Kaip Rusija pavogė iš Amerikos vakciną dar iki to nei ją ten sukūrė

Autorius: Trolis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-07-21 23:45:00, skaitė 1523, komentavo 10

Kaip Rusija pavogė iš Amerikos vakciną dar iki to nei ją ten sukūrė

Analitinė proto sankloda reiškia, kad žmogus mėgsta viską sistematizuoti. Taigi, aš ir susisteminau visus aukšto lygio „apreiškimus“, kuriuos vakaroidinė fake news ištriedė apie Rusiją, koronavirusą ir vakciną prieš ją.

Aš iškart perspėju, kaip kažkada kažkur jau yra buvo pasakyta: 

„Gal jums tai kliedesiai, bet mums tai yra žiauri ir (ne)juokinga realybė“.

Taigi, varom (kaip tik įmanoma labiau chronologiškai).

1. Rusijoje ir Kinijoje labai bloga medicina, todėl ten „iš tikrųjų“  mirė milijonai žmonių, bet „valdžia viską slepia“.

Neklauskite manęs, kaip šiuolaikiniame atvirame pasaulyje su krūva įvairiausių komunikacijų galite paslėpti net ne milijonus, bet bent jau dešimtis žuvusiųjų - nežinau.

2. Na, negali būti, kad pas „nepilnaverčius“ rusus ir kinus medicina yra geresnė nei pas šviesiaveidžius elfus (amerikosus). Iki isterijos, iki putų aplink burną (net iki apsišykimo), iki aparpulio - NEGALI BŪTI! VISA TAI MELAS!

Nors ji (medicina) geresnė (ir žymiai pigesnė) Kuboje, kur amerikiečiai masiškai skraido gydytis, nuo ko Pompeo ne taip seniai ištiko isterijos priepuolis.

3. Balandžio pradžioje Rusijoje buvo sukurta eksperimentinė vakcina (šiaip tai šešios, bet nesvarbi). Ir, žinoma, pirmiausiu reikalu jos suleido Putinui ir jo artimiausiems aplinkiniams.

Šiaip tai pagal įprastą praktiką pirmiausia tai su laboratorinėmis pelėmis, po to su triušiais, paskui su beždžionėmis ir tik tada su savanoriais žmonėmis ...

Taigi, jei Putinas pirmasis pats išbandė eksperimentinę vakciną ant saves - tai jis didvyris. Bet „tai jau kita“.

Ir kodėl tada Rusijos premjeras ir Putino atstovas spaudai susirgo, jei jau buvo paskiepyti? Och, taip! Logika - tai  maskoliškas mokslas.

4. Po to, kada rusai sukūrė vakciną ir suleido ją Putinui ir vyriausybės nariams, jie kelis mėnesius nusikalstamai slėpė ją nuo pasaulio visuomenės.

Kas sakė, kad Trumpas atvirai pripažino, kad amerikiečiai ruošėsi vakciną (kad pasilikti tik sau) pirkti iš vokiečių farmacininkų, jei tie ją būtų pirmieji ją sukūrę? Nagi lauk, negalima taip šnekėti!

Kaip, kad  2005-aisiais mano buvusios draugės sesuo rėkė: „Lauk iš mano traukinio!“ Kai tik prisimenu tai net širdis mano troliška negali atsidžiaugti iš išdidumo.

Atminkite: šiesiaveidžiai amerikiečiai niekam nieko nėra skolingi, ypač slaviškiems nevisžmogiams!

5. Po to rusai, kurie balandžio balandžio mėnesį išrado vakciną, pasiuntė savo hakerius pavogti vakciną iš amerikiečių ir britų (čia versijos išsiskiria, pas ką tiksliai), todėl, kad atsilikę Rusijos mokslas ir medicina nesugeba savarankiškai išrasti vakcinos.

Jei jūs šioje vietoje dar neužmušėte savęs turiniu iš gavnomioto, tada tęsime (tik būkite atsargūs, tai dar ne pabaiga). Galite padaryti pertrauką, kad pridėtumėte ką nors šalto prie veido.

6. Ir ką jūs galvojate? Rusijos hakeriai vis tik pavogė tą vakciną iš amerikiečių (ar iš britų?)! Nors nei pas vienus, nei pas kitus tos vakcinos nėra dar iki šiol.

Juk jeigu amerikiečiai turėtų vakciną, jie jau būtų pradėję ją naudoti, o susirgimų skaičius pas juos  ir toliau auga. O gal ne?

Bet čia viskas „logiška“: todėl ir nėra, nes pavogė. Ypatingi vakcinos požymiai: sidabrinė, gyvačiukės pavidalo, su viena smaragdine akele.

Prašau atleisti, sunku susilaikyti.

Apibendrinus:

- atsilikusi rusiška medicina negalėjo sukurti vakcinos, todėl sukūrė vakciną;

- tada ją klastingai nuslėpė nuo amerikiečių, nors amerikiečiai norėjo nuslėpti nuo  ją nuo visų kitų;

- tada pavogė vakciną iš amerikiečių, nes ji pati negalėjo jos sukurti;

- ir pavogė ją dar prieš tai, nei amerikiečiai ją sukūrė.

Jei jums atrodo, kad tokių rusofobinių kliedesių autoriai vartojo mokslui nežinomus sunkius narkotikus, tuomet jums neatrodo.

P.S. O dar du šimtus metų Rusijos hakeriai vertė kilnius amerikiečius žiauriai išnaudoti negrus. Pasiekė vis tik kruvino Džozefo Stalino ranka!