Linkėjimai Chuanitai Guaidovskajai iš Tėvynės-2

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-09-23 01:30:00, skaitė 2134, komentavo 13

Linkėjimai Chuanitai Guaidovskajai iš Tėvynės-2

Iki ko  priėjo progresas, prezidentė tremtyje  Chuanita Guaidovskaja, iki to atsiliepdavusi šaukiama Svietka Tichanovskaja, jau kažką tai garantuoja. Mieloji, ar atsitiktinai nesumaišei  krantų? Viskas ką tu gali garantuoti neišeina toliau už tavo būsto ribų, ir tai kol tas būstas pas tave yra Lietuvos teritorijoje, o kada atims - komanduosi po kokiu nors Europos tiltu, kad ir nekoks bet bus stogas virš galvos ir kontingentas, kuriam būti garantu visada atsiras.

Svietočka, liaukis pūdrinti  smegenis paprastai liaudžiai, kuriai reikia ramaus gyvenimo, o ne kasdieninės revoliucijos savoje šalyje. Revoliucionierka tu nedadaryta ! Nuo pat pirmųjų maišto dienų tu išdavei tėvynainius, o dabar diena iš dienos spaudi ant  gailesčio ir kliedi visokias nesąmones, jei tave jau seniai užbalvonino vakaroidiniai mokytojai, tai apdurninti Baltarusijos liaudį tau neišdegs.

Apskritai tavo pareiškimai yra tiesiog baugina savo mastais: „Liaudis eis į gatves savaitėmis, mėnesiais, metais“ - tu čia Amerikos neatradai, liaudis ir tavo stenėjimų kiekvieną dieną išeina į gatvę, o moterų savaitgalio maršams laikas suteikti „tradicinių šeštadienio pasivaikščiojimų“ statusą.

Tai būtų labai naudinga žemės ūkio produkcijos mugės, o tai vaikšto po gatves moteriškoji visuomenės pusė šiaip sau. O apskritai, tu "maladiec", teiki vilčių, tavo šeimininkai tave jau rodo „padoriems“ žmonėms JevroParlamente kaip kokią beždžionę zoologijos sode.

Tichanovskaja: „Aš neprašau manyje matyti būsimą prezidentą“. Na, tai yra tiesiog super, pizdi@c, bet tu, kaip ir tikrasis nesusiklostei, ir vargu ar kada nors tai padarysi. Tavo pavardė yra Tichanovskaja, todėl ir sėdėk tyliai, be nereikalingo muistymosi, ir mažiau burną darinėk, neverta virpinti oro ir eterį teršti.