Jų simbolis ir mano malda

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-06-10 10:24:00, skaitė 1588, komentavo 7

Jų simbolis ir mano malda

Savo gimtadienio metų sukaktį „Laisvės partija“ pažymėjo įstatymų trypimu ir vaikų išprievartavimu. Lietuvai ji pasiuntė žinią, kad pagaliau turį simbolį – gigantišką juodą penį, kuriam, reikia manyti, su keliais šimtai nepilnamečių Seimo narė ir šios partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė birželio 5 dieną meldėsi atsiklaupusi prie JAV ambasados.

Man buvo labai įdomu išgirsti nenupirkto politologo nuomonę apie juodaodžių „revoliuciją“, kas visą tai finansuoja, organizuoja pasaulio mastu, koordinuoja, kam visa tai tarnauja, kokia šio judėjimo ideologija, susigaudyti, kodėl A.Armonaitė meldžiasi juodam peniui, prievartauja vaikus?

Atsakymus į mane dominančius klausimus aš atradau Izraelio rabino, teisės dr.Michailo Finkelio interviu šios šalies televizijos kanalui ITON.TV.

https://youtu.be/F33G0MrZCyk

Pacituosiu kelias rabino M.Finkelio pasakytas mintis, kurios, mano manymu, padeda suprasti, kas yra Vilniuje organizuotos bakchanalijos užsakovai ir kokie jos tikslai, kam tarnauja „Laisvės partija“ ir jos pirmininkė Aušrinė Armonaitė.

Rabinas Finkelis pasakė:

„Vergovė buvo panaikinta 1965 metais. Abraomas Linkolnas pasiūlė išvaduotiems juodaodžiams vergams išvykti atgal į Afriką. Daugelis išvyko. Taip buvo organizuota valstybė Liberija. Ką pirmiausiai padarė sugrįžę buvę vergai? Jie įvergino buvusius ten ir sukūrė savo vergiją.

Amerikoje atsirado kultūra, skelbianti, kad visi baltieji – priešai ir visi baltieji nori tik blogo“. (…)

Per pastaruosius 50 metų universitetuose atsirado liberalaus profesoriaus įvaizdis. Jie su Trockio fanatizmu ėmė dėstyti apie baltųjų kaltę ir iš tiesų juodiesiems įskiepijo, kad jie amžinai priekaištautų dėl vergijos ir jūs nieko negalite su tuo padaryti, o mes niekaip negalite atsilyginti už praeities nuodėmes.

Prieš 20 metų buvo pradėta politika, kuri veikia iki šiol, reiškianti, kad net jei juodas studentas neišlaiko egzaminų, tai jį priima, nors gabesnių baltųjų studentų į tą vietą nepriima.“

Laidos vedėjo replika: „Tai štai iš kur atsirado prezidentas Obama!“

Tai veikia visuose amerikiečių filmuose, yra privalomas juodas aktorius, kur tik leidžia istoriškumas, o jo negalima neimti. Kino kompanija bus apkaltinta rasizmu.“

Jei mes pažiūrėsime į PAR istoriją, tai ten buvo siaubingas baltųjų rasizmo režimas. Šiandien ten juodųjų rasizmas. Tai yra jokios lygybės nėra, viskas atvirkščiai. Viskas vyko priešingai: neapykanta, rasizmas, šovinizmas.

Amerikoje viskas yra surežisuota už pinigus, kaip aš manau, žmonių surištų su Džordžu Sorošu, be abejonės. Demokratų partija bando diskredituoti Trampą ir parodyti jį kaip impotentą, nieko negalintį.“

Tai JAV problemos, nieko bendro neturinčios su Lietuva. Apie ką labai teisingai savo straipsnyje „Politinė pedofilija“ kalba profesorė Rasa Čepaitienė.

https://manolietuva.com/?p=2897

http://lebionka.blogspot.com/2020/06/rasa-cepaitiene-politine-pedofilija.html

Štai ką norėčiau pasakyti A.Armonaitei:

Jūs, ponia Armonaite, esate pati nedoriausia Lietuvos moteris, prievartaujanti mūsų vaikus ir anūkus, pratinanti juos prie narkomanijos, iškrypimų, skiepijanti nemeilę Tėvynei. Todėl jums ir jūsų vadovaujamai partijai nėra geresnio simbolio už juodą penį, kuri iškėlusi laiko jūsų organizuotų purvinų ir nusikalstamų eitynių dalyvė.

Ponia Armonaite, aš meldžiu Dievo, kad jis jums suteiktų malonę ir kuo greičiau pasikviestų pas save.

Kviečiu ir kitus lietuvius prisijungti prie šios maldos.