Neįtikėtina: valstybinio transliuotojo eteryje į miltus buvo sumalta koronaviruso mega afera

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/neitik... 2020-05-12 19:25:00, skaitė 1597, komentavo 18

Neįtikėtina: valstybinio transliuotojo eteryje į miltus buvo sumalta koronaviruso mega afera

Valstybinio transliuotojo gegužės 11 d. laida „LRT forumas“.

Tai ką išsakė Lietuvos psichologas, psichoterapeutas, socialinių mokslų daktaras Gintaras Chomentauskas, visiškai neatitiko kiekvieną dieną bukai skleidžiamos tautinės valdžios ir jos užsakomosios žiniasklaidos propagandos.

Nereikėtų stebėtis, jei šis žmogus greitu laiku būtų vadinamas marginalu ar tiesiog tarnaujančiu Kremliaus interesams... Taip pat nereikėtų stebėtis, jei laidos vedėjas Raigardas Musnickas taip pat būtų apkaltintas neteisingai vedęs šią laidą...

O apie laidoje dalyvavusių specialistų ir žinovų dažnai kvailiau negu kvailus argumentus bei jų ištysusius veidus, kalbėti net ir neverta.

Malonaus žiūrėjimo.

ekspertai.eu_komentaras3-07.png

Mega afera ne todėl, kad nėra koronaviruso, niekas neneigia jo buvimo. Mega afera todėl, kad valdžia daro neadekvačius žingsnius, kartais, atrodytų, net psichopatiškus. O kai valdžiai užduodami klausimus, atsakymai dsažniausiai skamba bukai ir be jokio loginio paaiškinimo.

O pažiūrėjus, kokias mega aferos šiuo metu įgyvendinamos prisiskolintiems milijardams įsisavinti, po truputėli galima pradėti orientuotis, kur čia šuniukas pakastas.

Susiję:

Vyriausybė pagaliau pateikė atsakymus apie milijardinę paramą verslui, tačiau aiškiau netapo, klausimų padaugėjo