Švedija: kurdui pateikti kaltinimai dėl 17-metės švedės nužudymo ir jos supjaustymo į gabalus. Galva rasta spintoje

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-05-14 17:09:00, skaitė 921, komentavo 13

Švedija: kurdui pateikti kaltinimai dėl 17-metės švedės nužudymo ir jos supjaustymo į gabalus. Galva rasta spintoje

Švedų portalas expressen.se gegužės 13 dieną pranešė, kad imigrantui kurdui pateikti kaltinimai dėl 17-metės Vilmos Andersson iš Uddevalla miesto nužudymo prieš šešis mėnesius. Merginos kūną nusikaltėlis supjaustė į gabalus, o nupjautą galvą slėpė savo buto spintoje lagamine (žiūr.nuotrauką), greta kitų daiktų. Galva buvo apvyniota aliuminio folija ir lipnia juosta.

640@60.jpg

23 metų kurdas, kurio vardas nebuvo paviešintas, pirmą kartą į Švediją atvyko kaip pabėgėlis 2006 metais. Policija mano, kad mergina buvo nužudytas lapkričio 14 dienos vakarą. Kaimynai paliudijo, tuo metu girdėjo riksmus iš migranto buto. Vėliau policija gavo iš piliečių pranešimą apie greitkelio pakraščiu einantį ir keistai besielgiantį žmogų. Tą naktį policijos pareigūnai sustabdė jį sulaikė.

Po Vilmos dingimo policija pradėjo jos paiešką. Buvo aptiktos kai kurios nužudytosios kūno dalys, o po dviejų savaičių policija paskelbė, kad atrado nužudytosios galvą.

Apklausų metu įtariamasis tvirtino, kad yra nekaltas, tačiau jo bute teismo ekspertai rado kraujo pėdsakų, nužudytosios DNR pėdsakų ant kelių peilių, grindų.

Policija išsiaiškino, kad 2018 metų vasarą migrantas išsiuntė Vilmai tekstinę žinutę, kurioje jis teigė, kad nori ją supjaustyti į keturis gabalus. Nemažai liudytojų taip pat patvirtino, kad jie dažnai ginčijosi, o prieš nužudymą įtariamasis smurtavo.

Migrantų įvykdyti nusikaltimai tapo rimta problema Švedijoje, o nusikalstamumo rodikliai sparčiai auga. Pagal išprievartavimų lygį Švedija, kuri daugiausiai iš ES valstybių priėmė imigrantų tūkstančiui vietos gyventojų, yra Europos lyderė.

Skandinavijos šalyse „pabėgėliai“ vietinėms merginoms galvas pjauna ne pirmą kartą. Šių metų sausio 21 dieną Suomijoje pabėgėlių aktyvistei globotinis ir sugyventinis palestinietis irgi nupjovė galvą:

sanni_o.jpg

Kitose ES valstybėse vyksta tas pats. Šiurpiausia buvo 18-metės Pamellos Matropietro nužudymo istorija Italijoje. 2018 metų sausio 18 dieną ją trys nelegalai iš Nigerijos išprievartavo, papjovė ir dar gyvą išmėsinėjo. Kai kurias jos kūno dalis šie žmogėdros suėdė:

pamela3.jpg

Ši Italiją sukrėtusi istorija prisidėjo, kad į vyriausybę patektų partija „Šiaurės lyga“, pasisakanti prie masinę imigraciją į Italiją. Metus laiko vicepremjeru buvo šios partijos pirmininkas Matteo Salvini, kuris imigrantų srautus buvo sumažinęs dešimteriopai.

Daugybę šiurpių nusikaltimų kanclerės Angelos Merkel pakviesti „pabėgėliai“ įvykdė prieš Vokietijos merginas. Šiems nusikaltimams skirtas mano šiandienos straipsnis:

630x356%2B%25283%2529.jpg

Nuorodos: