Pasaulis pagaliau išvydo kaip atrodo Maskvos ranka

Autorius: Anno Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-06-05 12:49:00, skaitė 1646, komentavo 16

Pasaulis pagaliau išvydo kaip atrodo Maskvos ranka

Tai įvyko! Kiek žodžių buvo išsakyta, kiek straipsnių ir knygų parašyta, kiek TV laidų ir filmų buvo nufilmuota, bet niekas jos savo akimis taip ir nematė.

Ji - nematoma ranka - paleidinėjo  pasaulines ekonomines krizes, perkėlinėjo milijonus migrantų iš žemyno į žemyną, smukdę globalių korporacijų akcijų ir rezervinių valiutų kursus.

Ji - nematoma ranka - priversdavo atsistatydinti vyriausybes ir keitė refinansavimo normas, didinavo angliavandenilių kainas ir valdė tauriųjų metalų kotiruotes, tiesė naujus angliavandenilių tranzito kelius ir kūrė naujus energijos šaltinius. 

Ji - nematoma ranka - buvo visur, bet buvo nematoma.

Ir kalba eina ne apie nematomą rinkos ranką. Ne!

Kalbama apie Maskvos ranką.

Jei JAV nebūtų buvę įvykę teisingų bei sąžiningų pogromų ir demokratinių plėšikavimų, niekas nebūtų sužinojęs, kaip ji atrodė!

Bet atsitiko taip kaip atsitiko.

Hiustone per riaušes vietinė policija išėjo užtikrinti teisėtvarkos. Išėjo, išsirikiavo, apsiginklavo vėzdais ir pasiruošė pabendrauti su plėšikais ir marodieriais.

Švitrūs amerikoniški reporteriai iškart nufotografavo policininką su tatuiruotėmis ant rankų, kuris stovėjo rikiuotės priešaky.

Ir kaip jie buvo nustebinti, kada ant kairiosios policininko rankos jie įžvelgė užrašą „РОССИЯ“ (RUSIJA), paslaptingą žodžio „-оскв“ (М-оскв-а - Maskva?) fragmentą ir meškos letenas su nagais.

Taigi štai kokia JI, ta pati Maskvos ranka, apie kurią jau taip ilgai ir seniai kalba pagrindinė pasaulio žiniasklaida! 

Ir tai tik kairė ranka, jie dar nematė dešinės!