JTO ieškoma Deimantė Stankūnaitė (Kedytė), Neringai Venckienei pateikė 50 tūkst. eurų ieškinį

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/jto-... 2020-05-26 00:54:00, skaitė 1250, komentavo 10

JTO ieškoma Deimantė Stankūnaitė (Kedytė), Neringai Venckienei pateikė 50 tūkst. eurų ieškinį

Panevėžio apygardos teisme gegužės 25 dieną, Neringai Venckienei pateikti kaltinimai dėl teismo sprendimo nevykdymo, pasipriešinimo policijos pareigūnui, trukdymo antstoliui ir sudavimo į veidą Laimutei Stankūnaitei. Baudžiamosios bylos posėdyje pateikta civilinių ieškinių, kurių bendra suma sudarė 100 tūkst. eurų.

Panevėžio apygardos teismo atstovė Jolita Gudelienė informavo, kad teismas priėmė visų keturių nukentėjusiųjų civilinius ieškinius: L.Stankūnaitė pateikė ieškinį dėl 20 tūkst. eurų neturtinės žalos, jos dukra – 50 tūkst. eurų, policijos pareigūnas – 2 tūkst. eurų, o antstolė – beveik 29 tūkst. eurų ieškinį.

Teismo atstovė nepaminėjo Laimos Stankūnaitės dukros vardo ir pavardės, todėl galima manyti, kad vardas ir pavardė yra pakeistos. Kai ji dingo, jai buvo 8 metai, dabar jai turėtų būti 16 metų.

Įdomiausia yra tai, kad Laimos Satnkūnaitės dukra Deimantė Stankūnaitė (Kedytė)  yra ieškoma Jungtinių Tautų dingusių žmonių sąraše. Štai Jums, mieli skaitytojai oficiali nuoroda į Jungtinių Tautų sąrašą, kurio pirmoje vietoje ieškoma Deimantė Stankūnaitė. Nuorodą į originalą (spausti čia).

Deimantė Kedytė Stankūnaitė ieškoma

Pasak prof. advokato Stanislovo Tomo, Lietuva yra pirma valstybė iš Europos, patekusi į tokį sąrašą.

BV inf.