Akcija „Keliu vėliavą“. Geitso ir Sorošo koronavirusas nevertas to, kad jį garbinti Trispalve ar Vytimi

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2020-04-27 13:22:00, skaitė 891, komentavo 1

Akcija „Keliu vėliavą“. Geitso ir Sorošo koronavirusas nevertas to, kad jį garbinti Trispalve ar Vytimi

Kai tik išgirdau apie užkietėjusios sorošininkės M.Garbačiauskaitės-Budrienės vadovaujamos LTR organizuojamą akciją „Keliu vėliavą“, tariau:

„O kodėl ši ponia, užkietėjusi globalistė-sorošininkė, kelia ne LGBT vėliavą, o koronavirusinei isterijai skleisti naudoja tautinę simboliką?“

2018 metų spalio 22 dieną jaunimo judėjimas „Pro patria“ ir kiti aktyvūs piliečiai,  dauguma iš kurių šiais metais tapo partijos „Nacionalinis susivienijimas“ steigėjais, susirinko į protesto mitingą prie LRT dėl pažiūrų ir nuomonių cenzūros.

Ką gi padarė tautinės atributikos „mylėtoja“ Budrienė. Ogi ji toje pačioje aikštėje organizavo homoseksualistų mitingą, kad sutrukdyti visuomenei reikšti protestą. Mitingo prie LRT akimirkos ir Budrienės organizuotas homoseksualistų antimitingas yra atspindėtas mano video reportaže.

Mano kova mitinge prie LRT su Budrienės atvestais provokatoriais

LRT-visiškas bardakas: mano inerviu LRT mitingo prie LRT metu

Šio interviu fragmentas buvo parodytas LRT nuo 22 min. 56 sek.:
https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/1013704826/panorama

Mitingas prie LRT. Nufilmuota trukmė 36 min. 30 sek.

Kodėl aš prisiminiau Garbačiauskaitės-Budrienės antimitingą su LGBT vėliavomis? Ogi todėl, kad didelę dalį Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) biudžeto sudaro geitsų, sorošų ir kitų žmonijos priešų pinigai. Būtent ši geitsų ir sorošų finansuojama organizaciją pasistengė, kad homoseksualizmas ir kiti lytiniai iškrypimai iš ligų kategorijos būtų pervesti į „normą“. Iš esmės, LGBT ideologija ir koronavirusas, vienodai pavojingos ligos visuomenei, tai tokie patys „pinigų šeimininkų“ ir PSO per prievartą diegiami projektai. Ženklu, kad JAV prezidentas Donaldas Trampas atsisakė finansuoti PSO.

Štai todėl poniai Garbačiauskaitei-Budrienei ir būtų daug logiškiau neteplioti Lietuvos patriotams brangių simbolių su Geitso, Sorošo ir PSO purvu.

Vyrusas yra, pandemija yra, tačiau yra faktai, kad šis globalistų Uhano biolaboratorijoje kurtas virusas yra įrankis naikinti demokratijai, žmogaus teisėms, griauti pasaulio ekonomiką. Tai labai nepavojingas žmonijai virusas, o visa aplink jį sukelta isterija – planetarinio masto globalistinis blefas.

40 dienų, skiriamų karantinui, pasibaigė. Laikas baigti šią COVID-19 isteriją!!!

Mano publikacijos karantinui (40 dienų) praėjus: