Beverli Hilso miestas smerkia nacių šlovinimą, kurį remia Lietuvos Vyriausybė

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/beverl... 2020-06-02 13:05:00, skaitė 942, komentavo 2

Beverli Hilso miestas smerkia nacių šlovinimą, kurį remia Lietuvos Vyriausybė

Beverlio Kalvų miesto meras Lesteris Frydmanas

Advokatas profesorius Stanislovas Tomas persiuntė JAV Beverli Hilso miesto Rezoliuciją Nr. 20-R-13290.

„Beverli Hilso miestas smerkia nacių šlovinimą, kurį remia Lietuvos Vyriausybė ir jos Vilniaus miestas, reikalauja, kad Lietuva pripažintų kaltę dėl Holokausto, ir atimtų apdovanojimus iš nacių Jono Noreikos, Kazio Škirpos, Juozo Ambrazevičiaus-Brazaičio ir kitų, pervadintų jų vardais pavadintas gatves.

Už apdovanojimų atėmimą atsakingas neonacis Gitanas Nausėda, o gatves turi pervadinti savivaldybės.

Beverli Hilso miestas primena, kad Lietuvos premjeras S. Skvernelis meluoja, kad JAV kada nors būtų išteisinusi fašistą J. Ambrazevičių-Brazaitį dėl nusikaltimų prieš Žmoniją. Jis tiesiog numirė iki tyrimo pabaigos. Apie tai S. Skvernelis jau yra gavęs laišką iš JAV Kongreso Užsienio reikalų komiteto.

Beverli Hilso miestas pareiškė netoleranciją Lietuvos ir Vilniaus miesto bandymui peržiūrėti ir suklastoti istoriją. Tai nedaro Lietuvai garbės, kadangi būtent tuo Lietuva bando kaltinti Rusiją, o kaip išeina iš Beverli Hilso miesto Rezoliucijos – ji pati nėra geresnė.

Tokia miesto rezoliucija nedaro garbės Lietuvai ir jos Vilniaus miestui, kenkia jos įvaizdžiui pasaulyje, kadangi Beverli Hilso miestas yra JAV sėkmės, liukso ir prabangos simbolis“, - informavo S. Tomas.

Su visa rezoliucija galima susipažinti ČIA.

Įsitikinti, kad tokia Rezoliucija iš tiesų buvo pasirašyta, padės elektroninio parašo sertifikatas: