Vaizdai, kaip valstybės vardu buvo grobiama Deimantė Kedytė

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/vaizda... 2020-05-14 12:20:00, skaitė 1260, komentavo 28

Vaizdai, kaip valstybės vardu buvo grobiama Deimantė Kedytė

2012 m. gegužės 17 d. rytą Garliavoje, Klonio gatvėje iš savo senelių namų Lietuvos valstybės vardu buvo pagrobta mažametė mergaitė Deimantė Kedytė.

Iki šiol buvo galima susipažinti tik su audio įrašu, kaip vyko pati pagrobimo kulminacija.

O dabar su šias akimirkas jau galima pamatyti ir stebint vaizdo įrašą.

Kur šiuo metu yra Deimantė Kedytė ir svarbiausia, ar ji gyva ir sveika, LR valdžia neinformuoja, nors dėl to kreiptąsi buvo daug kartų.

2018 m. sausio 13 d. iš Seimo tribūnos į prezidentę Dalią Grybauskaitę, premjerą Saulių Skvernelį, Seimo pirmininką Viktorą Pranckietį kreipėsi disidentė Nijolė Sadūnaitė.

Tačiau ir jai niekas jokio atsakymo nepateikė. Tik, vienintelė prezidentė D. Grybauskaitė pašnibždėjo disidentei į ausį, kad niekada nežinojo ir nežino kur yra ir kas atsitikę su Deimante Kedyte.

Šiuo metu Jungtinės Tautos yra paskelbusios tarptautinę Deimantės Kedytės paiešką.

Mergaitės pusbrolio Karolio Venckaus komentaras ir pilnas vaizdo įrašąs:

P. S. Ekspertai.eu kreipėsi į Generalinį prokurorą Evaldą Pašilį, prašydami pradėti ikiteisminį tyrimą dėl vaizdo įrašuose matomų organizuotos gaujos nusikalstamų veiksmų. Taip pat kreiptąsi į premjerą Saulių Skvernelį bei prezidentą Gitaną Nausėdą (į prezidentę D. Grybauskaitę nesikreipė) prašant pakomentuoti vaizdus ir išsakyti savo nuomonę apie tai, kas matoma vaizdo įrašuose.