R. Juknevičienė apsidžiaugė, kad M. Puidokas pripažintas melagiu

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/r-ju... 2020-06-22 12:04:00, skaitė 804, komentavo 1

R. Juknevičienė apsidžiaugė, kad M. Puidokas pripažintas melagiu

Rasa Juknevieičienė apsidžiaugė, kad Vilniaus miesto apylinkės teismas įpareigojo Seimo narį Mindaugą Puidoką paneigti Seimo narės Rasos Juknevičienės brolio garbę ir orumą žeminančius ir tikrovės neatitinkančius duomenis

Mano artimieji ir aš ilgai kentėme tyčia sukurtas istorijas, kol mano brolis ryžosi kreiptis į teismą. Po ilgų teisminių procedūrų pagaliau pirmoji pergalė – melagiai pavadinti tikraisiais vardais, – sakė Rasa Juknevičienė

Seimo narės brolis Gintaras Urbonas į teismą kreipėsi po viešų M. Puidoko pasisakymų LRT laidoje „Dienos tema“ ir portale delfi.lt apie esą Lietuvos saugumą griaunančius verslininko ryšius su Rusijos struktūromis. Teismui buvo pateiktos M. Puidoko viešai išsakytos citatos.

Ieškinį teismas tenkino iš dalies

Įpareigojo M. Puidoką paneigti per žinių portalą delfi.lt paskleistus gandus. Šiems paneigimams įgyvendinti teismas skyrė dvi savaites po sprendimo įteisėjimo. Teismas netgi nurodė formuluotes, ką tiksliai turėtų pasakyti M. Puidokas. Teismo sprendimu Seimo narys turės sumokėti G. Urbonui beveik 600 eurų bylinėjimosi išlaidų. Birželio 11 d. paskelbtas sprendimas įsigalios po 30 dienų.

Apie landsbergistų sąsajas su Rusija kliedi ne tik M. Puidokas

Dažnai tenka išgirsti kliedesių apie tai, jog landsbergistai yra slapti Rusijos agentai, kenkiantys Lietuvai. Šitokius kliedesius skleidžia visiški neišmanėliai. Landsbergistai – tai JAV projektas, kuris būtent tam ir yra sukurtas, kad nuteikinėtų Lietuvos žmones prieš kaimyninę Rusiją ir net negali būti jokios minties, kad jie yra Rusijos agentai ir tarnauja jos interesams.

Egidijus Paulauskas