Inga Stumbrienė ir vėl nepasikuklino: 14-ąjį dukters gimtadienį atšventė tarp liepsnų

Autorius: Rolandas Paksas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-06-27 21:32:00, skaitė 835, komentavo 3

Inga Stumbrienė ir vėl nepasikuklino: 14-ąjį dukters gimtadienį atšventė tarp liepsnų

Verslininkė Inga Stumbrienė (36 m.) jau seniai garsėja įspūdingomis vaikų gimtadienių šventėmis. Nepasikuklinti moteris nusprendė ir šį kartą: 14-ąjį dukters gimtadienį šeima atšventė apsupti liepsnų. Gimtadienyje dviejų vaikų mama puošėsi juodos ir baltos spalvų deriniu: odinėmis tamprėmis, įspūdingomis garbanomis. Tuo metu, sūnus Gabrielius (10 m.) vilkėjo odinę striukę, vyras Aivaras – juodus marškinėlius, o šventės kaltininkė Estela – suknelę, padabintą liepsnomis.

Inga Stumbrienė sakė, kad gimtadienių idėjos jų šeimai gimsta natūraliai. „Temos mums gimsta labai natūraliai, belieka tik apsidairyti ir iš aplinkos pasisemiame vis nauju idėjų“, – teigė ji. Gimtadienio proga Estela sulaukė daugybės dovanų. Kulinariją pamėgusi mergaitė gavo virtuvės bei gaminimo įrankių, knygų, drabužių, papuošalų ir, žinoma, didžulį glėbį gėlių.

Vis dėlto, tikroji dukters gimimo diena buvo kiek anksčiau – planus pakoregavo karantinas. Gegužės mėnesį I.Stumbrienė pasakojo, jog tikrasis Estelos gimtadienis buvo paminėtas šeimos rate. „Kadangi oras buvo puikus, pasidarėme jaukų pilniką kieme, su tortuku, balionais ir dovanėlėmis. Laukiame, kada karantino sąlygos bus dar labiau sušvelnintos ir poros savaičių bėgyje planuojame jau rengti šventę su draugais“, – gegužės pabaigoje kalbėjo ji.