Aštuoneri metai klausimas - AR DAR GYVA DEIMANTĖ KEDYTĖ? – vis dar lieka neatsakytas

Autorius: Joana Noreikaitė Kuosia Šaltinis: https://www.facebook.com/kuosi... 2020-05-19 20:22:00, skaitė 924, komentavo 7

Aštuoneri metai klausimas - AR DAR GYVA DEIMANTĖ KEDYTĖ? – vis dar lieka neatsakytas

2020-ujų gegužis. 17-oji diena.

Aštuoneri metai kovoje už tiesą. Visus tuos aštuonerius metus kas mėnesį į Simono Daukanto aikštę rinkosi piliečiai ir kalė, ir kalė į valdžios sąžinę, tikėdamiesi ją pažadinti.

Ir štai netikėtai tiesa vienu sparnu pagaliau pramušė tylos ir melo uždangą. Ilgai saugojusi valdžios ramybę toji uždanga išdavikiškai nusmuko. Iš neseniai paviešinto, ilgus metus nuo visuomenės kruopščiai slėpto 2012-ųjų gegužės 17-os Garliavos įvykių vaizdo įrašo visi pagaliau pamatėme, kaip buvo įvykdyta pagrindinės liudininkės pedofilijos byloje pašalinimo operacija, apgaulingai vadinta vaiko motinai gražinimu.

https://youtu.be/7lAJ1qibmvg

Kaukėtų šarvuotų monstrų minia, brutaliai įropojusi į neliečiamybę tuomet turėjusios teisėjos ir jos globojamos mergaitės namus, ir ją nežmoniškai traumuodama, veikė kaip organizuota, valstybės vardu prisidengusi nusikaltėlių gauja. Įsibrovėliai - antstolė, vaikų teisių gynėjos, psichologė, advokatas ir policijos pareigūnai - visi jie sutartinai veikė, nepaisydami įstatymų. Nes jie veikė prieš įstatymą, prieš valstybę, prieš žmoniškumą.

Kiek dar neatskleistų, stropiai slepiamų tiesų slypi po storu sluoksniu melo, be paliovos sklidusio ir tebeskleidžiamo korumpuotos valdžios atstovų ir jų prisijaukintos dvaro žiniasklaidos?

Juk skaudžiausias klausimas - AR DAR GYVA DEIMANTĖ KEDYTĖ? – vis dar lieka neatsakytas.

Kad ir koks atrodytų gražus piaro meistrų konstruojamas gerovės valstybės fasadas, tačiau tokio statinio papuvę melo pamatai niekuomet nebus patikimi.

Nėra nieko liūdnesnio už prarastą žmonių pasitikėjimą.