Vengrija: koronavirusinė isterija padeda kovoti su nelegalia imigracija

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-09-04 11:24:00, skaitė 1060, komentavo 3

Vengrija: koronavirusinė isterija padeda kovoti su nelegalia imigracija

Vengrija nuo rugsėjo 1-osios uždarė sienas užsieniečiams dėl koronaviruso. Ji buvo pirmoji Šengeno zonos valstybė, kuri atnaujino kelionių ribojimą. Tai sukėlė neigiamą Briuselio reakciją. Vengrija savo veiksmus argumentuoja tuo, kad ji yra žaliojoje zonoje, o likusi Europa – jau raudonojoje. Vengrijoje užfiksuotos 6,29 mirtys 100000 gyventojų. Tuo tarpu Belgijoje - 86,38 mirtys 100000 gyventojų.

Ar vien koronaviruso baimė sąlygojo Vengrijos karantino sugriežtinimą?

Mano manymu, Vengrijos valdžia puikiai informuota, kad COVID-19 yra daugiau informacinis-politinis virusas, manipuliavimo visuomene technologija, negu reali grėsmė. Vengrai nutarė pasinaudoti COVID-19 isteriją, kad apsisaugoti nuo „pabėgėlių“, vykstančių Balkanų maršrutu iš Azijos ir Afrikos ir užstrigusių tranzitinėse valstybėse dėl ES buvusio COVID-19 karantino metu uždarytų sienų.

Pasienio kontrolė ir imigracijos stabdymas buvo Fides partijos lyderio Viktoro Orbano, užėmusio premjero postą 2010 metais, prioritetas.

Skirtingai nuo Vokietijos ar Švedijos, kurios importuoja žmones iš užsienio, kad kompensuoti gimstamumo deficitą, Vengrija skatina savo piliečių gimstamumą, skatina jaunas šeimas, padėdama įsigyti būstą, mažindama pajamų mokestį mamoms ir kitaip stimuliuodama jaunas šeimas. Per kelis pastaruosius metus gimstamumo koeficientą Vengrijoje pavyko padidinti nuo 1,2 iki 1,4. Vien šiais metais gimstamumas išaugo 5 procentais.

Kuomet Vengrija ėmėsi riboti migraciją, pastatė aplink savo pietines sienas tvorą, imigracija į šią šalį ženkliai sumažėjo. Po tvora migrantai pasikasa, be tai tik epizodai. Bandoma juos vežti kontrabanda per sieną, bet karantino sąlygomis tai padaryti praktiškai neįmanoma.

O štai Italija, valdoma globalistiniam Briuseliui paklusnių kairiųjų vyriausybės, nekontroliuoja savo jūros sienos, per kurią šiemet atvyko 12000 imigrantų iš Afrikos. Ji prastai kontroliuoja ir savo rytinę sieną, todėl visas nelegalios migracijos srautas, užsidarius Vengrijos maršrutui, nukrypo į Italiją.

Il Giornale rugsėjo 3 d. paskelbtas straipsnis apie nelegalius migrantus, susitelkusius Bosnijoje „Mes visi norime vykti į Italiją“. Rašoma, kad šiuo metu Bosnijoje, dėl buvusio karantino ES, susitelkė tūkstančiai nelegalių imigrantų. Čia bazuojasi afganai, pakistaniečiai, išeiviai iš Bangladeš. Jie renkasi į grupes po kelis šimtus migrantų ir veržiasi link Italijos. Jie vyksta iš Serbijos autobusais. Juos sulaiko bosnių pasieniečiai ir siunčia atgal. Migrantai iš Bangladeš Bosnijos sieną bando atakuoti per geležinkelio vėžę (žiūr.nuotrauką). Toliau jie bandys kirsti Kroatijos ir Slovėnijos sienas. Saugus sienos perėjimas čia kainuoja 800 eurų.

Vengrijos pavyzdys akivaizdžiai karodo, kad jei valdžia protinga, ji moka pasinaudoti ir coronavirusine isterija. Mus valdo visiškų idiotų ir Lietuvos naikintojų vyriausybė, todėl patiriame vien nuostolius ir milijardines skolas, naikiname valstybę, importuojame kolonistus gudus.

https://youtu.be/crEJhIjrp-Y

Nuorodos:

https://www.breitbart.com/europe/2020/09/02/hungary-shuts-borders-over-coronavirus-spike-eu-immediately-criticises/

https://www.ilgiornale.it/news/politica/bosnia-porta-aperta-rotta-balcanica-i-migranti-vogliamo-1887009.html