Ką mums primetė laisvę pavogę vietiniai niekšai?

Autorius: Voldemaras Zacharka Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/ka-m... 2020-05-24 22:14:00, skaitė 807, komentavo 3

Ką mums primetė laisvę pavogę vietiniai niekšai?

Žinau, kad mane gali išvadinti komunistų palikuonimi ar dar kaip nors baisiau, juolab daug nekalbėsiu, jog 1991 sausio 13 d. buvau tuometinės Aukščiausiosios Tarybos gynėjų tarpe.

Tada vyliausi, jog mes pagaliau išsikovojome ne tik laisvę, geresnį gyvenimą (pagrindinis tautos išdavikas, jį žadėjo, ilgiausiai pakentėjus 10, 15, pagaliau 20 metų!), bet ir teisę turtingiau gyventi. Kai kurie politiniai supuvėliai drįsta tvirtinti, jog mes visa tai jau išsikovojome. Ne, ponai, visa tai PAVOGĖ iš mūsų saujelė apsitriedusių kregždininkų, socialdermokroatų bei leberastų, kuriuos dabar išmesti į istorijos šiukšlyną tapo itin keblu. Bet tai įvyks tik tada, kai dabartiniai gyventojai atsimerks ir išvys, kas su mumis daroma.

Pirmausiai visu greičiu debilizuojamas jaunimas. Kaip padaryta Didžiojoje Britanijoje, iš kur ką tik grįžo mano gera pažįstama. Situaciją ten ji apibūdino taip: „Anglas nėra tikras anglas, jeigu jis nebuvo persirgęs meningitu“. Taip su savais piliečiais padarė jų valdžia, galvodama, jog šitaip bus lengviau susitvarkyti su kitaminčiais. Kai buvo pabandyta savo nepriklausomybę atsiimti referendumu, Briuselis dabar bruka mintį, jog norintys atsiskirti neturi proto, ir nuo tokių reikia kuo daugiau prisiplėšti. Špygą aš pakiščiau britų vietoj – šitiek metų jie su vokiečiais vilko ES išpampusį traukinį, ir dar turi likti skolingi? Neabejoju, anglai savo ekonomiką tikrai greit persitvarkytų ir taip galutinai sužlugdytų Briuselio kopūstų imperiją, tačiau salyno gyventojų kiaušo turinį pakeitus šūdu, nežinia kas dar gali nutikti.

Taip pat per visas „reformas“ debilinamas ir mūsų jaunimas. Esu 100 % tikras, jog mano, vos ne 70-mečio senpirdos, žinios žymiai gilesnės, nei daugumos dabar išauklėjamų jaunų nuokvakų. Aš su tuo susiduriu vos ne kiekviename žingsnyje ir jau seniai perpratau jų visai atbukusią „ne“galvoseną. Daug nekalbėsiu apie medicinos „reformą“, kurią pajuto nebent pastatai ir juose sumontuota naujoviška aparatūra, bet tik ne pacientai. Savęs  prie tokių nepriskiriu, nes bet kada esu pasiruošęs duoti skaudų atkirtį, jei man neskiriama tai, kas priklauso. Bet vis tik, pavyzdžiui, kažkoks nupiepęs „Facebook“as blokuoja mane be jokios nurodytos priežasties, aš pilnai suprantu, jog jokia „demokratija“ čia nė nekvepia, taigi esu tik „pusiau laisvas“.

Bet grįžkime į pradžią. Prisiminkime, ką „gero“ nuveikė „kupriukas-muzikantas“. Pirmiausia jis sugriovė kolūkius. Taip buvo galima padaryti tik pasiūlius rimtą alternatyvą. Dabar gi visa tai buvo atlikta spontaniškai, sugriovus ir pasiūlius tik kažkokias nupiepusias ir neveikiančias iliuzijas. Todėl kaimiečiai kas išlėkė į šiltesnius kraštus, o vos ne visa likusioji dalis prasigėrė. Taip buvo su beviltiškai sugriautu žemės ūkiu. Tuomet susmirdęs ožys griebėsi kito juodo darbo – energetikos naikinimo. Pamenate už 1 (!!!) litą parduotą „Mažeikių naftą“? O skandinavų komisijos pripažinta saugia, bet vis vien uždarytą Ignalinos AE? Jau nekalbu viso elektros tinklo perdavimo į privačias rankas.

Darau galutinę išvadą: poststalininėjė okupacijoje gyventi buvo žymiai geriau. Lai neieško kvailių tie, kurie sako, jog dabartinė padėtis žymiai geresnė. Tai ne kažkokių nususėlių nuopelnas, o evoliucijos. Tai ji sugriovė klaidingą taktiką pasirinkusią SSRS, tai ji atvedė mus į kompiuterių, mobiliojo ryšio ir genetikos erą.

Ir nedrįskite tvirtinti, jog jei Lietuvoje vos gal 10 %  gyventojų-ponų vagių bei banditų ir kitokio plauko išgamų gyvena geriau, tai visokie benamiai, „konteineriniai“, išmaldos prašytojai, neskaitant visokių oficialios paramos gavėjų, gyvena žymiai blogiau. Todėl nereikia stebėtis jų noru sumažinti socialinę nelygybę. Tokią sumažinti reikia ne tokiais būdais, kai dabar: 30 € pridedama, o dar daugiau suryja infliacija ir kiti komunaliniai patarnavimai.

Taigi, esame apgauti, apvogti ir parduoti neovergijon. Tiksliau, patys už grašius parsidavę. Jei kas dėl to ir kaltas, tai tie, kurių 90% gyvena gerai. Tikiuosi, ateis laikas, kai būsime ne briuseliniais kopūstais (Lietuvoje – runkeliais), o laisvi ir nepriklausomi. Tik tada teks užsiūti gerkles visko neapžiojantiems parazitams.

Voldemaras Zacharka