Džonis Baidenas - Svetkos Tichanovskajos parodija

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-09-08 19:20:00, skaitė 1333, komentavo 7

Džonis Baidenas - Svetkos Tichanovskajos parodija

Visa tai kas vyksta dabar Baltarusijoje tėra repeticija spalvotos revoliucijos USA kuri įvyks po prezidento rinkimų lapkričio mėnesį. 

Tichanovskajos atitikmuo USA tenka jau nukvakusiam D. Baidenui, kuriam dėl jo demensijos dar net neišrinktam jau yra paskirta įpėdinė. Baltarusiškai-vokiškos blondinės-fleitistės Kolesnikovos vaidmuo yra paskirtas taip ir netapusiai prezidente H. Klinton. 

Pirmas skambutis nuskambėjo pavasarį Lenkijoje, kada buvo bandoma organizuoti rinkimus “saugiu budu” (paštu), su kuo aktyviai kovoja Trampas, nes mato tokiame balsavime masinės klastotės galimybes. 

Demokratų partija visame pasaulyje kovoja su jiems nepatinkančių demokratiškai išrinktais valstybių vadovais. Ukrainoje tai darė atvirai, Baltarusijoje Lietuvos ir Lenkijos rankomis. H. Klinton jau iš anksto paragino Baideną  nepripažinti rinkimų rezultatų D. Trampo pergalės atveju, tuo atvirai kviesdama spalvotai revoliucijai. USA demokratų partija per savo fake news zombima amerikiečius, abejoti rinkimų rezultatais o balsavimo naktį kviečia fake news neskelbti balsavimo rezultatų. Demokratų partija po pralaimėjimo rinkimuose nori šalyje sukelti chaosą kurio fone dabartinės riaušės ir pogromai atrodys kaip tyla maldos metu. 

Kaip ir Baltarusijos atveju savo rolę reiks atlikti ir Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui. Greičiausiai Trampo laimėjimo atveju jam reikės kaip Kryme pasiųsti į pagalbą žaliuosius žmogeliukus, desantininkų divizijas ir jūrų pėstininkus.