Kruvina multikultūralizmo pamoka Vokietijoje: Merkel svečias iš Afganistano keleiviniame autobuse papjovė buvusią žmoną

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-07-07 16:16:00, skaitė 1108, komentavo 5

Kruvina multikultūralizmo pamoka Vokietijoje: Merkel svečias iš Afganistano keleiviniame autobuse papjovė buvusią žmoną

Bavarijos Obergünzburge, pirmadienį 13:10, stebint visiems autobuso keleiviams, tarp jų buvo daug moksleivių, prieglobsčio prašytojas iš Afganistano peiliu subadė buvusią savo žmoną. Į įvykio vietą atvyko trys greitosios pagalbos ekipažai, sraigtasparnis, tačiau 27-metės moters išgelbėti nepavyko, po pietų ligoninėje ji mirė.

Nusikaltėlis, kuriam 37 metai, iš įvykio vietos pabėgo, bet buvo sugautas, jis turėjo peilį, su kuriuo įvykdė šį kraupų nusikaltimą.

Policijai „Merkel svečias“ iš Afganistano buvo gerai žinomas nuo 2019 metų lapkričio, kuomet jis įvykdė pirmą išpuolį prieš savo buvusią žmoną.

Krūvina multikultūralizmo pamoka Vokietijoje: Merkel svečias iš Afganistano keleiviniame autobuse papjovė buvusią žmoną

Autobuso vairuotojui ir keleiviams, tarp kurių, kaip minėta, buvo daug moksleivių, dabar suteikiama psichologinė pagalba. Nusikaltėlis antradienį bus pristatytas į Kepten apylinkės prokuratūrą.

Nurodoma, kad už visą šį brangiai valstybei kainavusį multikultūralizmo košmarą turės susimokėti mokesčių mokėtojai.

Angelai Merkel asmenines sąskaitas turėtų išrašyti istorija, jai nesuspės to padaryti vokiečiai. 2015 metais Angela Merkel į Vokietiją įleido apie du milijonus dokumentų neturinčių nelegalų. Nuo tada šalį drebina teroro aktai ir šiurpūs atėjūnų nusikaltimai.