Kas atstovauja JevroSojūzą?

Autorius: Mindė Šaltinis: https://cont.ws... 2020-10-21 15:51:00, skaitė 2224, komentavo 33

Kas atstovauja JevroSojūzą?

“Paskutinis Europos diktatorius” Aleksandras Lukašenka yra renkamas rinkimuose.

Dar baisesnis už jį “diktatorius” Vladimiras Putinas taip pat renkamas rinkimuose. 

Kas nori gali kaip nori vadinti tuos rinkimus, bet tai yra rinkimai. 

O va Europos Komisijos pirmininkė “demokratiškoji” Ursula fon der Lajen yra pačiu “demokratiškiausiu” būdu skiriama į vadovaujantį JevroSojūzo postą be jokių rinkimų.  Aukščiausia "demokratijos" apraiška aukščiausiame lygyje!

Ursula Lajen turi gydytojos-ginekologės išsilavinimą. Galimai gal todėl moteriški lytiniai organai ir JevroSojūzo politika turi tiek daug bendro, bent jau pavadinimu prasidedančiu raide “p”.   

Prieš užimant šį postą ji buvo Vokietijos gynybos ministre, kaip ir kita jos kolegė tik ne ginekologė Lietuvoje. Vienintelis žinomas ponios Lejen veiksmas susijęs su įstatymų leidybą yra pasiūlymas nešalinti pornografinių svetainių su pedofiliniu turiniu, o vietoje to pateikti įspėjimą, kad svetainėje yra draudžiamo turinio. Laimei, šis pasiūlymas kol kas neprastumtas, tačiau pedofilų-lobistų įtaka akivaizdi.

Dar vienas nesenas "demokratijos" apsireiškimas JevroSojūze - "jevro-demokratija" infekuota dom-choziaika Svetlana Tichanovskaja  Lietuvos seimo yra skiriama Baltarusijos “prezidente”, ar nacijos lydere. Tai padaryta pagal visus vakaroidinės “demokratijos" kanonus.  Ir ypač "demokratiškai”, net pačių baltarusų neatsiklausus. "Imkite mane ir turėkite" - niekur negirdėta ?

Taigi, ponai, "kruvinasis diktatorius“ Putinas yra renkamas. Renkamas ir „diktatorius“ Lukašenka. O štai „demokratinis“ JevroSojūzo vadovas -  nėra renkamas! Sprendimas skirti Europos Komisijos vadovą priimamas užkulisiuose. Neaišku net kas jį priima. Matyt, tikrieji Europos šeimininkai. 

Ursulos Lajen pirmtakas šiame poste buvo alkoholikas Žanas-Klodas Junkeras, nusigeriantis iki tiek, kad oficialiose ceremonijose jį reikėdavo net prilaikyti, o Porošenkai gaudyti.

Brežnevą prisiminė, ar alkoholis hormonų audrą sukėlė, apnuogindamas natūrą ?

Naidželas Faradžas, "Brexit" partijos vadovas, kartą pasakė pijokui Žanui-Klodui Junkeriui: - „ O kas jūs toks esate ? Jūsų niekas nerinko! " Po to jis pasiuntė tą patį Junkerį pėstute erotiškon kelionėn ir išvedė savo šalį iš JevroSojūzo.

Nuo to laiko niekas nepasikeitė. JevroSojūzą valdo kažkokie neaiškūs drumzlini personažai, turintys  "blatniakų" praeitį ir su neaiškia kompetencija. Be to, jie neturi nė menkiausio demokratinio legitimumo. Kažkokia ginekologė-pedofilė, prastumta tėvo - JevroSojūzo valdininko - į aukštą postą pagal blatą. Ir tai yra JevroSojūzo veidas?