Putin is comming... soon

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2015-08-28 22:47:21, skaitė 5903, komentavo 0

Putin is comming... soon

Pagaliau mus pasiekė geroji žinia iš Lietuvos-Rusijos informacinio karo fronto! Kruvino Putino režimo agentas, užsimaskavęs tarybinių žydų kilmės JAV milijardieriumi, sukėlė didelį fiziologinį nerimą TV3 televizijos vadovei Laurai Blaževičiūtei:

Nuolatiniai LDiena.lt skaitytojai, laisvu nuo LDienos skaitymo metu dirbantys dar ir "Lietuvos Ryto" žurnalistais, praneša sensacingą naujieną:

"TV3 televizijos darbuotojai, panašu, sunerimo sužinoję, kad „Viasat“ koncerną ketina įsigyti Rusijos milijardierius Leonidas Blavatnikas. Apie tai skelbia ir Rusijos, ir Lietuvos žiniasklaida.

TV3 televizijos, kuri kartu su „Viasat“ priklauso švedų kompanijai „Modern Times Group“ (MTG), vadovė Laura Blaževičiūtė nusiuntė laišką, kuriame prašoma paaiškinti dėl pasirodžiusios informacijos.

„Ką aš turėčiau pasakyti darbuotojams?“, – rašo L.Blaževičiūtė laiške, kurio kopiją gavo ir Lrytas.lt.

Lrytas.lt jau rašė, kad milijardierius pasiekė principinį susitarimą su švedų kompanija MTG dėl dalies jos antrinės kompanijos „Viasat“ įsigijimo. Skelbiama, kad L.Blavatnikas planuoja įsigyti Rusijoje veikiančios kompanijos „Viasat“ kontrolinį akcijų paketą.

Ši žinia aktuali ir Baltijos šalims, nes L.Blavatniko pažįstamas žiniasklaidai patvirtino, kad milijardierius jau kelis pastaruosius mėnesius taip pat derasi dėl „Viasat“ aktyvų įsigijimo Rytų ir Centrinėje Europoje bei Afrikoje, skelbia „Forbes.ru“."

Atsakyti į fatališką Lauros Blaževičienės klausimą "Ką aš turėčiau pasakyti darbuotojams?" padėjo vienas iš komentatorių, klastingai konstatavęs:

36. ką sakyt, ką sakyt
tiesą reiks pagaliau sakyt!!!

LDiena.lt savo ruožtu gali tik palinkėti sėkmės TėVėTrioškei - kol kas vis dar švedų organui, transformuojantis į dar vieną Kremliaus ruporą, savo propagandos kūju daužysiančio jautrias lietuviškas smegenėles tol, kol išmuš iš jos visas vakarietiškas vertybes.

Galų gale, juk daug geriau būti tarybinio žydo, tarnaujančio kruvinam Putino režimui, pakalikais, negu bejausmio ciniško švedų kapitalistų presstitutėmis.

Pažvelkite, na argi jis ne mielas?


Lionia, tiesiog milijardierius