Rugsėjo pirmąją Europa sutinka, tamsindama gyventojų spalvą

Autorius: Kazimieras Juraitis Šaltinis: http://sauksmas.lt/kazimieras-... 2015-08-31 11:54:48, skaitė 2961, komentavo 0

Rugsėjo pirmąją Europa sutinka, tamsindama gyventojų spalvą

Pirmąkart Naujausių laikų istorijoje Europą užplūdo tokios lavinos afrikiečių, pretenduojančių tapti europiečiais, jog policija kapituliuoja. Vien tik Vengriją šįmet pasiekė 140 000 pabėgėlių iš Sirijos, Irako, Afganistano. Tai – tos šalys, kuriose savo tvarką pastaraisiais metais įvedinėjo JAV.

Praėjusios savaitės trečiadienį pabėgėliai pralaužė pasienio užkardas, todėl vengrai į ten siunčia kariuomenę. Iki rugsėjo pirmosios jie baigia statyti 140 kilometrų ilgio pasienio tvorą. Makedonijoje pralaužtos pasienio užkardos, visos pietinės ES valstybės užplūstos juodaodžių.

http://ru.euronews.com/2015/08/22/migrants-push-through-police-lines-to-cross-fyr-macedonia-border/

Tie, kurių tikslas – Anglija, užtvindė Calais miestą Prancūzijoje. Jie miniomis bando prasibrauti pro tunelį Lamanšo sąsiauryje. Kitų juodaodžių atvykėlių tikslas – Vokietija. Bet ji taip pat perpildyta. Tai vienur, tai kitur plyksteli riaušės. Praeitą savaitę įtempta padėtis buvo prie Leipcigo, Chaidenau miestelyje. Čia tūkstantis protestuotojų prieš imigracijos politiką bandė blokuoti autobusus su imigrantais. Riaušėse nukentėjo keliasdešimt protestuotojų ir policininkų.

http://ru.euronews.com/2015/08/23/germany-tension-flares-over-refugee-arrivals-in-heidenau/

Pabėgėliai Vokietijoje atakuojami kasdien. Nuo metų pradžios konfliktų užfiksuota 200. Beveik kiekvieną savaitę naujai statomuose pabėgėlių priėmimo punktuose kyla gaisrai, kurių priežastis – padegimas.

Bėgantys afrikiečiai nekalti, kad jų kontinente kažkas nori (ir sėkmingai tą daro) sukelti chaosą. Prieš tai, kol JAV sunaikino klestinčią Libiją ir nužudė Kadafį, ši šalis buvo natūralus barjeras kelyje į Europą. Dabar jų nesulaiko niekas. Ir ne tik nesulaiko, bet gena į ES, kaip į kokią pažadėtąją žemę.

Ten, kur kažkada buvo Irakas, dabar viešpatauja JAV kūdikis „Islamo valstybė“ (ISIL). Vaikelis žiaurus, pjausto galvas „netikėliams“, jam maža erdvės, neklauso gimdytojo. Tai tas gimdytojas jį „plaka diržu“ – pasikvietęs Turkiją ir Siriją, bombarduoja ISIL valstybės pakraščius, t.y. Siriją. Sako, taip sukurs saugumo zoną. Koks turėtų būti gyvenimas ISIL valstybėje, jei saugumo zona ten, kur krenta bombos? Visi gyventojai, kurie nenori, kad jiems galvas pjaustytų – bėga ne JAV, nes į jas per sunku patekti, bet į Europą (tarp kitko, jei Valstijas tie bėdžiai ir pasiektų, niekas ten su jais nesicackintų, atgal išsiųstų). Bet kiekvienas gimdytojas, net ir mušdamas, savo vaiką myli. Todėl JAV ketina, paauklėjusi ISIL, sudaryti sąlygas šiai valstybei plėstis.

Jungtinių tautų taryba siunčia į Siriją stebėtojus cheminio ginklo ieškoti.

http://www.ve.lt/naujienos/pasaulis/jt-planuoja-pradeti-tyrima-del-cheminio-ginklo-panaudojimo-sirijoje-1392402/

Labai panašiu scenarijumi, koks buvo Irako sunaikinimo atveju. Pamenate tą istoriją? JAV labai norėjo sunaikinti Iraką, nes Huseinas pasidarė nebevaldomas ir ketino atsisakyti dolerio. Tuomet JAV nepasigėdyjo net savo valstybės sekretorių Koliną Pauelą į JT su cheminio ginklo pavyzdžiais atsiųsti. Iraką subombardavo, ginklo nerado…Žinoma, organizuojant tą Irako naikinimo procedūrą, buvo ir kitų, palydinčių akcijų, kaip pavyzdžiui, vienos penkiolikmetės mergelės graudi istorija apie tai, kad Irako žvėrys Huseino pakalikai net kūdikius iš inkubatorių ant grindų Kuveite mėto…Čia tam, kad visuomenė bombarduojamo Irako nesigailėtų. Vėliau išaiškėjo, kad istorija išgalvota, o reklamos agentūra už įtikinamą jos pateikimą gavo 10 mln. dolerių.

http://httpmwww.klagemauer.tv/index.php?a=showportal&keyword=litauisch&id=1863

Taip ir šiuo atveju labiausiai tikėtina, kad cheminio ginklo paieškos – tik pretekstas sunaikinti Siriją. Nes ši valstybė pakankamai sėkmingai laikosi ir yra Maskvos įtakoje. Sunaikinus Siriją – JAV kūdikis ISIL galės nevaržomai augti, galvas „netikėliams“ pjaustyti ir šioje teritorijoje.

Taigi nenuostabu, kad žmonės bėga. Matant tendencijas ir „taikdarišką“ JAV politiką, bėgs dar daugiau.

Išsamiausią reportažą apie pabėgėlius parengė Darja Aslamova iš „Komsomolskaja pravda“. Pagrindinis didžiulio reportažo leitmotyvas: dauguma pabėgėlių traukia į Europą, nes mano, kad ji yra atsakinga už sugriautas jų šalis (ES valstybės NATO narės). Daugelis begėdiškai meluoja, tikėdamiesi užsitikrinti patogią ateitį ir sako, kad jie iš Sirijos. Mat jei pasakytų, kad iš Libijos, ar Afganistano – būtų išsiųsti atgal.

http://best.kp.ru/msk/europe_migrants/

Beje, prieš 20 metų Vokietijos spaudoje teko skaityti tokią istoriją. Išradingumo viršūne buvo pripažintas toks pabėgėlių, siekiančių politinio prieglosčio, melas: subrendę juodaodžiai išmoko meluoti, jog jie nepilnamečiai. Visus suaugusio ar senstančio organizmo požymius jie „nurašydavo“ blogoms gyvenimo sąlygoms ar kankinimams gimtojoje šalyje. Tuomet visi trisdešimtmečiai, tariami „penkiolikmečiai“ gaudavo išskirtines sąlygas: ne tik nemokamą būstą, kurį jie ir taip gauna, prašydami politinio prieglobsčio, bet ir teisę į nemokamą švietimą, aibę kitų lengvatų. O vietoje 12 000, jų išlaikymas išaugdavo iki 60 000 eurų.

Faktas, kad milžiniška pabėgėlių masė pasiturinti – nekelia jokių abejonių. Neužmirškim, kad jie atvyksta iš šalių, kuriose dar visiškai neseniai vien už kiekvieno kūdikio gimimą valstybės pilietis gaudavo 20 000 dolerių (Libija). Europa, ypač pietinės jos sritys, šiems žmonėms turėtų atrodyti itin skurdžiai.

Be to, su tikrų pabėgėlių srautu, į Europos Sąjungą plūsta ir ISIL žmonės. Jie puikiai finansuojami, o atskirti nuo tikrų pabėgėlių – neįmanoma.

Lietuva jau laukia pirmosios „savų“ imigrantų bangelės. Visiškai aišku, kad pirma bangelė pavirs į bangą, po 300 pirmųjų imigrantų seks 3000…Tai – tikri pragaro vartai, kuriuo atidaręs, kaip kokios Pandoros skrynios, jau neužversi niekada. Valdžia skelbia, kad už kiekvieną imigrantą Lietuva gaus 6000 eurų per metus. Tokie pinigai – lašas jūroje. Tai – po 500 eurų kas mėnesį. Maistui ir aptarnavimui iš bėdos gal ir užtektų, jei nereikėtų plėsti infrastruktūros. Juk reikės ne tik barakų naujiesiems Lietuvos piliečiams netoli Vilniaus ar Kauno pristatyti, aptarnaujančiam personalui darbo vietų pristeigti, bet ir staiga išplėsti specifines kontržvalgybos, prevencines ir antiteroristines tarnybas, kokioms Lietuva neturi reikiamos patirties. Bet čia dar pusė bėdos, nes susikurs naujų biudžetinių darbo vietų (dar smarkiau lysim į skolas). Didžiausia, nepataisoma ir jokiais pinigais neišmatuojama bėda bus ta amžina įtampa, kuri atsiras, dirbtinai pakeitus Lietuvos etninę gyventojų sudėtį.

Vienintelis diskutuoti apie tai pabandė Artūras Paulauskas. Bet tokia forma, kad nežinai žmogus, ar juoktis, ar verkti… Jis pasiūlė būsimų imigrantų moterims uždrausti jų nacionalinius rūbus. Žinoma, priedo dar ir „panaudoti geriausią Prancūzijos, Estijos“ patirtį ir t.t. ir pan..

http://alkas.lt/2015/08/13/a-paulauskas-priimti-pabegeliai-tures-laikytis-musu-taisykliu/

Jei tokios patirties kažkas turėtų – kodėl gi ją nepanaudojus, žinoma? Bėda ta, kad Europa paralyžuota. Prancūzų, į kuriuos nori lygiuotis Artūras, policija dabar į imigrantų būrius, kad tik riaušės nekiltų, nekreipia jokio dėmesio. Jeigu tai galima vadinti patirtimi – tai ją Artūrui Paulauskui perduodame šiuo straipsniu.

Ką gi apie tai mano Lietuvos politinis elitas? Ogi uoliai įrodinėja „ištikimybę Europos Sąjungos idealams“. Labiausiai nustebino Broniaus Ropės atkirtis Vyteniui Andriukaičiui. Mat Andriukaitis kažkokioj laidoj Ropę sukritikavo, esą šis prieš Transatlatinę sutartį (TTIP). Ropė puolė įrodinėti kad jis „už, už“, taip labai „už“, kad net graudu darosi.

http://alkas.lt/2015/08/28/b-rope-komisaras-vytenis-andriukaitis-neatstovauja-visuomenes-interesams/

Tokia reakcija stebina, nes Bronys Ropė – Lietuvos valstiečių ir žaliųjų partijos atstovas. Transatlantinė sutartis – vienas iš JAV organizuojamų etapų į visuotinį pasaulio globalizavimą. Smulkūs valstiečių ir fermerių ūkiai ir toliau bus neišvengiamai stambinami, chemizuojami. Nes stambūs pasėlių plotai šiais laikais neįsivaizduojami be gausaus trąšų ir cheminių preparatų naudojimo. Tokie stambūs ūkiai su valstiečių ūkiais dera kaip avys su vilkais, arba bitės su širšuoliais. Konkurencinėje kovoje valstietis visad pralaimės stambiam fermeriui dėl žemesnio darbo našumo, didesnės produkcijos savikainos. O žaliasis su valstiečio ūkiu, jeigu šis – ekologiškas, žinoma, labai dera. Bet „žaliasis“ ir stambus pramoninis ūkis – nesuderinami dalykai. Nebent Broniaus Ropės bosas Ramūnas Karbauskis išrado būdą, kaip milžiniškus savo valdomų pasėlių plotus tvarkyti ekologiškai, be chemijos, „žaliuoju“ būdu. Bet ir tokiu atveju transatlantinė sutartis Ramūnui Karbauskiui – peilis po kaklu, jeigu jis tikrai atstovauja LIETUVOS VALSTIEČIUS ar LIETUVOS ŽALIUOSIUS. Nes šiuo atveju nesvarbu, ar paties Ramūno Karbauskio tūkstančių hektarų pasėlių plotai bus ekologiški, ar chemija apnuodyti – bet kuriuo atveju smulkūs Lietuvos ūkiai neatlaikys amerikonų konkurencijos, kurių ūkiai dešimtkart stambesni, vadinasi, ir produkcijos kaina bus mažesnė. Genetiškai modifikuoti produktai šioje konkurencinėje kovoje – ne pats svarbiausias daiktas, kaip bando pavaizduoti Bronys Ropė.

Transatlantinės sutarties pagrindinis tikslas – atkirsti Europos Sąjungos rinką nuo Rusijos ir kitų BRICS valstybių rinkos ir suformuoti savo, bendrą rinką, buvimą kurioje ir reglamentuos transatlantinė sutartis. Tokiu būdu vyksta pasaulio rinkų ir įtakos zonų perskirstymas. JAV siekia paversti Europos Sąjungą į save panašia federacine sąjunga, kurios esmė – ne tautinės valstybės, o daugiataučių regionų, bet ne valstybių, susivienijimas. Jei Lietuvą pavyks atmiešti keliais šimtais tūkstančių negrų, kurie laikui bėgant asimiliuosis su aborigenais lietuviais – po dešimtmečio, kito sąvokos „tautinė valstybė“ neliks.

Vartojimo prasme Lietuva pavirs stabiliu vartotojų regionu, nepretenduojančiu į suverenų valstybingumą. Tuomet neliks ir pavojaus, kad Lietuva sugalvos atsiskirti ir pabėgti į kitas rinkas (o šiandieniniame korporaciniame pasaulyje visi geopolitiniai procesai vyksta tik dėl rinkų, nesvarbu, valiutų ar prekių). Joks naujai iškeptas juodaodis Lietuvos pilietis tikrai nebalsuos už tautinę lietuvių partiją ( balsuos už liberalus, nes jiems į tautinę Lietuvą nusispjaut, jiems lygias teises duok), lygiai kaip Alžyro kilmės prancūzas nebalsuoja už Marin le Pen. Toks procesas vyksta visose ES valstybėse. Todėl Transatlantinė prekybos sutartis glaudžiai susiejusi su imigracija.

Iš esmės paėmus, juk dėl to JAV ir gena pabėgėlius į Europą: naikina ES valstybių stabilumą, kelia chaosą, tačiau vartojimo prasme – kuria sau stabilią rinką pigiems JAV produktams. Imigracija – sudėtinė JAV strategijos į pasaulinį viešpatavimą dalis. Imigracijos tikslas – pakeisti etninę ES valstybių sudėtį ir sunaikinti šių valstybių valstybingumą. Partijos ir asmenys, pasisakantys už transatlantinę prekybos sutartį – veikia prieš tautinio identiteto išsaugojimą ir lietuvišką Lietuvą.Jeigu Lietuvos valstiečių ir žaliųjų partija pasisako už šią sutartį, vadinasi – ji remia globalizaciją ir naikina lietuvišką Lietuvą.

Kad taip daro socdemai – nenuostabu. Jiems visais laikais labiau rūpėdavo pasauliniai –internacionaliniai, negu tautiniai dalykai. Bet valstiečiai…ir dar žalieji…ir dar Lietuvos…

Lietuvos valdžia – iš viso Pabaltijo regiono uoliausia amerikonų pastumdėlė, todėl. JAV vienintelei Lietuvai suteikė galimybę eksportuoti į Valstijas jautieną.

http://www.delfi.lt/verslas/verslas/ilgai-lauktas-sprendimas-is-jav.d?id=68847732

Dabar lauk bėdos. Nes jankiai nieko nedaro šiaip sau. Gal sužinosime, kad Dalia siūlosi priimti didesnį imigrantų kiekį, arba po pusmečio išaiškės, kad durnių laivas Independence – jau JAV korporacijų nuosavybė, kur Lietuva turi simbolinį akcijų paketą, nes mums vieniems, žinote, jis pasirodė esąs per didelė našta…arba dar geresnis biznio planas: į bankrotą varomą Achemos koncerną reikės gelbėti mūsų „draugų“ iš užjūrio rankomis ( ir papildomomis Lietuvos skolomis)….bet kuriuo atveju, jei reikalą turi su JAV – būsi išmaudytas. Nuosekliai kurtas ir dabar staiga didinamas pabėgėlių antplūdis – sąmoningos JAV geopolitinės strategijos dalis kelyje į pasaulinį viešpatavimą.

Rusijos šaltiniai teigia, kad pasiekę Viduržemio jūros pakrantę, buvę Somalio, Nigerijos ir Sudano gyventojai kaip pagalbą gauna 1000 eurų „paramą“, kad galėtų persikelti į Europą. Šią paramą jiems suteikia įvairios visuomeninės organizacijos po JTO priedanga.

http://новости-мира.ru-an.info/новости/наплыв-беженцев-в-европу-направляет-и-оплачивает-сша

Sunku patikrinti, ar tai gryna tiesa. Bendra migracijos tendencija ir įvykių logika sako, kad šis procesas gerai organizuotas. O kam tas naudinga?– Kaip ir visada, kai kalba eina apie chaosą pasaulyje – Jungtinėms Amerikos Valstijoms. Nes BRICS pradeda savo veiklą ir JAV verkiant reikia kompensuoti būsimus nuostolius, performatuoti pasaulį. Kaip visada, svetimo kraujo, svetimų ašarų, svetimo vargo kaina.

Todėl ir 2015m. rugsėjo pirmąją Europa sutinka, tamsindama savo gyventojų spalvą.

Šauksmas