U. Kiguolis: Farmacijos propaganda dirba nenuilstamai kasdien

Autorius: Ugnius Kiguolis Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2020-07-07 16:28:00, skaitė 1102, komentavo 5

U. Kiguolis: Farmacijos propaganda dirba nenuilstamai kasdien

Nuotraukoje savo noru skiepijasi patiklus ir sąmoningas, savimi, bei kitais besirūpinantis, pilietis

Šiandien, vienas didžiausių melagingų naujienų ir propagandos skleidėjų 15min, cituodami kitą propagandinį leidinį Politico, nepasikuklino persigandusiems skaitytojams pranešti, jog:

Vakcina nesaugos amžinai gali tekti kiekvienais metais skiepyti visą planetą.

Vakciną įprasta pateikinėti kaip šventą skystį, kurį be jokių klausimų turėtų leistis kiekvienas, nesvarbu kokiais kiekiais. Formuojama nuomonė, kad visa tai daroma iš didelio gėrio, rūpinantis žmogaus sveikata.

O realybė yra ta, jog tai verslas galintis uždirbti daugiau, nei bet koks kitas verslas. Prekyba ginklais, narkotikais ir žmonėmis lyginant su visos planetos kasmetiniu skiepijimu tyliai sėdi kamputyje.

Primenu, natūraliai įgaunamas imunitetas, šviesmečiais efektyvesnis ir patikimesnis lyginant su vakcinų sukuriamu "imunitetu", kada antikūnai sukuriami tik tam tikrai padermei. Tuo pačiu "netyčia" visada pamirštama parašyti apie šalutinius poveikius, tarp kurių yra ne tik mirtini, bet ir besitęsiantys visą gyvenimą sutrikimai. Manipuliuojama ir tuo, kad rizika bandant įgauti natūralų imunitetą yra didesnė, nes tokiuose straipsniuose vakcinos šalutiniai poveikiai, kaip visada, pamirštami.

Artimiausias kasmet kišamos vakcinos pavyzdys - Gripo vakcina. Eilę metų pseudo mokslininkams ir pseudo sveikatos specialistams, niekaip neišeina nuspėti, kokia gi bus Gripo padermė ir kokią vakciną siūlyti. Tad vis nepataikant, vakcinos efektyvumas tam tikroms amžiaus grupėmis būna siekia net galingus 3%, o bendrai visiems išskirtinius 29%. 2020 sezonui nepasibaigus prognozuojamas net 39% efektyvumas

Šalia tokio galingo efektyvumo taip pat pamirštama parašyti ir tai, jog Gripo vakcina yra lyderė, tarp išmokų dėl savo šalutinių poveikių.

Ši saugi ir efektyvi vakcina iš visų vakcinų šalutinių poveikių užima didžiausią "Rinkos" dalį. Bendros Išmokos už sužalojimus JAV jau viršija 4 milijardus, iš kurių santykinai didžiausią dalį užima išmokos už gripo vakcinų šalutinius poveikius.

Bet reikia pasidžiaugti, bandant įvesti naują planą, greičiausia gripo vakcina nebepirmaus tarp šalutinių poveikių ir turėsime naują lyderį.