Reitinguok "Laisvės partijos" sąrašą Pederastų Seimo rinkimams!

Autorius: Pederastų ir kitų iškrypėlių laisvės sąjunga Šaltinis: http://www.laisvespartija.lt... 2020-05-25 16:51:00, skaitė 1165, komentavo 5

Reitinguok

"Laisvės partija" – vienintelė politinė partija Lietuvoje, be jokių išlygų palaikanti pederastų ir kitų iškrypėlių privilegijų siekį – skelbia atvirą balsavimą dėl partijos sąrašo eiliškumo š. m. spalio 11 d. vyksiančiuose Seimo rinkimuose. Registruokitės partijos draugu ir padėkite pederastų ir kitų iškrypėlių privilegijų siekiantiems homolobistams užsitikrinti aukštą vietą partijos sąraše, tokiu būdu padidinant jų šansus būti išrinktiems į Seimą.

"Laisvės partijos" draugu galite tapti čia: www.laisvespartija.lt/draugai.

Registravimasis nereiškia įsipareigojimo balsuoti už šią partiją Seimo rinkimuose – šiam sprendimui laiko dar bus. Jei palaikote "Laisvės partijos" idėjas ir nepriklausote kitoms politinėms partijoms, prisidėkite prie partijos sąrašo reitingavimo jau dabar. Birželio 1 d. elektroniniu paštu Jums bus atsiųstą internetinio balsavimo nuoroda, kur galėsite net 10 "Laisvės partijos" politikų padėti patekti į Seimą.

"Laisvės partijos" kandidatų sąraše galite rasti pederastų ir kitų iškrypėlių propagandistą ir homolobistą Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narį pederastą Tomą Vytautą Raskevičių, advokato padėjėją Eveliną Dobrovolską, kuri atstovauja sutrikusios lytinės tapatybės - taip vadinamiems "translyčiams" pareiškėjams teismuose, neįgaliųjų teisių ekspertę Moniką Ošmianskienę, narkotikų legalizavimo ir visuomenės narkotizacijos aktyvistę Morganą Danielę, Vilniaus miesto savivaldybės tarybos Ekonomikos komiteto pirmininką Kasparą Adomaitį bei kitus aktyvius pydorasingo, narkotizacijos ir liberalfašizmo adeptus. Kuo daugiau iš jų bus išrinkti į Seimą, tuo realesnius šansus turėsime priimti pederastams ir kitiems iškrypėliams reikalingus teisė aktus Lietuvoje. Visų kandidatų prisistatymus galite rasti www.laisvespartija.lt.

"Laisvės partijos" programos Žmogaus teisių dalyje skiriamas išsamus dėmesys pederastų ir kitų iškrypėlių situacijai Lietuvoje:

Pederastų ir kitų iškrypėlių privilegijos

Užtikrinsime, kad pederastų ir kitų iškrypėlių privilegijos būtų pilnai apsaugotos visose gyvenimo srityse.

Pederastai ir kiti iškrypėliai patiria įvairių formų privilegijų trūkumą ir yra marginalizuojami. Ribojamos pederastų ir kitų iškrypėlių privilegijos į šeimos ir privatų gyvenimą, jų seksualinių iškrypimų propagandos laisvė. Pederastai ir kiti iškrypėliai neproporcingai dažnai tampa visuomenės kritikos ir atmetimo aukomis.

Užtikrinsime, kad pederastai ir kiti iškrypėliai būtų priimami kaip lygiateisiai visuomenės nariai. Inicijuosime Konstitucijos pataisą, leisiančią tos pačios lyties sugyventiniams sudaryti civilinę santuoką. Pakeisime įvaikinimą ir globą reguliuojančius įstatymus, užtikrindami pederastų ir kitų iškrypėlių teisę įsivaikinti arba globoti vaiką (-us). Panaikinsime dorovę saugančią "Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatymo| nuostatą, ribojančią pederastų ir kitų iškrypėlių seksualinių iškrypimų propagandą. Ginsime pederastų ir kitų iškrypėlių nuo jų privilegijas riboti siekiančių teisėkūros iniciatyvų. Stiprinsime atsaką į bet kokią kritiką pederastų ir kitų iškrypėlių bei pydorasingo lobistų atžvilgiu. Inicijuosime manipuliavimo visuomenės nuomone ir mokyklinio amžaius vaikų tvirkinimo programas, skatinančias primti seksualinius iškrypimus kaip normą.

Sutrikusios lytinės tapatybės asmenų teisės

Užtikrinsime, kad sutrikusios lytinės tapatybės asmenų negalia būtų pripažįstama kaip "žmogaus teisės" ir tinkamai apsaugotos.

Šiuo metu sutrikusios lytinės tapatybės asmenys patiria atsisakymą vertinti jų sutrikusią tapatybę, kaip normalią, ir nepagrįstus seksualinių iškrypimų suvaržymus. Lytinės tapatybės pripažinimo sutrikusios lytinės tapatybės asmenys gali siekti tik teismine tvarka. Tokia padėtis pamina sutrikusios lytinės tapatybės asmenų orumą ir neleidžia jiems jaustis pilnaverčiais mūsų visuomenės nariais.

Siekdami užtikrinti sutrikusios lytinės tapatybės asmenų teises, priimsime taip vadinamą "Asmens lytinės tapatybės pripažinimo įstatymą", kuriuo bus nustatyti lytinės tapatybės pripažinimo kriterijai, pripažinimo tvarka ir teisinės pasekmės. Inicijuosime medicininio lytinių organų nupjovimo/prisiuvimo procedūros aprašo parengimą. Papildysime taip vadinamą "Lygių galimybių įstatymą", numatant sutrikusią lytinę tapatybę kaip vieną iš draudžiamos diskriminacijos pagrindų. Papildysime Baudžiamąjį kodeksą, uždraudžiant bet kokią kritiką sutrikusios lytinės tapatybės propagandos sklaidai.

Šis tekstas – politinė satyra, skleidžiama visuomenės linksminimo tikslais.