Tiesioginiai Vladimiro Putino nurodymai Europai

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-08-24 00:29:00, skaitė 1336, komentavo 3

Tiesioginiai Vladimiro Putino nurodymai Europai

Ką iš esmės ir reikėjo įrodyti. Ryte jis išdėstė savo versiją apie tai, kas vyksta, vakare ją patvirtino naujienose.

“Bet kokie bandymai kištis į respublikos reikalus iš išorės - yra nepriimtini. Taip pat nepriimtinas yra ir spaudimas respublikos vadovybei.“

Tiesą sakant, nėra ko ir pridurti. Na nebent išversti iš diplomatinės kalbos į labiau  suprantamą kalbą. Jūs, atseit,  ‘’partneriai” atsiprašant, pas save tvarkykitės ten, kaip tik norite, ir su kuo tik norite. O į mūsų pievelę lįsti  nėra ko, nereikia . Nepripažinot Baltarusijos rinkimų - jūsų teisė. Aš pripažinau, Kinija pripažino - ir to visiškai pakanka, paritetas yra. Todėl,  tai kas vyksta dabar, ir kas vyks ateityje šioje teritorijoje - jūsų daugiau neliečia ir neturi jaudinti, sėskite tyliai ir ramiai ant savo subinių ir nenusimuistikite.

Apie Baltarusija galite pamiršti. Aš turiu galvoje, kad ten jau nebus jokio maidano ar mudakano. Su savo  “skakuasais” (kto ne skačet...) Lukašenka išsiaiškins pats, išoriniai padėjėjai gavo vertingus nurodymų, ir jie ten nesikiš, nes žino, kad gaus į dantis, Lukašenka „yra namuose“, o jei tiksliau tai po skėčiu, rusišku skėčiu, po karišku skėčiu. Savižudžiu Europoje tikrai nėra, norinčių įsitraukti į realų karinį konfliktą su Rusija. Pabambės dar kiek laiko,  išreikš eilinį kartą nieko nereiškiantį savo pasipiktinimą - ir užsičiaups.

Dabar reikia stebėti Ukrainą. Kadangi prasidėjo tokia rimta tusovkė, Ukraina vargu ar liks nuošalyje. Kad ir kas ką besakytu, tačiau ten yra vis tik rusų žemės, ir jiems jas reikės atsiimti. Ką ten šiuo atžvilgiu galvoja visokios atmatos ir padugnės - tai jau seniai neįdomu ne tik kad rusams, bet ir vakaroidiniams „partneriams“. Apskritai šioje sferoje galima pastebėti suaktyvėjimą - iškart po Rusijos Konstitucijos pataisų priėmimo Baltarusijoje prasidėjo tusovkė, kuri nepalieka kito pasirinkimo, kaip tik kuo greičiau integruotis su Rusija.

Logiškai mąstant, turėtų prasidėti tusovkė ir ukrainietiška kryptimi, nes iš esmės tai yra viena problema, kurios negalima išspręsti dalinai ir sustoti.

O ir laikas tam buvo pasirinktas labai sėkmingai,  pagrindinis „demokratizatorius” už Atlanto yra per daug užsiėmęs savo problemomis, kurių tik dar daugės artėjant ten vyksiantiems prezidento rinkimams. Kam ne kam, o pindosams dabar tikrai ne iki Ukrainos ir Baltarusijos, jiems patiems kad tik atsilaikyti nuo žlugimo.

Na ir , apskritai, malonu visa tai girdėti. Jau maniau, kad nedagyvensiu iki tokio kada ne kažkokie tai pindosai diktuoja, o rusai nurodinės savo atsiprašant “partneriams” ko jiems neverta daryti,  jei jie nori gyventi. Jei rusai dar realiai kam nors į dantis užvažiuotu, numuštu kokį nors pasiklydusį lėktuvėlį arba nuskandintu kokį laivelį kuris plaukioja kur nereikia - tada išvis galima uždainuoti.  Kad neskraidytų kur papuola, baigtusi laisvamanystė.