Nebaudžiamos vagystės veda Šimašių į silpnaprotystę

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-10-18 00:03:00, skaitė 1592, komentavo 3

Nebaudžiamos vagystės veda Šimašių į silpnaprotystę

Vilnius, P.Vileišio gatvė, Šilo tiltas, greta esantis buvęs Elektrografijos instituto pastatas. Vakar čia atvažiavo didžiulis keltuvas ir trafaretų pagalba buvo užtepti grafomaniški tekstai lietuvių ir anglų kalbomis (žiūr. nuotrauką).

„Laikykimės vieni už kitų ir už debesų“, - skelbia užrašas ant Elektrografijos instituto sienos. Po šiuo „išminties perlu“ parašyta, kad jo autorė – Dalia Ibelhauptaitė.

Suprantu, kad ir protingi žmonės kai kada nusišneka. Nežinia, be to, iš kur ištraukta ir ši kvaila frazė.

Nebaudžiamos vagystės veda Šimašių į silpnaprotystę

Ant Šilo tilto atramos vidinės pusės užrašytas dar vienas grafomanijos šedevras: „Brokerių poezija“.

Koks durnius parašė šitą kvailystę aš neįamžinau. Kam durnių pavardes atsiminti. Jų tiek daug ir vis daugėja. Ačiū už tai mokyklai, universitetams, globalistų nukvailintai visuomenei.

Dabar Jums paaiškinsiu, kam reikalingos šitos Vilniaus mero kvailystės.

Vienintelis jų tikslas – imituoti veiklą ir vogti, vogti, vogti.

Aš fiksuoju Remigijaus Šimašiaus vagystes-kvailystes vien tik Petro Vileišio gatvėje, bet ir čia šitų vagysčių ženklų į valias. Ką jau kalbėti apie visą miestą!

2017 metais Vilniaus savivaldybė P.Vileišio gatvėje įrengė katinų šėryklas, į kurias kiekvieną dieną veždavo murkliams maistą. Kiekviena tokia šėrykla kainavo po 300 eurų, ėdalui mieste buvo išleista kelios dešimtys tūkstančių eurų.

Nebaudžiamos vagystės veda Šimašių į silpnaprotystę

Praėjo vos metai ir katinų šėrimo vajus baigėsi! 2018 metais Vilniaus meras R.Šimašius sugalvojo naują vogimo būdą – piešti ant namų freskas. 

Štai tokia kelias dešimtis tūkstančių kainuojanti freska buvo išpiešta ant apleisto ir griūnančio namo sienos, kur tik ką stovėjo katinų šėrykla.

https://www.youtube.com/watch?v=P7lK7dRKxBo

Dabar katinai vietoj ėdalo ėmė gauti meną, estetiką, edukaciją...

Esu pasakojęs ne tik apie absurdišką freską netoli mano namų, bet ir apie Šimašiaus dviračių taką, kurį, vos įrengus, išplovė lietus:

 

https://www.youtube.com/watch?v=5Poj3HbBVwI

Kiekvienas sveiką protą nepraradęs vilnietis supranta, kad visa ši Vilniaus mero veikla turi vieną tikslą – vogti mokesčių mokėtojų pinigus.

Mieli vilniečiai, ar jūs nepavargote nuo mero vagies ir idioto?