Nanto katedrą padegė "pabėgėlis" iš Ruandos, keršydamas Prancūzijos valdžiai už nepratęstą leidimą gyventi

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2020-07-28 22:21:00, skaitė 1577, komentavo 15

Nanto katedrą padegė

Liūdna žinia leftistų troliukams - V.Sinica ir vėl buvo teisus! Nanto katedrą padegė "pabėgėlis" iš Ruandos, keršydamas Prancūzijos valdžiai už nepratęstą leidimą gyventi

Ką gi, tenka kartoti prieš porą dienų pasidalinta V.Sinicos naujiena apie Nanto katedros padegėją.

Pamenu, koks orgazmas ištiko leftistų troliukus, pamėgusius ganytis Vytauto FB sienoje, kuomet buvo pranešta, jog policija paleido iš areštinės įtariamąjį pabėgėlį, savanoriavusį Katedroje ir turėjusį nuo jos raktus, kuris gaisro išvakarėse turėjo ją užrakinti po patalpų patikros.

Jiems pasirodė, kad ir šį atvejį pavyks numuilinti nežinion, kaip Dievo Motinos katedros gaisrą Paryžiuje.

Deja, šį kartą padegimo aplinkybės buvo tokios akivaizdžios, kad net ir labai norėdami tyrėjai negalėjo apeiti to pabėgėlio vaidmens. Nes padegimas trijose vietoje buvo itin atviras, o padegti galėjo tik pats pabėgėlis, arba tas, ką jis įleido į patalpas nakčiai. Kitų variantų nebuvo.

Nebent ateiviai-driežažmogiai ar kokie oru skrajojantys nematomi dešinieji radikalai. Pastaroji versija buvo itin laukiama minėtų troliukų, bet jų lūkesčiams išsipildyti nebuvo lemta.

Supratus, jog kitų versijų nėra ir pabėgėlio dalyvavimas yra akivaizdus, policijai teko pakartotinai suimti vos prieš porą dienų paleistą ruandietį. Vos spustelėjus pastarasis praskydo ir nedelsdamas prisipažino dėl nusikaltimo, be galo nuliūdindamas pažangiąją spaudą ir leftistų troliukus.

Mūsų pažangusis BNSas ir jo tekstą perspausdinę didieji portalai apsiribojo antraštėse nutylėdami esminį FAKTĄ - kad tas "savanoris" buvo PABĖGĖLIS ir būtent kerštas dėl šio statuso nepratęsimo tapo pagrindiniu motyvu teroro aktui prieš prancūzų tautos šventenybę ir Europinės civilizacijos paminklą.

Ši aplinkybė, beje, net ir pačiuose tekstuose nutylėta.

Štai nuorodos į jų drovius tekstukus, bandančius nukreipti žioplesnių skaitytojų dėmesį nuo tragedijos esmės ir pagrindinių faktų: