Skandalas: prisidengiant interpretacijomis apie koronavirusą vykdoma veikla prieš Lietuvą ir demokratiją

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/skand... 2020-11-04 20:09:00, skaitė 626, komentavo 0

Skandalas: prisidengiant interpretacijomis apie koronavirusą vykdoma veikla prieš Lietuvą ir demokratiją

Medikų sąjūdžio vicepirmininkė Jurgita Sejonienė – pažvelgus į moters nuotraukas iš jos asmeninės facebook paskyros, turbūt nesunku suprasti, ką moteris atstovauja.

Lietuvos medikams tenka kovoti ne tik su siaučiančia pasauline koronaviruso pandemija, bet ir su melagienomis.

Tokią žinią pranešė Monikos Garbačiauskaitės-Budrienės vadovaujamas valstybinis transliuotojas lapkričio 2 d. laidoje „Panorama“.



Medikams tenka kovoti ir su melagienomis, neva viruso net nėra“, - skelbia transliuotojas.



Tuo metu Medikų sąjūdžio vicepirmininkė Jurgita Sejonienė tame pačiame reportaže atskleidė, kad „situacija dėl COVID-19 yra tiktai naudojamasi ta situacija“.



„Manau kad tikslas iš esmės yra visai kitas – nepaneigti viruso egzistavimą, bet, na, apskritai tiesiog sukelti visuomenėje dvejones, sukiršinti, galbūt, netgi visuomenę ir destabilizuoti. Ir manau, kad iš esmės yra nukreipta ta veikla realiai yra nukreipta prieš pačią valstybę, prieš demokratiją“, - išaiškino J. Sejonienė.

Kokie konkrečiai subjektai veikia prieš Lietuvą ir jos demokratiją, valstybinio transliuotojo reportaže neatskleidžiama.

M. Garbačiauskaitės-Budrienės vadovaujamo transliuotojo reportaže taip pat parodyti Santaros klinikos pastatato langai, kurių nematyti per medžius:

P. S.

Visuomeniniuose tinkluose J. Sejonienė taip pat paliko mįslingą įrašą apie pulančius valstybę priešus:

garb.jpg