Nekontroliuojama migracija į ES: nusikaltimas ar idiotizmas?

Autorius: Petras Gulbinskas Šaltinis: http://sauksmas.lt/nekontroliu... 2015-09-07 07:40:46, skaitė 2331, komentavo 0

Nekontroliuojama migracija į ES: nusikaltimas ar idiotizmas?

Drįstu galvoti, kad ES sugrius žymiai greičiau ir skausmingiau nei  Tarybų Sąjungą. Apie tai byloja kasdien mus pasiekiantys faktai apie šių dienų “Hunų antplūdį” į Europą.

Žemutinės Saksonijos pabėgėlių stovyklos perpildytos virš bet kokios normos, o jų gyventojai sukelia problemas vietiniams gyventojams. Apie tai rašoma Vokietijos portale rugsėjo 4 d.

http://www.rg-rb.de/index.php?option=com_rg&task=item&id=16777&Itemid=13

S.Debrer pasakoja apie pasienio paskirstymo stovyklą Fridland(Grenzdurchgangslager Friedland), kuri įsikūrusi 15 km nuo Žemutinės Saksonijos Gettingeno: „Šiandien stovykloje, apskaičiuotoje 700 vietų yra 2500 bėglių iš Sirijos, Afganistano, Irako ir Eritrėjos. Žmonės miega tiesiog ant matracų administracijos fojė ir koridoriuose. Dar 600 bėglių patalpinti treniruoklių salėje ir gyvenvietės viešbučiuose. Kaip kalba stovyklos administracijoje, 8 tūkstančius gyventojų turinčiame Fridlande federalinių valdžių nutarimu turi priimti 74900 žmonių“.

„Dėl nesibaigiančių eilių, kurias sudaro naujieji kaimynai, vietos gyventojai praktiškai negali pakliūti į gyvenvietės supermarketą. Dėl minių federaliniu keliu vaikštinėjančių stovyklos gyventojų automobiliai šliaužia per miestelį pėsčiojo greičiu. Šalikelės nusėtos šiukšlėmis ir virš visos šitos grūsties iki vėlyvos nakties tvyro riksmas tarpusavyje šūkaliojančių bėglių. „Dėl riksmo gatvėje negirdėti namuose radijo,- sako gyvenanti stovyklos teritorijoje jo darbuotoja Christina Feldman-Bethe. – Man reikia pailsėti po darbo, o aš negaliu sumerkti akių.

Tokia pati situacija priėmimo stovykloje Bramše-Chesepe Osnabriuko apylinkėje.

„Mes jau išsėmėmė mūsų potencialą, kalba stovyklos viršininkas Conrad Bramm.- stovykla apskaičiuota 600 žmonių, o pas mus jų jau 2500. Visi korpusai perpildyti. Žmonės gyvena palapinėse, pastatytose stovyklos teritorijoje. O artimiausiomis dienomis pas mus atveš dar 400 žmonių. Padėtis labai įtempta. Tarp bėglių dažnai kyla konfliktai. Šiomis dienomis netgi teko kviesti policiją, kad nutraukti masines muštynes. Vietiniai gyventojai išlaiko draugiškumą, suprasdami sunkumus, bet pas daugumą nervai jau ant ribos. Jie skundžiasi tuo, kad stovyklos gyventojai daro skyles tvorose ir vaikšto tiesiai per jų sklypus į supermarketą ir į stotį, skundžiasi šiukšlėmis, kurias šie visur išmėto“.

Labiausiai žmones neramina triukšmas. „Jeigu vėjas pučia nuo stovyklos pusės, tai dėl triukšmo, kurį sukelia jo gyventojai, mums garantuota bemiegė naktis“- pasakoja gyvenantis stovyklos kaimynystėje Hans Macke. Susidariusia situacija, jo žodžiais, nepatenkinti dauguma Bramše-Chesepe gyventojų. „Bet skustis valdžiai beprasmiška-sako jis. - Skundai vertinami kaip ksenofobija. Iki barikadų reikalas dar nepriėjo, bet žmonės reikalauja, kad tvarka būtų įvesta“.

Merkel, matyt, nori priimti visus pasaulio pabėgėlius ir dar labiau sušvelnino migrantų patekimo į Vokietiją sąlygas. Jai gali tai padėti ir Čekija su Slovakija. Čekijos vidaus reikalų ministras Mikanas Chovesas per spaudos konferenciją Prahoje pareiškė, kad „ Čekijos respublika ir Slovakija gali sukurti geležinkelio koridorių pabėgėliams, keliaujanriems iš Vengrijos į Vokietiją, jeigu Berlynas ir Budapeštas sutiks“.

Tuo tarpu Vengrija, skirtingai nei Vakietija dar neišsikraustė iš proto ir bando kovoti su plūstančia migrantų orda. Vengrijos parlamentas penktadienį skubos tvarka priėmė teisės aktus ribojančius migraciją Numatytas įkalinimas iki trijų metų asmenims, kurie bandys kirsti pasienį ribojančią tvorą. Parlamentas paskelbė „masinės migracijos sukeltą krizės padėtį“. Tai leis policijai ir kariuomenei dalyvauti skirstant emigrantų srautus. Vengrijos ministras pirmininkas vakar pasakė:“Jeigu mes neapsaugosime savo sienų, dešimtys milijonų migrantų plūs į Europą. Jeigu mes įsileisime kiekvieną, Europai -galas. Kurį nors rytą pabusime ir suvoksime, kad esame mažuma savo pačių žemyne“.

Televizijos stotys Afrikos žemyne nuolatos transliuoja laidas apie tai, kaip gera afrikiečiams gyventi Europoje, kokios ten dosnios išmokos migrantams, kokie geri europiečiai ir kaip jie laukia afrikiečių. Didelė dalis migrantų iš Afrikos – jokie ne pabėgėliai, o elementarūs geresnio gyvenimo ieškotojai, dykaduoniai -„socialiniai parazitai. Apie migraciją iš Afrikos, ir ne tik, rašo šiandienhttp://www.regnum.ru/news/polit/1963559.html

„2014 vien iš Afrikos yra užfiksuota apie 100000 migrantų. Jei anksčiau liūto dalis tekdavo Prancūzijai, tai dabar daugumos tikslas yra Austrija, Vokietija, Didžioji Britanija. Šie migrantai nežino Europos kalbų, bet iš anksto žino Europos migracijos įstatymų plonybes. Jie nori užsiregistruoti būtent Vokietijoje, nes ten pašalpos didesnės negu Graikijoje ar Italijoje. Jau dabar fiksuojama daugybė migrantų protestų, kad „pažįstami ir draugai“ gauna pašalpą po 1600 iki 1800 eurų per mėnesį, o jiems apiformino tiktai 1200-1300. Reikalauja teisingumo. Mokėkit tiek kiek jiems!

Dauguma informacijos priemonių ir europiniai politikai geradariai mėgsta kalbėti apie siaubingas migrantų žūtis Viduržemio jūros vandenyse, bet mažai kas iš jų sugretino šiuos skaičius su kita žinoma informacija. Vien tik į Italiją ir Graikiją šiemet atplaukė 300000 nelegalų. Vokiečiai prognozuoja iki metų pabaigos 800000 migrantų antplūdį. Jeigu paskaičiuoti, kad „bilieto į Europą kaina“ yra nuo 10000 dolerių, tai nesunku paskaičiuoti, kad pajamos iš šio biznio -8 milijardai dolerių, o greičiausiai 15 milijardų. Kaina Turkiško maršruto iš Sirijos – 20-23 tūkstančiai. Šios apimtys nelyginamos net su prekyba narkotikais“.

Žinodamas šiuos skaičius, kaip sakė vienas profesorius, „kas galėtų paneigti“, kad Vokietijos valdžios atstovai nedalyvauja šiame biznyje su migrantais? Visų kaimyninių valstybių vadovai prašyte prašo ponios Merkel sumažinti išmokas migrantams, bet ji nemažina išmokų, tik dar plačiau jiems atidaro Vokietijos vartus. Ką apie tokiu veikėjus galima pasakyti? Kas tai: nusikaltimas ar idiotizmas?

„Šiuo metu migrantai sudaro virš 15% ES gyventojų, o Vokietijoje ir Prancūzijoje apie 20%. Jeigu po kelis milijonus migrantų į Europą atvyks dar 5-6 metus, tai jų skaičius pasieks ketvirtį Europos gyventojų skaičiaus. Tokio migrantų antplūdžio neatlaikys jokia Pasaulio nacija. O nacijos pamatų sugriovimas visada pasibaigia valstybės žūtimi. Tai ne kartą buvo patvirtinta dar nuo Romos Imperijos žlugimo laikų“, – konstatuoja Regnum.

O kodėl neperkėlus į Europą pusės Afrikos geventojų – tik 500 milijonų, šiandien jau mirštančių iš bado 18 milijonų Jemeno gyventojų, kurių valstybę siaubia JAV inicijuotas “Arabų pavasaris”? Nereikėtų ilgai kankintis, ES žlugtų iki Naujųjų Metų.

Liejo šiomis dienomis visas Vakarų pasaulis “krokodilo ašaras” dėl vieno paskendusio berniuko iš Sirijos. Gaila jiems labai to vieno berniuko. Žinoma, kad gaila. O kiek jie tūkstančių tokių pačių berniukų ir mergaičių susprogdino, sušaudė? Kodėl jie neverkė, kai sprogdino vaikus Afganistane, Libijoje, Sirijoje, Donbase? Šlykščios – veidmainiškos “krokodilų ašaros”.

O gal šita Europą užplūdusi nelaimė –  Dievo bausmė? Matyt, kad taip. Negali, juk, tokia išsigimusi ir supūvusi Europa išlikti!?

Šauksmas