Nuolat keliaujantis ministras praneša iš Kijevo: separatistai ir toliau šaudo patys į save

Autorius: Petras Gulbinskas Šaltinis: http://sauksmas.lt/nuolat-keli... 2015-08-18 14:25:18, skaitė 3065, komentavo 0

Nuolat keliaujantis ministras praneša iš Kijevo: separatistai ir toliau šaudo patys į save

Nuolat keliaujantis Lietuvos ministras (iš trijų kartų įspėkite jo pavardę pagal mūsų pateikiamą nuotrauką) vakar, rugpjūčio 13 dieną, Kijeve susitiko su Ukrainos premjeru A.Jaceniuku (Bakai) ir prezidentu P.Porošenko (Valcman) ir, matyt, pareiškė, kad, ekonomiškai galinga, didžiulė Lietuvos valstybė ir toliau rems mažą, vos 46 milijonus gyventojų turinčią Ukrainą (kalbama, kad tai jau net ne Ukraina, o, de facto, Chazarų Kaganatas (hodos-video.com).

Tai kas kad Lietuvoje nebėra lėšų nupirkti sertifikuotų, t. y. tinkamų vartojimui, vakcinų nuo džiovos naujagimiams, tai kas, kad nėra vietų Lietuvos piliečiams ligoninėse ir, kad ten pakliūti tenka stovėti eilėse, bet, užtai, yra kuo geriausios gydymo sąlygos gydyti sužeistiems Ukrainos nacistinių batalionų „taikdariams“, tiems taikos balandžiams su išsiuvinėtomis svastikomis ant rankovių ir ištatuiruotomis ant jų pilvų. Dar jis, tikriausiai, pažadėjo tankų, kurių Lietuva neturi, haubicų, apie kurias Lietuvos militaristai svajoja, investicijų, kurių Lietuva pati niekaip nesulaukia.

Lietuvos Ministras, matomai, išreiškė tvirtą įsitikinimą, kad tam, kad priversti Donbaso separatistus liautis šaudyti patiems į save, būtinos naujos sankcijos Rusijai ir atsakomosios Rusijos sankcijos Lietuvai, nes kitaip siekiamo tikslo, kad Lietuvoje liktų vienas milijonas gyventojų, šiai vyriausybei nepavyks įgyvendinti.

Grįždamas į Vilnių ministras, matyt, susapnavo baisų sapną: neva teroristinės valstybės vadovas joja raitas ant valstybės, taikos pasaulyje garantės prezidento.

Dar jis susapnavo, kad SNO Saugumo taryboje teroristinę valstybę atstovauja baisaus dydžio lokys.

Tam, kad numalšinti kilusį jaudulį, ministras, tikriausiai, suvalgė papildomų 1000 kilokalorijų ir dar labiau sulyso.

Šauksmas