Rasa Juknevičienė: „Vivout veksyneišion vy kanot stop!“

Autorius: Rasa Juknevičienė Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/rasa... 2020-04-28 20:25:00, skaitė 2905, komentavo 9

Rasa Juknevičienė: „Vivout veksyneišion vy kanot stop!“

Socialiniame tinkle „Facebook“ pasklido „Landsbergistų“ atstovės Europarlamentarės Rasos Juknevičienės vaizdo kreipimasis į visuomenę apie skiepus. Ji kaip pediatrė sako, kad reikia ir būtina skiepytis ir laukia kada bus išrasta vakcina nuo COVID-19.

https://youtu.be/j6A-bPHkMGU

Norintiems suprasti, kokį "messedžą" savo laužyta anglų kalba (nesuprantama, kodėl Europarlamentarė naudojasi Europos sąjungai nepriklausančios valstybės kalba?) į eterį paleido šita funkcinė idiotė, pridedame jos kalbos transkripciją.

Atsargiai, tekstas netaisytas ir nepataisomas!

„Mei neim is rasa. I live in vilnius. Im 96 years old. Im doctor. Antivaxers are idiots.

Go vazzinate your self with HEAVY METALS, FORLMALDEHIDE, RETRO VIRUSES, HUMAN DNA, VARIOUS ANIMAL DNA, CHEMICALS THAT IS USED IN LETHAL INJECTION, ANTIFREEZE AND MUCH MORE VERY HEALTHYY INGRIENDIENTS. MULTIPLE TIMES! ITS VERY SAFE AND VERY EFEKTIVE. Go Go Go Go. Oh by the way, antivaxers are EVIL.

Dont listen to them. I have no proove that vaccines work and are safe, but THEY told me that its VERY SAFE.

So safe that USA vaccine court has paid 4.000.000.000$ for vaccine injured people. And vazzines dont couse autism… oh sorry its was debunked by the COURT THAT IT CAN COUSE AUTISM.“

Prie savo videoinstaliacijos komjaunimo skyriaus sekretorė atraportavo dar ir lietuvių kalbą apie savo meilę vakcinoms bei ištikimybę FARMAmafijai:

#SkiepaiBūtini #vaccination #VaccinesWork

Į mane kreipėsi Europos gydytojų Nuolatinis komitetas, kuris kartu su kitomis Europos organizacijomis pirmininkauja Europos koalicijai vakcinavimui, kad paraginčiau tėvus neatidėti skiepų.

Remiantis paskutiniais PSO duomenimis, COVID-19 pandemijos metu daugiau nei 117 mln. vaikų visame pasaulyje gali negauti taip reikalingų skiepų nuo tymų. Daugelyje ES valstybių tėvai atideda vaikų skiepijimą pagal tvarkaraštį, laukdami, kol situacija normalizuosis.

Sutikau, nes skiepai yra geriausia apsauga prieš rimtas, net mirtinas ligas. Dabartinės vakcinos yra saugios ir efektyvios. Tai sakau, kaip vaikų gydytoja.

Labai nerimauju dėl antivakserių veiklos. Ji išplitusi visame pasaulyje. Pavyzdžiui, Pakistane talibų veikėjai užsipuola vaikus nuo poliomielito skiepijančius savanorius, dažniausiai moteris. Jie sako, kad taip Vakarai sterilizuoja musulmonų vaikus (?!) Baisi tamsuma.

Pas mus skleidžiamos nesąmonės apie čipavimą ir lietuvybę pakeisti galinčius genus. Tokia pat baisi tamsuma.

Kaip Europos Parlamento narė sakau, kad antivakseriai yra bakteriologinio ginklo talibanas. Negalima pasiduoti tamsumai.

Ne, mes neišsigalvojame - ji tikrai taip parašė: https://www.facebook.com/rasa.jukneviciene/videos/3764089360331456