Skvernelis elementariai painioja asmeninius ir viešus interesus sodindamas sveikus piliečius į karantiną pats būdamas rizikos grupėje

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-05-05 23:28:00, skaitė 612, komentavo 1

Skvernelis elementariai painioja asmeninius ir viešus interesus sodindamas sveikus piliečius į karantiną pats būdamas rizikos grupėje

Skvernelis yra rizikos grupeje.
Skvernelis asmeniškai suinteresuotas karantino pratesimu.

Vietoj to kad sedetų giliai bunkeryje saviizoliacijoje- šis ponas sveikus piliečius uždarinėja i karantiną. Neaprūpindamas pajamomis. Tai yra interesų konfliktas dėl savęs brąngiojo. Todėl Lietuva tampa Skvernelio ligos įkaite. Kodėl? Sunkia liga vėžiu sergantis žmogus negali priimti adekvačių sprendimų. Jis kiekvieną akimirką galvoja apie savo ligą. O čia vadovauja Vyriausybei.

Skvernelis turi atsistatydinti ir gydytis. Kai pasveiks - vėl galės dirbti. Nuo šiandien visi Skvernelio parašai dokumentuose turi būti negaliojantys kaip neadekvato... Suprantate?
Linkevičius dar vienas ligonis. Juk matosi plika akimi ir iš toli jog, Linkevičius labai labai nesveikas. Gal medžiagų apykaita. Nors gali būti elementarus apsirijimas. Bet mums to nepasakoja.

Ar gali Linkevičius taip atrodydamas priminėti teisingus sprendimus? Va pažiūrėkit 2017 Linkevičius nuvažiavo į Abvdejevka ir nusifotografavo prie skylės padarytos 2015 metais. Pranešė jog matė "šviežius subombardavimus", Rusijai buvo pratęstos sankcijos.

Ligoniai turi gydytis. Sveikame kūne - sveika siela. Ligotame Linkevičiaus ir Skvernelio kūne - siela pasiligojusi.

Tai buvo mano nuomonė. Tegul Lietuvai vadovauja sveiki. Ir kūnu ir siela...

Limfoma – sunkus vėžinis susirgimas, 9% atvejų pažeidžiama centrinė nervų sistema. Gydymas chemoterapija nepraeina be pasekmių visoms organizmo ląstelėms, ne tik vėžinėms, o žmogaus smegenų neuronai yra ypač pažeidžiami ir neatsistato. Jų tik mažėja.

Stebima, kad chemoterapijos metu ligoniai skundžiasi atminties, dėmesio koncentracijos ir veiklos planavimo sutrikimais. Chemoterapijos poveikis į smegenis lemia ne tik pakitusią ligonių savijautą, bet ir funkcinius smegenų pakitimus, stebimus pozitronų emisijos ir kompiuterinės tomografijos metodais.

Sodra“ kontroliuoja, kaip žmonės elgiasi sirgdami ir gali nutraukti ligos išmokos mokėjimą. Šiuo laikotarpiu žmogus turi visas jėgas sutelkti į savo sveikatą, o „Sodra“ jam moka ligos išmoką. Taisyklių pažeidimais laikoma, kai (...) vartoja alkoholį ir kitaip svaiginasi, dirba, mokosi, keliauja, dalyvauja kultūros, sporto, pramoginiuose ar kituose renginiuose arba elgiasi taip, kad jo veiksmai gali užtęsti laikino nedarbingumo trukmę.

Jei netikite, nueikite su sulaužytu pirštu į koncertą ir stebėkite kas bus
su jūsų nedarbingumo išmokomis kai tai užfiksuos teta SODRA.

Primenu: Garliavos šturmo metu naudojant jėgą ir prievartą prieš Mergaitę - Skvernelis buvo generalinis komisaras nevykdęs teismo sprendimo - "jokio smurto prieš mergaitę".

Tekstą galite platinti, jei pritariat.

KAD UŽBAIGTI KARANTINĄ  KĄ DARYTI KOKIUS TESTUS ATLIKTI MEDIKAI ŽINO. AR ŽINO WERYGA?

 LRT.lt 2020.04.02 11:18  
"ar asmuo yra infekuotas šiuo metu ir ar gali užkrėsti kitus  asmenis rezultatą gali parodyti molekuliniai PGR testai, kurie atliekami šalies laboratorijose ir kurių atlikimo apimtys yra ribotos. Imunologiniai metodai arba serologiniai gali pasakyti priešingai – kad žmogus apskritai buvo susidūręs, bet nepasako, ar šiuo metu jis užkrečiamas yra ar ne. Jis gali pasakyti, ar susiformavo imunitetas ar ne“, – teigė S. Čaplinskas.
 
"per šeštadienį 2020.04.04 per parą paimti 2269 mėginiai. Kaip nurodo SAM, 2217 mėginiai buvo neigiami, 40 buvo teigiami".

Kokia informacija yra po Werygos testavimo?

Atsakymas: - teigiamas ar neigiamas.

Ką jūs supratote iš tokio atsakymo? Imunitetą turi ar neturi? Jei neserga ar gali susirgti? Jei serga ar gali užkrėsti aplinkinius?

Weryga? Ką reiškia tavo testo atsakymas sergą wiRusu? O ką reiškia neserga? Gali paaiškinti?

Kas neaišku Werygai?

Pacientui svarbus imunologinis del imuniteto wiRusui. Nes vaistų nuo wiRuso nėra. Aplinkiniams daug svarbiau ar asmuo yra infekuotas šiuo metu ir ar gali užkrėsti kitus.