Skandalistė Birutė Navickaitė išsipagiriojusi atsiprašė policijos (video N16)

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/skan... 2020-11-07 22:21:00, skaitė 526, komentavo 4

Skandalistė Birutė Navickaitė išsipagiriojusi atsiprašė policijos (video N16)

LR Seimo nario Petro Gražulio vaiko mama, verslininkė, garsėjanti skandalais ir tuštybėmis Birutė Navickaitė ir vėl palinksmino Lietuvą. Penktadienį policijos pareigūnai ir vaiko teisių apsaugos specialistai apsilankė Birutės Navickaitės namuose Palangoje.

Moteris keisto incidento išvakarėse leido laiką su draugėmis, tuo metu mažametę jos dukterį prižiūrėjo tėvas, Seimo narys Petras Gražulis. Ryte Birutė namuose pradėjo ieškoti dukrelės, kreipėsi į policijos pareigūnus. Atvykus policijai paaiškėjo, kad moteris neblaivi, o dukrą į vaikų darželį nuvedė kaimynė.

„Buvo gautas iškvietimas pas Birutę Navickaitę. Atvykus policijos pareigūnams ir vaikų teisių specialistams, moteriai nustatytas 1,5 prom. girtumas. Įvykus konfliktui, moteris pareigūnui trenkė vieną kartą, pirminiais duomenimis, ranka į galvos sritį. Moteriai surašytas administracinio nusižengimo protokolas dėl melagingo iškvietimo. Šiuo metu ji yra policijos komisariate, bus pradėtas tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo pareigūnui“, – penktadienio popietę situaciją spaudai komentavo Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė.

Birutė įgyvendino svajonę – pasididino papus

Praeitų metų spalio mėnesį verslininkė Birutė Navickaitė gyrėsi apie įgyvendintą seną svajonę, kuri moters galvoje kirbėjo jau nuo paauglystės – pasididino krutinę. Atsiradus galimybei atlikti krūtinės didinimo operaciją, B. Navickaitė nedelsė.

„Mano situacija nebuvo tokia, kad turėjau mažesnę krūtinę ir staiga užsimaniau didesnės. Galima sakyti, kad krūtinės visiškai neturėjau, todėl jokių dvejonių nebuvo ir viskas įvyko labai greitai“ tuomet Birutė gyrėsi žiniasklaidai. Iš krūtinės didinimo operacijai gavo pinigų Birutė nepranešė.

Išsipagiriojusi atsiprašė policijos pareigūnų ir kaltino vaikystę

Išsipagiriojusi „peroksidinė“ gražuolė feisbuke ėmė atsiprašinėti ir pasakoti apie planuojamas keisti plaukų spalvą.

„Gavau plaukų dažus. Dalį. Ne už ilgo turėtų ateiti ir mėlyni raudoni.(ryži). Jais nusidažysiu pirmiausiai, ne dėl atsiprašymo, o ir dėl to, kad pati esu patyrusi be galo daug patyčių ir neturėčiau taip elgtis su žmonėmis, kurie nėra kalti, kad kažkas kažkada su manimi taip elgėsi. Tas policininkas nėra kaltas dėl mano ambicijų, dėl mano senų nuoskaudų. Dėl mano išgyvenimų jis irgi niekuo nei dėtas, nei kaltas. AŠ PAMELAVAU,KAD JIS TRENKĖ MANE GULDYDAMAS ANT ŽEMĖS Į PLYTELES (galva). Viešai atsiprašau ir pripažįstu, kad jo ,kaip pareigūno ,veiksmai buvo teisėti ir to nusipelniau.“

Štai tokias gyvenimo vertybes ir išgyvenimus demonstruoja verslininkė Birutė Navickaitė.

Andrius Lidargis