumpas jį diskredituoja

Tačiau Geitso rėmėjai, taip pat vadovaujanti JAV liberali žiniasklaida, atmeta šias konspirologines teorijas.

Spėti prieš penkis metus, kad pasaulį atakuos virusas, jis galėjo tiesiog todėl, kad žino šią problematiką – finansuoja profilinį fondą nuo 2000 metų. Na ir daugelis kitų mokslininkų apie tai perspėjo – naujas patogeninis virusas gali atsirasti bet kada. Be to, koronavirusai, kaip perspektyviausi virusai, sukeliantys mutacijas, buvo aptariami ne tik Geitso, bet netgi buvo prognozuojami serialuose. Remti Pasaulio sveikatos organizaciją taip pat nėra nieko blogo, net jei tai ir prieštarauja D. Trampo nuomonei. Dar daugiau, nuo koronaviruso epidemijos pradžios Bilas ir Melinda Geitsai skyrė papildomai 250 milijonų kovai su koronavirusu. Iš jų 100 milijonų - siekiant užkirsti kelią plitimui, 150 milijonų - paieškai naujų viruso diagnostikos metodų, sukūrimui vakcinų ir pagalbos neturtingiems Azijos ir Afrikos gyventojams.

Tuo pat metu JAV yra filantropų, kurie skyrė kur kas daugiau pinigų vakcinai nei Geitsas.

„The New York Times“ aukščiau minėtame straipsnyje susieja ataką prieš „Microsoft“ įkūrėją su jo nesantaika su Trampu. O visos konspirologines teorijas, susietas su Geitsu, laiko dezinformacija.

„Dezinformacija apie Geitsą yra labiausiai paplitusi iš visų melagingų duomenų apie koronavirusą, kurią stebėjo žiniasklaidos analizės kompanija" Zignal Labs ".

Remiantis „The New York Times“ analize, dezinformacija šiais metais apima daugiau nei 16 000 „Facebook“ įrašų apie Geitsą ir virusą, kurie, remiantis analize, komentuoti beveik 900 000 kartų. „YouTube“ populiariausių kovo ir balandžio mėnesių „Gates“ vaizdo įrašų dešimtukas buvo peržiūrėtas beveik penkis milijonus kartų. Geitsa užpuolė dešinieji, kurie diskredituoja tuos, kurie nesutinka su Trampu dėl viruso “, - rašo leidinys.

Šaltinis:

https://strana.ua/news/262521-bill-hejts-kak-boretsja-s-koronavirusom-i-petitsija-na-sajte-beloho-doma-protiv-neho.html