Istorijos pamoka, turėjusi mus išmokyti, jog neteisingai pasirinkus kariaujančiąją pusę - galima labai labai skaudžiai nukentėti

Autorius: Milda Bartašiūnaitė Šaltinis: https://www.facebook.com/photo... 2015-08-18 14:56:12, skaitė 3989, komentavo 0

Istorijos pamoka, turėjusi mus išmokyti, jog neteisingai pasirinkus kariaujančiąją pusę - galima labai labai skaudžiai nukentėti

Atsakymas, kodėl buvo išvežtas tavo, mano, mūsų seneliai - gan paprastas - nes fašistai pralaimėjo karą. Nes Lietuvoje radosi pakankamai daug "Ura patriotų", kurie suskubo prisiekti Hitleriui ištikimybe ir pasimatuoti vokiškus šalmus, o po to gavo per snapą.

Rolandas Paulauskas vienoje savo "Naktigonių kitaip" aiškiai pasakė: "Lietuvai ir lietuviams šiuo įtemptu geopolitiškai metu reikia stengtis laikytis kuo neutraliau ir neskubėti strimgalviais mojuoti kokios nors kariaujančios pusės vėliava, nes..."

NES GALI NUTIKTI TAIP, KAD TA PUSĖ, KURIĄ MŪSŲ "URA PATRIOTAI" JAU PASIRINKO IR JAU GARSIAI APIE TAI SKELBIASI BEI MOJUOJA FLAŽOKAIS, GALI ELEMENTARIAI KARĄ PRAPYPINTI.

Sakot negali? 

Jūsų garbinamoji "Dream Team" nesugeba susidoroti su laukiniais muslimais, kurie be jokių bronižiletų laksto su džipais po dykumas ir nuotoliniu būdu rengia teroristinius išpuolius nuo Paryžiaus iki Tenesio.

Kai kitą kartą vėl norėsis ką nors "ala patriotiško" užriaumot, ala "NATO mus apsaugos, Amerika su mumis, nes mes su Amerika..." - padarykit paslaugą sau - pažiūrėkit į šias nuotraukas ir prisiminkit, kokią kainą sumokėjo mūsų proseneliai už tai, kad kažkam labai patiko nešioti fašistinę uniformą: