Arūnas Valinskas siūlo šaudyti tokius kaip Valdemaras Tomaševskis

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/arun... 2020-10-20 22:20:00, skaitė 1822, komentavo 5

Arūnas Valinskas siūlo šaudyti tokius kaip Valdemaras Tomaševskis

Kvailių linksmintojas, rusofobas ir landsbergistų draugas Arūnas Valinskas, sako, kad Lietuvos lenkų rinkimų akcijos – Krikščioniškų šeimų sąjungos (LLRA-KŠS) pirmininką Valdemarą Tomaševskį reikia sušaudyti

„Tomaševskis yra absoliutus kolorado vabalas, kuris, gaudamas finansavimą savo partijai iš Lietuvos valstybės biudžeto, yra antivalstybininkas. Tokius reikėtų šaudyti, šiaip jau. Po vieną į metus. Pradėti nuo jo“, – pareiškė A. Valinskas.

https://youtu.be/WolLBA3H8Ic

Arūnas Valinskas praėjusią savaitę delfi.lt komentuodamas rinkimų rezultatus A. Valinskas pareiškė, kad tokius politikus kaip V. Tomaševskis reikėtų šaudyti. LLRA-KŠS pirmininkas V. Tomaševskis dėl buvusio Seimo pirmininko Arūno Valinsko žodžių apie jį kreipėsi į teisėsaugą.

Prokuratūra pranešė pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl neapykantos kurstymo

Baudžiamojo kodekso 170 straipsnis. Kurstymas prieš bet kokios tautos, rasės, etninę, religinę ar kitokią žmonių grupę.

3. Tas, kas viešai kurstė smurtauti, fiziškai susidoroti su žmonių grupe ar jai priklausančiu asmeniu dėl amžiaus, lyties, seksualinės orientacijos, neįgalumo, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų arba finansavo ar kitaip materialiai rėmė tokią veiklą,

baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

4. Už šiame straipsnyje numatytas veikas atsako ir juridinis asmuo.

Nuotraukoje gali būti: 1 asmuo, sėdi

Arūnas Valinskas 2008 m. įkūrė Tautos prisikėlimo partiją (Klounų partiją), buvo išrinktas jos pirmininku. 2008 m. Seimo rinkimuose išrinktas į 2008-2012 m. kadencijos Seimą. Pirmojo posėdžio metu 2008 m. lapkričio 17 d. vakarą (antruoju slaptu balsavimu) išrinktas Seimo Pirmininku visai kadencijai. 2009 m. rugsėjo 15 d. atstatydintas iš LR Seimo Pirmininko pareigų. 2012 m. spalio 14 d. vykusiuose Lietuvos Respublikos Seimo rinkimuose kandidatavo kartu su Liberalų ir centro sąjunga, bet nebuvo perrinktas ir sugrįžo į pramogų verslą.

Kažin šaudyti reikia dėl to, kad Valdemaras Tomaševskis yra lenkas ar dėl to, kad jis neva kolorado vabalas? Kodėl po vieną į metus?

Egidijus Paulauskas