15min.lt, SARS-CoV-2, Bilas Geitsas, Džordžas Sorošas, Markas Cukerbergas – tos pačios COVID-19 pandemijos virusai (papildyta)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2020-04-29 16:59:00, skaitė 1402, komentavo 3

15min.lt, SARS-CoV-2, Bilas Geitsas, Džordžas Sorošas, Markas Cukerbergas – tos pačios COVID-19 pandemijos virusai (papildyta)

Coronaviruso pandemija - pinigų šeimininkų (JAV FRS savininkų, per pastaruosius kelis mėnesius prigaminusių iš oro trilijonus dolerių) rankų darbas. Įrodymų apstu jau dabar ir jų su kiekviena diena vis daugėja.

Labai konkrečiai coronaviruso pandemijos beneficiarus identifikuoja Izraelis Šamiras:

„Yra daugybė galimų atsakymų į šį klausimą ir aš nesiimu pasakyti, kuris iš jų teisingas. Bendras sisteminis atsakymas leidžia manyti, kad pasaulio kapitalistinė sistema pateko į aklavietę. Šiuo atveju išeitis yra pasaulinis karas. Dabar pagalvojo ir nusprendė: vietoje pasaulinio karo mes suorganizuosime tokį visuotinį karantiną ir išgelbėsime daug žmonių gyvybių, ne taip sugadinsime infrastruktūrą, o rezultatas bus toks pat sunkus, kaip ir po pasaulinio karo. Tai sisteminis vertinimas. Yra ir kitas. Dabar JAV visų bendrovių akcijos nukrito dešimtis kartų, o jų pagrindinis emisijos centras atspausdino trilijonus (ne milijonus, ne milijardus - trilijonus) dolerių, kurie atiteko pagrindiniams bankams.

Dabar šie bankai gali supirkti visą pasaulį iki tol, kol priima dolerius. Jie taip pat yra naudos gavėjai. Mes taip pat galime įvardyti naudos gavėjais tas sistemas, kurios mėgsta mums įrengti visuotinę kontrolę, tas, kurios nori mus valdyti. Yra dar žmonių, kuriems Vakaruose priklauso didžioji dalis liberaliosios žiniasklaidos. Šie žmonės yra be galo įtakingi: jiems priklauso „New York Times“, „The Guardian“, „Le Monde“ ir apskritai visi kiti liberalūs dideli laikraščiai. O visi jie paskutinį mėnesį ar du užsiima nesibaigiančiu to paties viruso populiarinimu. Na, reikia galvoti, kad jiems taip pat patinka tai, kas išeis.“

Ar ne per daug garbės Cukerbergo (per savo fondą tiesiogiai prikišusio nagus prie koronaviruso ir COVID-19 pandemijos) cenzoriui 15 min.lt, šiam feikiniam portalui, rastis prie iškiliausių pandemiją sukėlusių virusų?

Aš šitą feikinį purvasklaidos atstovą paminėjau todėl, kad jis yra nuolatos mane šmeižęs parazitas, toks šulnelis, mane kandžiojantis jau ilgą laiką. Jo apkandžiotų daugybė. Jis ypač nemėgsta tiesos, ir ypač coronaviruso tema. Tai pažymi Rūta Janutienė straipsnyje „Respublijoje“ „COVID-19 turi tėtį ir mamą: „Mes sukūrėme chimerinį virusą!“

Janutienė rašo:

„Žiniasklaidos cenzoriai iš 15min. portalo platina Pasaulio sveikatos organizacijai artimų šaltinių versiją, esą, kalbos apie laboratorinį virusą yra nesąmonė. Nenuostabu: Pasaulio sveikatos organizacija, kuriai vadovauja komunistas iš Etiopijos, dėl koronaviruso infekcijos „nepastebėjimo“ ir kiniškų versijų apie šio užkrato nebaisumą skelbimo gali netekti JAV finansavimo.“

Aš nei kiek neabejoju, kad giliau panagrinėjus 15min.lt akcininkų finansinius ryšius jie nuves link tų pačių COVID-19 benificiarų. Aš nesigilinsiu čia į šį klausimą, tik priminsiu, ką parodė visu stambesnių pasaulio korporacijų finansinių ryšių analizė, kurią atliko šveicarų mokslininkai. Jie nustatė, kad 43000 jų ištirtų transnacionalinių korporacijų turi tuos pačius savininkus, o 147 korporacijos valdo 40% pasaulio turto.

Aš net neabejoju, kad FB ir 15 min.lt turi tuos pačius šeimininkus, kad tai yra ta pati informacinio purvo bala, kurioje mus murkdo.

2018 metais parašiau dviejų dalių straipsnį „Įtakingiausias pasaulio žydas Markas Cukerbergas, įdiegęs totalitarinę cenzūrą internete“, todėl šiam įtakingam pinigų šeimininkų vasalui čia neskirsiu dėmesio. Šiomis nuorodomis tuokart ir apsiribosiu.

http://lebionka.blogspot.com/2018/02/itakingiausias-pasaulio-zydas-markas.html

http://lebionka.blogspot.com/2018/02/itakingiausias-pasaulio-zydas-markas_25.html

Ką apie COVID-19 pandemiją sukėlėjus mano buvęs Charkovo choralinės sinagogos rabinas Eduardas Hodos?

Aš Eduardo Hodos publikacijoms skiriu išskirtinį dėmesį, nes tai žmogus 1991 metais pašvęstas į pasaulio užkulisės scenarijus. Tai įvyko jo du mėnesius trukusios viešnagės į Niujorką pas Liubavičių Rebe (pripažintu Mošiachu) metu.

Yra nenorinčių, kad Eduardo Hodos įžvalgos pasiektų žiūrovus, šie įrašai šalinami iš Youtube (vieno iš COVID-19 pandemijos virusų) turinio, todėl juos galima surasti, kaip ir nuorodas į jo knygas, portale www.hodos-video.com

Paskutinis Hodos video „Ką daryti?" Dalis 2. „Eina Šventasis karas...“ Eduardo Hodos brifingas ir skrydžio analizė Nr. 34. Jame pasakojama apie COVID-19 benificiarus. Visų pirmą apie satanistą Bilas Geitsą, Pentagone prezentuojantį biologinį ginklą. Toliau pasakojama apie Rusijos televizijoje dominuojantį jo bendražygį-satanistą V.Solovjovą. Pasakojama, kokioms tautoms lemta žūti po Mošiacho atėjimo, Vladimiro Putino žydiškus gimines.

https://www.youtube.com/watch?v=_eKrnx2O7Go

Eduardo Hodos savo video pradeda ištrauka ir Bilo Geitso pranešimo Pentagone 2005.4.13.

Bilas Geitsas kalba (1:38):

„Mūsų paveiksle žmogaus smegenų darbo skenai, tai du skirtingi žmonės. Pirmoji skaidrė viršuje rodo informaciją religinio fanatiko, pas jį aukštas Dievo geno lygis. O apačioje informacija apie žmogų, pas kurį poveikis šio geno į galvos smegenų darbą minimalus. Abiem atvejais jie skaitė religinį tekstą, pas pirmą religingą žmogų matyti, kaip vingis priekinėje smegenų dalyje aktyvus. Ji atsakinga už tikėjimą, religiją, jautrumą, norus. Apačioje piešinys žmogaus, kuris nereligingas, ir kada jis skaito religinį tekstą, dalis smegenų, kuri veikia, vadinama priekinis izoliatorius.

Balsas iš salės: Jūs rekomenduojate skenuoti žmones ir sužinoti šiuo pagrindu informaciją?

Informacija, kurią aš čia pristačiau, palaiko koncepciją, kurią mes siūlome. Ir mes nesiūlome daryti galvos smegenų skenus arba BMR Afganistane.

Kairėje grafiko pusėje pas mus žmonės, kurie religingi, fundamentalistai, arba religiniai fanatikai. Ir tai pasireiškimas geno RTPSR VMAT2 (Polimerazės grandininė reakcija realiame laike) atsakingo už religingumą ar Dievo geną.

Čia pas mus žmonės, kurie nėra religiniai fanatikai. Kaip jūs galite matyti iš grafiko, šis genas VMAT2 čia pasireiškia žymiai mažiau. Eilinis įrodymas, kuris patvirtina mūsų hipotezę, ir mes judame teisinga linkme.

Balsas iš salės: Viruso pagalba mes padarysime taip, kad žmogus iš idioto taps žudiku?

Prielaida tokia, kad šie fanatikai turi didelį kiekį Dievo geno (VMAT2), ir vakcinos suvaidins išskirtinį vaidmenį pašalinant geną ir elgesį. Labai įdomi informacija pateikiama sekančioje skaidrėje.

Virusas bus įvestas į žmogų, bus mutuojamas ir iš fanatiko mes padarysime normalų žmogų. Ir Artimuosiuose Rytuose tai bus ypač efektyvu.

Balsas iš salės: Kaip jūs siūlote tai padaryti?

Respiratoriniai virusai, tai gripas arba Coronavirusai, ir mes skaitome, kad tai geriausias būdas įvykdyti visą planą, žinoma, jeigu žmonės bus paveikti virusu. Daugumas iš mūsų sirgo šiais virusais. Ir mes įsitikinę, kad tai geras būdas.

Balsas iš salės: Kaip vadinasi Jūsų siūlymas?

Projekto pavadinimas „FUN BAGS“ (abbreviatūra) arba vakcinos religiniams fundamentalistams.

Balsas iš salės: Jūs jau kam nors siūlėte projektą?

Taip, mes padarėme pasiūlymą, ir aš šiandien aš parodžiau jums duomenis, kurie turi turi palaikyti šio projekto vystymą. Ir mes skaitome projektas turi dideles perspektyvas.

Be Bilo Geitso paskaitos Pentagone 2005 metais, Hodos pateikia ištrauką interviu žinomiausio Rusijos televizijos žurnalisto Vladimiro Solovjovo, kuris pastaruosius 5 metus kiekvieną dieną kurstė neapykantą tarp broliškų rusų ir ukrainiečių tautų. 2005 metais interviu 8:00 min. Solovjovas sako, kad jo knyga „Solovjovo evangelija“ „parašyta demono vardu. Demonui gera žinia yra antikristo atėjimas. Šioje knygoje norėta parodyti, kad yra du demonai: pirmas demonas yra Vladimiras Solovjovas, o kitas demonas yra Bilas Geitsas. Jie tarnauja antikristui“.

Per kelis praėjusius mėnesius mano paskelbtose publikacijose, kurių sąrašą pateikiu žemiau, yra pakankamai informacijos teigti, kad COVID-19 pandemija yra Silikono slėnio IT technologų ir Niujorko pinigų šeimininkų projektas, skirtas įkalinti mus, atimti iš mūsų mūsų konstitucines teises, sužlugdyti ūkį, praskolinti valstybes, o, prisidengiant skiepais, perprogramuoti mūsų genetiką, apie ką kalbėjo Bilas Geitsas dar 2005 metais.

Daug įdomios informacijos coronaisterijos klausimu yra pateikta Aleksejaus Dobyčino video: „Ruošktės! Mums teks vaduoti Rusiją“.

https://3rm.info/main/79878-gotovtes-rus-budet-osvobozhdatsja-s-krovju-aleksej-dobychin-video.html

Žemiau sąrašas mano paskelbtų straipsnių, kuriuose yra pakankami informacijos, kad SARS-CoV-2 yra dirbtinai sukurtas coronavirusas, o Lietuvoje įvesti draudimai buvo nesavalaikiai, neprotingi ir pertekliniai. Feikinis FB recenzentas 15 min.lt yra savotiškas virusas, nuodijantis Lietuvos valstybę, vykdantis fašistinę cenzūrą. Šita didelė globalistinio mėšlo krūva ne kartą šmeižė mane FB užsakymu. Tai buvo daroma todėl, kad kartu su Bilu Geitsu, Džordžu Sorošu, kitais pinigų šeimininkų agentais, COVID-19 nusikaltime prieš žmoniją dalyvauja ir Markas Cukerbergas.

COVID-19 skirtos mano publikacijos: