Atsivežėme kelis tūkstančius baltarusių, o dabar atsivežkime kelis milijonus nuo Putino nukentėjusių Navalno rėmėjų!

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-01-25 18:35:00, skaitė 2084, komentavo 6

Atsivežėme kelis tūkstančius baltarusių, o dabar atsivežkime kelis milijonus nuo Putino nukentėjusių Navalno rėmėjų!

Mūsų valdžia, kurios vienintelis tikslas yra landžioti į antrą galą Briuselio ir Vašingtono ponams, manau, jau skaičiuoja, kiek priims į Lietuvą nuo Putino režimo nukentėjusių rusų: milijoną, o gal du. Geriau priimti du milijonus, nes bus galima girtis, kad nuo 1991 metų gyventojų taip ir liko 3,7 milijono. Juk „Gerovės valstybė“ pas mus, ne koks x.. sobačij.

Svarbiausia - išnuomoti namą „prezidentui“ Navalnui, kur nors netoli „prezidentės“ Tichanovskos namo. Pervadinsime tuomet Vilniaus gatvę į „prezidentų gatvę“, o tos gatvės gale pastatysim Šimašiaus smėlio dėžę, tegul ten „prezidentai“ žaidžia „geopolitiką“.

Gitanas Naus..., kaip Briuselio televizoriuose užrašė per pasitarimą dėl koronos, manau, galėtų palypėti ant Gedimino pilies bokšto ir apžvelgti pro binoklį aplinkui. Gal kur Azijoje ar Afrikoje yra valdžia nepatenkintų, pakviestų visus į Lietuvėlę, aprūpintų Vilniaus centre būtais, socialinėmis išmokomis, nemokamu mokslu universitetuose? Jai rūpintis visu pasauliu, tai rūpintis iš esmės. Gal Nausėdą Briuselyje pagirs, o jei stengsis, gal ir Vašingtone. Juk šitų ponų tikslas - ne lietuvių tautos gerovė, bet, kaip jie ne kartą sakė, kad „Briuselyje geriau atrodytume“.

Aš esu įsitikinęs, kad paštu išrinktas žydrasis seimas ir jo bakalaurų vyriausybė, kartu su užsienio banko klerku prezidento poste, gali atvesti Lietuvą tik prie karsto duobės, ir niekur kitur. Norėčiau klysti.

Taigi: Vperiod, Navalnyj, vperiod Tichanovskaja, ura!