Agresyvi vaivorykštė

Autorius: SputnikNews.lt Šaltinis: https://sputniknews.lt/satires... 2020-07-04 11:39:00, skaitė 1214, komentavo 1

Agresyvi vaivorykštė

LGBT aktyvistai daro spaudimą Lietuvos prezidentui Gitanui Nausėdai, kuris praėjusiais metais rinkimų kampanijos įkarštyje žadėjo į savo švarko atlapą įsisegti vaivorykštės spalvų ženklelį

Dabar lesbietės (L), gėjai (G), biseksualai (B) ir transseksualai (T) reikalauja, kad garbingas šeimos vyras Gitanas Nausėda viešai palaikytų netradicines krikščioniškos Lietuvos vertybes.

— Simonai, ar tu penktadienį eisi prie Prezidentūros? Mes su draugais eisime palaikyti LGBT aktyvistų! Jie turėtų priminti prezidentui šį pažadą — palaikyti visus Lietuvos piliečių sluoksnius!

— Arūnai, aš esu krikščionis ir visiškai nepriimu jokios vertybių propagandos, nepriimtinos daugumai lietuvių. Manau, kad tokie agresyvūs LGBT vertybių skatinimo metodai neturi nieko bendra su tikrai demokratinėmis vertybėmis ir ypač su tolerancija. Kodėl mano vaikai turėtų man užduoti keblius klausimus, kurių moko visokie propagandistai? Kodėl man ant kiekvieno kampo reikia priminti, kad visuomenėje yra visokių gėjų ir lesbiečių?

— Na, jie yra lygiaverčiai mūsų valstybės piliečiai. Kodėl jie žeminami kiekviename žingsnyje tik todėl, kad jie gyvena kartu su tos pačios lyties partneriu?!

— Pateik man konkrečių pavyzdžių, o ne tuščių frazių apie žeminimus. Kas ir kur draudžia miegoti su kuo nori? Ir anksčiau aš buvau gana tolerantiškas šių kategorijų žmonėms Lietuvoje, kai jie apie tai nešaukdavo kiekviename žingsnyje ir neorganizuodavo procesijų šventose Lietuvos vietose. Bet kuo garsiau LGBT aktyvistai šauks apie savo tariamai pažeistas teises, tuo labiau jų nekęs. Socialiniuose tinkluose vis dažniau matau žmones sakant, kad jie nenorom dėl tokios agresyvios kai kurių mažumų propagandos vis labiau linksta į rasizmą ir homofobiją. O socialiniuose tinkluose vis dažniau matau vaizdo įrašus apie tai, kaip kojomis trypiama vaivorykštės vėliava! Bet tai yra baisu!

— Be abejo, baisu! Kaip galima trypti kojomis seksualinės laisvės simbolį?! Už tai vandalus reikia grūsti į kalėjimą! Tai turi būti laikoma nusikaltimu!

— Taigi, jūs dabar apsiputoję reikalaujate griežtų bausmių tiems, kurie nepriima jūsų vertybių? Ir kokiu pagrindu?! Kiek žinau, gėjų, lesbiečių ir visokių seksualinių mažumų draugų mūsų šalyje yra ne daugiau kaip 2 proc. Tai kodėl jūs galite teisti likusius devyniasdešimt aštuonis procentus?! Be to, reikalauti iš Lietuvos prezidento atvirai paremti jūsų abejotinas vertybes! Ir jei aš pamatysiu Gitaną Nausėdą su vaivorykštės ženkliuku ant krūtinės, mano pagarba jam, kaip valstybės vadovui, nukris iki nulio...