Dėl liberal-fašistinės cenzūros socialiniuose tinkluose: Nacionalinio susivienijimo partijos nario kreipimasis į partijos pirmininką ir į partijos valdybą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-06-01 17:25:00, skaitė 1001, komentavo 1

Dėl liberal-fašistinės cenzūros socialiniuose tinkluose: Nacionalinio susivienijimo partijos nario kreipimasis į partijos pirmininką ir į partijos valdybą

Gerbiami partijos kolegos, šiais metai cenzūra interneto socialiniuose tinkluose tapo nebepakenčiama dėl taip vadinamos COVID-19 „pandemijos“, kuri nepilnai atitinka net epidemijos sąvoką, kadangi mirtingumas dėl šios ligos, kuris planetoje nusinešė 360000 aukų iš 7,5 milijardo žmonių, yra nykstamai mažas, tuo tarpu nuostoliai dėl sukeltos isterijos ir žmonių įkalinimo („karantino“), ekonomikos sustabdymo, yra astronominiai.

Taip Vokietijoje dėl COVID-19 mirė 7000 žmonių, o dėl medicinos sistemos deformacijos „karantino“ metu jų mirė 8000. Tuo tarpu Europos Komisija ruošiasi švaistytis 750 milijardų skolintų pinigų, kuriuos turės grąžinti per 30 metų net kelios kartos mūsų palikuonių. Suprantama, kad tai sąmoningas ir dirbtinas finansinių skolų „jungo“ organizavimas ES tautoms. Situacija Lietuvoje dėl medicinos paslaugų nesuteikimo tapo tragiška. Apie tai buvo kalbama gegužės 31 dienos laidoje „Savaitė“.

„Pandemija“ netruko pasinaudoti autoritariniai Rusijos ir Kinijos režimai, kad įvesti fašistinį savo piliečių persekiojimą „pandemijos“ pretekstu, suvaryti juos į elektroninį skiepų ir nanočipų konclagerį. Vladimiro Putino režimo kontroliuojama Rusijos prokuratūra net išleido įsakymą, draudžiantį neigti dirbtinę viruso kilmę. Tai elementarus hitlerinis fašizmas, tik pritaikytas prie 21 amžiaus technologijų.

Lietuvos valdžia irgi imituoja totalitarinių režimų „karantinus“, sustabdė šalies ekonomiką, tačiau nemoka jos paleisti, nes „karantinas“ buvo įvedinėjamas diktuojant globalistinei, tarptautinių nusikaltėlių Bilo Geitso ir Džordžo Sorošo finansuojamai Pasaulio sveikatos organizacijai (PSO), o dabar ši „Deep State“ sukurta ir vadeliojama organizacija, kurią atsisakė finansuoti JAV (500 milijonų USD metams) nebeduoda nurodymų, kaip paleisti ekonomiką, nes jos tikslas, mano nuomone, buvo tiktai ekonomiką sunaikinti, deindustrializuoti planetą ir mažinti gyventojų skaičių, kaip tai numatė trilijonierio Deivido Rokfelerio sukurtas „Romos klubas“ dar prieš 50 metų. Net pati PSO pripažįsta, kad prasidėjus „pandemijai“ dešimtys milijonų žmonių Afrikoje dabar nebegauna vaistų nuo ŽIV ir jiems iškilo mirties pavojus.

Liberal-fašizmas ypač iškrypėlišką formą įgavo socialiniuose tinkluose. Imta cenzūruoti net JAV prezidentą Donaldą Trampą.

Gegužės 28 JAV prezidentas Donaldas Trampas pasirašė „Vykdomąjį įsakymą dėl internetinės cenzūros prevencijos.“ Iki šiol socialiniai tinklai turėjo pranašumą prieš įprastas MIP, dėl jiems taikomų atsakomybės lengvatų, dabar to nebeliko. JAV atidžiau bus pasižiūrėta ir į socialinių tinklų rėmimą biudžeto lėšomis.

https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-preventing-online-censorship/

https://youtu.be/x_AJWZ01X94

JAV prezidento pasirašyta dokumentas suteikia juridinį pagrindą reikalauti nutraukti socialinių tinklų neteisėtą cenzūrą Lietuvoje.

Prašau partijos Nacionalinis susivienijimas pirmininko prof. Vytauto Radžvilo ir partijos valdybos inicijuoti kreipimąsi į Lietuvos Respublikos Vadovus ir Seimą, kad analogiškas JAV įstatymas būtų priimtas Lietuvoje, kuris pažabotų fašistuojančius socialinius tinklus, jų vykdomą nuomonių ir įsitikinimų cenzūrą, ką draudžia Lietuvos Konstitucijos 25 ir 44 straipsniai.

Taip pat prašau partijos ir jos pirmininko kreiptis į Lietuvos Generalinį prokurorą, kad būtų sustabdyta 15min.lt ir Delfi.lt vykdoma liberal-fašistinė cenzūra, formuojama vienos partijos-vienos nuomonės (lieral-fašistinės) politika.

Nacionalinio Susivienijimo partijos narys,
biomedicinos dr. Algimantas Lebionka