98 Tiesos Daukanto aikštėje

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/98-ti... 2020-09-18 11:57:00, skaitė 1137, komentavo 1

98 Tiesos Daukanto aikštėje

Lietuvos teritorijos administratoriai drąsiai, negailėdami nei jėgų, nei resursų, kovoja už Baltarusijos ir Ukrainos laisvę bei kitaip gina demokratinio pasaulio moralinį autoritetą, tačiau jau dvejus su puse metų niekaip negali atsakyti į disidentės Nijolės Sadūnaitės viešą klausimą-reikalavimą – kas atsitikę su valstybės vardu pradanginta Deimante Kedyte.

Kaip žinoma, 2018 m. sausio 13 d. Laisvės premijos laureatė Nijolė Sadūnaitė, sakydama kalbą, Seime prezidentės Dalios Grybauskaitės, Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio ir premjero Sauliaus Skvernelio iki 2018 m. vasario 16 dienos, Lietuvos šimtmečio minėjimo, reikalavo pateikti neginčijamus įrodymus, kad 2012 m. gegužės 17 d. valstybės vardu prievarta pagrobta ir nežinia kur pradanginta Deimantė Kedytė yra gyva ir sveika, o jei mirusi ar nužudyta – nurodyti kapo vietą.

Prezidentė dar Seimo salėje iš karto į ausį N. Sadūnaitei pašnibždėjo, kad niekada nežinojo ir nežino, kas atsitikę su vaiku, o premjeras nurodė, kad N. Sadūnaitė viską melavo.

Seimo pirmininkas kiek vėliau informavo, kad nieko apie tai nežino.

Ekspertai.eu primena, kad dėl valstybės vardu pradanginos Lietuvos pilietės, Jungtinės tautos yra paskelbusios tarptautinę Deimantės Kedytės paiešką.

Screenshot%202020-05-18%20at%2019_13_33.png

Nuo pat vaiko pagrobimo dienos, jau aštuonerius su puse metų Daukanto aikštėje priešais Prezidentūrą vyksta unikalus reiškinys: žiemą vasarą, lietui lyjant, sniegui sningant, kiekvieno mėnesio 17-ą dieną čia renkasi žmonės Deimantės Kedytės grobimui paminėti.

Per tą laiką išmirė apie 10 šios sueigos dalyvių – įvykio liudininkų.

Išeina žmonės, vietomis keičiasi Prezidentai. Lieka – Tauta ir Valdžia.

Tauta – pagrindinis valstybės subjektas ir valdžia – ligi šiol slepianti TIESĄ: ką grobikai yra padarę su Deimante Kedyte?

„PressJazz TV“ reportažas iš rugsėjo 17 d. jau 98 kartą vykusio susirinkimo priešais Prezidentūrą:

Daugiau apie pedofilijos ir žudymų istoriją skaitykite ekspertai.eu antimafijos skiltyje „Pedofilija“.